Kruszynka123
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny beta ładnie rosla robiłam 3 razy , mam duphaston więc to trzyma mnie na duchu.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nospa moze powodowac slabe napięcie mięśniowe u dzidzi po porodzie@kruszynka witaj oby to nie bylo nic nie tak trzymam kciuki aby z tą ciaza sie udalo i do konca bylo wszystko ok. A jesli chodzi o nospe w ciazy to lepiej nie korzystac z niej za czesto któraś z dziewczyn pisala pisala dzlaczego tylko teraz nie wiem czy na tym watku czy na poprzednim na ktorym bylam przed poronieniem.
Nie wiedzilam mój gin mowil że jak będzie boleć to zwiększyć duphaston do 2*1 i nospe brać. Wiadomo codziennie jej nie biorę tylko jak już muszę.Nospa moze powodowac slabe napięcie mięśniowe u dzidzi po porodzie
Ja myślę, ze od dzis co dwa dni. PowodzeniaDziewczyny potrzebuje Waszej rady... Od rana pobolewa mnie lewy jajnik, zrobilam test owu i wyszla slabiutka druga kreska. Kiedy najlepiej sie starac- poczekac jeszcze, czy dzialac? Poratujcie radą bo nie wiem...
Nie dziękujęJa myślę, ze od dzis co dwa dni. Powodzenia
Dziękuję Ci bardzo No to zaczynamy dzialac@martakratka z moich obserwacji wynika ze jak jest blada kreska to jutro bedzie mocna czyli pojutrze bedzie owu. Ja oczywiscie majac mozliwosc staralabym sie dzis jutro i pojutrze ale tak naprawde pojutrze wydaje minsie byc najwieksza szansa bo prawdopodobnie pojutrze uwolni sie jajeczko i do sr zolnierze beda mogli dzialac takie moje zdanie