reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@DiunaTheCat ja tego nie mam. Chyba to świadczy tez o potrzebie ograniczenia glutenu? Nie chce Cie wprowadzac w blad ale cos takiego mi sie kojarzy:/ ja jestem zdania ze wszystko nawet lekko podwyzszone warto normowac bo to moze świadczyć o jakichs sklonnosciach organizmu moze w samej ciazy byly sporo podwyzszone np, tarczyca akurat ma jasne zasady leczenia, endokrynolog ogarnie:) ale ze nie za wysokie to na szczescie raczej niegrozne ale na pewno warto obserwowac i normować :)
@Wiolus85 ja mialam opis w stylu nic z tego nie wynika..u Ciebie cos sie dzieje moze to przyczyna straty? Naprawde nie wiem, ginekolog potrzebny o_O
@membaris jedyne co moge poradzic to spokoj bo stres to najgorsze zlo, dzidzia potem bedzie niespokojna jak sie urodzi:) reaguj jak potrzeba (IP) ale postaraj sie zrobic cos na odstresowanie:* obejrzec przyjaciol wlasnie leca na comedy central;) bedzie dobrze :*:*:*:* chyba ze masz szanse zadzwonic do gina zawsze to najlepsze wsparcie bo uspokoi najlepiej ze wszystko ok:)

@Wiolus85 Opis świadczy o tym, że było poronienie, ale nie wnosi nic co do jego przyczyny.

@membaris Spokojnie. Może to tylko jelita, które uciska rosnąca macica. Skonsultuj z lekarzem, ale podejrzewam, że jeśli nic więcej Ci nie dolega, to tylko każe obserwować.

A wogóle to gratuluję wszystkim udanych wizyt fasolkowych. @kari21 Teraz tylko dobrze się odżywiaj i się nie stresuj.

@Wiolus85 to taki zwykły, opis pozostałości po poronieniu lub pobranych w trakcie poronienia tkanek. Czasem badanie histopatologiczne pomaga wykryć np. ostry stan zapalny, ale u Ciebie tego nie ma w opisie.

@membaris też tak miałam raz. Aż mnie wygięło. Położyłam się, wzięłam magnez i odpoczęłam. Przeszło. Innego dnia cały czas coś kłuło w prawym dole i drażniące było, ale też się uspokoiło. Jeśli nie jest to ciągły, ostry ból, nie ma plamienia to najpewniej ktoś mały robi sobie więcej miejsca. Odpoczywaj w takich sytuacjach, ciepłe picie też pomaga. I tam zagadaj do maleństwa żeby trochę delikatniej to przemeblowanie robiło.;)

Ostatnia edycja:
Weszlam po paru dniach nieobecnosci i tak czytam i czytam i az mnie zamurowalo co przeczytalam. @kari21 okropnie wspolczuje, nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo...zycie jest czasem takie niesprawiedliwe.... Trzymaj sie chociaz pewnie zadne slowa nie są w stanie teraz pomoc pamietaj ze tutaj od kazdej z nas masz wsparcie wirtualne!! ❤ :(:(:(
Ja juz trzeci dzien z rzedu goraczka 38stC i chyba jakas angina mnie bierze..
Milego dnia

@kari21 jak tam sytuacja dzisiaj? Byłaś w szpitalu? Jak się czujesz? Mam nadzieję że to jednak nie to.

@membaris ja też tak miewam. Ostatnio kichnełam sobie i mnie tak zabolało że myślałam że płakać będę. Ogólnie czasem mnie zaciągnie przy przewracaniu z boku na bok. Potrafi mnie kłuć gdy za dużo pochodzę wtedy siadam i odpoczywam a ze strachu jem luteine. O ile to nie jest ciągły ból to myślę że nie masz powodu do zmartwień. A jak się dziś czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry