reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka jak sie czujesz:)? Oczywiscie pokochalam Twoj post z wizyty u lekarza bardzo bosko no cudownie:) troche nie mialam humorku ostatnio ale dzis cwiczonka i od razu wiecej energii :) mnie we wt bolal brzuch na malpe, moze byc dzis lub jutro, albo wcale:p ale wiesz te zele i chorobska wiec obstawiam pudło ale nadzieja umiera z małpą buzka:*

reklama
@roki_1991 byłam rano u lekarza chociaż dziś już jest lepiej. Osłuchowo jest czysto a to najważniejsze. Gdyby robiło się gorzej to dostałam duomox ale myślę że dam radę naturalnie. Już jest lepiej niz wczoraj chociaż to na 100% będę wiedzieć wieczorem bo wt i śr ok 17 przestawałam funkcjonować. Ogólnie inhalacje to jest podstawa. Wczoraj najpierw z gardła mi się odkrztusiło a dziś rano mega dużo tego zeszło z nosa. Jeszcze nigdy nie wiedziałam czegoś takiego. Normalnie jak galareta. A mojego tatę tez kładzie od wczoraj. Był u doktora no i grypa i angina. Niezłego bakcyla nam mała przyniosła. Jej już kaszel tylko został. W końcu zaczęła jeść.

@agusia004 współczuję straty a jeśli o tą ciążę chodzi to bardzo możliwe że będzie wszystko dobrze. Mi też lekarz takiego teksta raz zapuścił że lepiej jakby sie nie odzywał wcale.

@ivvonka pomysł z książką Twojego autorstwa jest mega. Myślę że cieszyłaby się popularnością bo masz taką lekkość słowa że bardzo miło się czyta.

@Totois30 a ja trzymam kciuki aby @ nie przyszła. Niech idzie precz.. Szczerze to Ci powiem że spadek Twojej radości życia jest zauważalny nawet na forum. Zawsze było Cię dużo i tak z jajem a teraz trochę chyba się wstrzymujesz od glosu ;-) gdybyś chciała komuś nawrzucać to dawaj ;-)

Funia przekazuje ze żyje , a raczej wegetuje . Jest baaaardzo obolala , załatwia wypis do domu bo nie może wytrzymać w tym szpitalu ponoc armagedon .
Asia jest zdrowa ale ssak mały karmi ja po 3 h i znowu [emoji4]
No chyba wszystko powiedziałam. A to Asia [emoji7]
1517493530-e47a8251b4921774-aaaaaa.jpeg
1517493539-a1901b4a970a35f9-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 cieszę się że jest lepiej już :) ale i tak dobrze ze poszłaś do lekarza. A o której jutro wizyta?? Bo muszę trzymać mocno kciuki za fasolke ;)

@Totois30 dziękuję. A tak w ogóle to idąc optymistycznym do bólu torem to pierwszy dzień @ jest teoretycznie pierwszym dniem ciąży. :D Doszło do mnie, że w zeszłym roku byłam 12 razy w planowanej, potencjalnej ciąży z czego 12-ty raz się doigrałam. No i co dalej, przy tym może się schować to marne: do trzech razy sztuka. Phi...do pięt mi nie dorasta. ;) Oczywiście, nie próbuj nawet brać ze mnie przykładu, bo to trochę długawo i nudno i życzę Ci tak: rach-ciach i tadaaam.

reklama
Do góry