reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka jak sie czujesz:)? Oczywiscie pokochalam Twoj post z wizyty u lekarza bardzo bosko no cudownie:) troche nie mialam humorku ostatnio ale dzis cwiczonka i od razu wiecej energii :) mnie we wt bolal brzuch na malpe, moze byc dzis lub jutro, albo wcale:p ale wiesz te zele i chorobska wiec obstawiam pudło ale nadzieja umiera z małpą buzka:*

reklama
@roki_1991 byłam rano u lekarza chociaż dziś już jest lepiej. Osłuchowo jest czysto a to najważniejsze. Gdyby robiło się gorzej to dostałam duomox ale myślę że dam radę naturalnie. Już jest lepiej niz wczoraj chociaż to na 100% będę wiedzieć wieczorem bo wt i śr ok 17 przestawałam funkcjonować. Ogólnie inhalacje to jest podstawa. Wczoraj najpierw z gardła mi się odkrztusiło a dziś rano mega dużo tego zeszło z nosa. Jeszcze nigdy nie wiedziałam czegoś takiego. Normalnie jak galareta. A mojego tatę tez kładzie od wczoraj. Był u doktora no i grypa i angina. Niezłego bakcyla nam mała przyniosła. Jej już kaszel tylko został. W końcu zaczęła jeść.

@agusia004 współczuję straty a jeśli o tą ciążę chodzi to bardzo możliwe że będzie wszystko dobrze. Mi też lekarz takiego teksta raz zapuścił że lepiej jakby sie nie odzywał wcale.

@ivvonka pomysł z książką Twojego autorstwa jest mega. Myślę że cieszyłaby się popularnością bo masz taką lekkość słowa że bardzo miło się czyta.

@Totois30 a ja trzymam kciuki aby @ nie przyszła. Niech idzie precz.. Szczerze to Ci powiem że spadek Twojej radości życia jest zauważalny nawet na forum. Zawsze było Cię dużo i tak z jajem a teraz trochę chyba się wstrzymujesz od glosu ;-) gdybyś chciała komuś nawrzucać to dawaj ;-)

Funia przekazuje ze żyje , a raczej wegetuje . Jest baaaardzo obolala , załatwia wypis do domu bo nie może wytrzymać w tym szpitalu ponoc armagedon .
Asia jest zdrowa ale ssak mały karmi ja po 3 h i znowu [emoji4]
No chyba wszystko powiedziałam. A to Asia [emoji7]
1517493530-e47a8251b4921774-aaaaaa.jpeg
1517493539-a1901b4a970a35f9-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 cieszę się że jest lepiej już :) ale i tak dobrze ze poszłaś do lekarza. A o której jutro wizyta?? Bo muszę trzymać mocno kciuki za fasolke ;)

@Totois30 dziękuję. A tak w ogóle to idąc optymistycznym do bólu torem to pierwszy dzień @ jest teoretycznie pierwszym dniem ciąży. :D Doszło do mnie, że w zeszłym roku byłam 12 razy w planowanej, potencjalnej ciąży z czego 12-ty raz się doigrałam. No i co dalej, przy tym może się schować to marne: do trzech razy sztuka. Phi...do pięt mi nie dorasta. ;) Oczywiście, nie próbuj nawet brać ze mnie przykładu, bo to trochę długawo i nudno i życzę Ci tak: rach-ciach i tadaaam.

reklama
Do góry