reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja też swego czasu piłam siemię lniane ze względu na układ pokarmowy i wiem ze wtedy działał cuda ale nie wiedziałam, że ma on także inne właściwości :D no ale teraz od rana będzie kwas foliowy i szklaneczka siemienia :D
Ja sobie do siemienia dodawałam zawsze szczypte soli i wtedy mi naprawdę smakowało :)
No i tak jak mówi @gosia100 na obiad kiełki a na.kolacje jagody Goji :D a kwiecień - maj dojdą przytulanki co drugi dzień :D

@membaris ja Ci tu dam ,,nie wcinać się,, ooooooo... jaaaaaa... Gdyby Ty nie była w ciąży to by było trzepanie kuperka jak nic.
Cieszę się, że okruszek rozwija się ładnie. No i ten dźwięk serduszka. Poezja.

@anja93 te mdłości nie są fajne. Wierz mi. Zastanawiałam się czy nie mogłabym ich mieć jak nie miałam. I mam. I to nie jest coś, co tygrysy lubią najbardziej. Burczy w brzuchu, idziesz zrobić sobie ulubioną kanapkę z serkiem, z pomidorkem i szczypiorkiem i gdy już masz sobie chapsnąć to cudo, okazuje się, że to Twój wróg i śmierdzi serem z pomidorem i szczepiorem aż mdli.

Po 21.00 wracałam z mężem z próby. Na szczęście on za kółkiem. Jak mi się niedobrze zrobiło, ale to była jakaś zmowa organów. Jedna ręka na paszczu, druga maca przycisk od szyby. Mąż wpadł błyskawicznie na genialny pomysł włączenia zimnego nadmuchu, żeby żona się nie przeziębiła. Szkoda tylko, że nie obniżył temperatury najpierw. Jak mi buchnęło w klatę plus gratis jakiś dziwny zapach do tego. A ten jeszcze sie mądrzy:na twarz kieruj, na twarz.
Oooo... Moment zlokalizowalam włącznik szyby. Dopiero się skapnął:a co? Za gorące włączyłem? Nieeee lubię po prostu jechać w lutowy deszcz z głową za szybą. Tak sobie patrzę i podziwiam krople.

@ivvonka dzięki:* a co do mdłości to się zgadzam strasznie utrudniają życie. Gdzieś wyczytałam że mimo wszystko trzeba jeść bo głód je potęguje. Czasem na siłę ale trzeba coś przekąsić. @ivvonka nadal Ci polecam Imbifem mi pomogły i odpukać w niemalowane mdłości powoli mi przechodzą:)

reklama
@membaris @ivvonka @Anja90 mdłościami prosze mi się tu nie przejmować- chceciałyscie to macie :) ja też miałam i gorzej kińczyły sie te ciąże bez więc loozz :* w większości przypadków przechodzą

@kb.karola90 karola co do siemienia tez piłam i piję nadal, a raczej mieszam z otrebami do mleka albo daje do ciasteczek bo jak to moja tesciowa twierdzi "krowie też poprawiały wygląd" :D

Do góry