reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gabrika nie kochana ja nie Kraków i dodatkowo udało mi się dostać na wizytę do niego do Tarnowa bo znacznie mi bliżej do niego właśnie w Tarnowie :) byłaś jego pacjentka? Ja niestety 2 obumarłe ciąże i mam nadzieje,ze dzięki doktorowi będzie mi kiedyś zostać mama... jak się czujesz ? ;*

Ja do Niego nie chodziłam, ale moja siostra tak. Tylko, że to było 11 lat temu. Wtedy bardzo jej pomógł. Mam nadzieję, że i Tobie pomoże :)

Dziękuję, czuję się całkiem dobrze :) choć wyrastam z ubrań :D

reklama
@Aggs ach cycki w ciazy jak ja za tym tesknie:) niekoniecznie 40-60 min treningi typu hit sa bardzo krotkie i spalaja tluszcz ale sa bardzo intensywne i wymagajace. Taki bardzo umiarkowany trening to musi byc dluzszy @AgaB33 a intensywny robi szybko robote:) dobry na oszczędność czasu:)

@Aggs ach cycki w ciazy jak ja za tym tesknie:) niekoniecznie 40-60 min treningi typu hit sa bardzo krotkie i spalaja tluszcz ale sa bardzo intensywne i wymagajace. Taki bardzo umiarkowany trening to musi byc dluzszy @AgaB33 a intensywny robi szybko robote:) dobry na oszczędność czasu:)
O to to... ja musze czas oszczedzac. Jak wstane sobie o 5:30 to do 6 obrobie sie z treningiem, potem pojde na sikanie i mycie zebow, w tym czasie zagotuje sie woda, zaleje kawe, wezme prysznic, pomaluje pyska, kawa, ubieranie, dosusznie glowy i wsio. I wyciaganie S z lozka pomiedzy prysznicem i malowaniem pyska.
Moje cycki to chyba ten progesteron tylko...

@Totois30 brzuch bolał, ale już nie boli, termin @ za 2 /3 dni. Mam teraz duzo stresu w pracy, bylam na szkoleniu i okazalo sie ze duzo rzeczy robie zle i jestem w du*pie. Boje sie wszystkiego, i ogólnie jestem przerazona.
Myslicie że test by dzisiaj wyszedl?
@gosia100 dobrze @AgaB33 pisze, zależy jakie masz podejście. Mi 5 dni przed terminem @ wyszedł cień. Jak sie nie zdołujesz, to strzel sobie tescik a co!

CZY KTOŚ CHCE WIZYTĘ U DR PRZYBYCIENIA 12 LUTEGO ?
jak cos pisac priv :)

Załączniki

• upload_2018-1-25_20-51-44.png
    upload_2018-1-25_20-51-44.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
@Aggs hehe dobry plan:) i dodam ze duzo szybsze efekty sa niz po klasycznych aerobach no i jak sie juz daje rade jakies bardziej angazujace miesnie cwiczenia robic to nie jest sie później chudym flaczkiem ale i zgrabnym a jak ktos ma troche dobrego genu to i z miesniem:) ja zawsze jak robie pompki to mam zakwasy na cyckach i mowie o ciaza a potem mi sie przypomina żem cwiczyla:)

@Totois30 a możesz mi powiedzieć co to są te badania c3 i c4?? Bo w moim labie nie znalazłam, może jakaś inna nazwa czy coś?? No i pytanie jak na ciebie działał ten lek? Sprawdzałas potem to?? O morfologii usłyszałam to samo, dlatego mi ją kazała zrobić. Powiedziała że jak jest za mało limfocytów to można stwierdzić toczeń
@AgaB33 dziękuję bardzo :*
@Totois30 mówisz o ćwiczeniach na czczo, że są lepsze. Tylko powiedz mi jak ćwiczyć 40 min na czczo, wstając i tak o 4.30?? Mam wstawać o 3.30?!! O nie ma mowy!! :D
@martakratka ja po pierwszym zabiegu nie mogłam przestać krwawic/plamic i dostałam coś, ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy.... Wiem że coś brałam, bo też miałam przeboje. Ale i tak skończyło się zabiegiem po 6 tygodniach.

reklama
Oczywiście zrobiłam test, i oczywiście negatywny. Ale dziwnie bo jeszcze wczoraj a w szczegolnosci przedwczoraj bolał brzuch. A dzisiaj cisza, chyba przed burzą ;) zrobilo mi sie smutno jak zobaczyłam tylko jedną kreskę, no ale trudno :(

@Aggs Co to tataby? ;)

@Calineczka24 obys nie doczekala tej wtorkowej wizyty ;) @Funia90 Tobie tez życze szybkiego rozpakowania :)

Do góry