reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gabrika nie kochana ja nie Kraków i dodatkowo udało mi się dostać na wizytę do niego do Tarnowa bo znacznie mi bliżej do niego właśnie w Tarnowie :) byłaś jego pacjentka? Ja niestety 2 obumarłe ciąże i mam nadzieje,ze dzięki doktorowi będzie mi kiedyś zostać mama... jak się czujesz ? ;*

Ja do Niego nie chodziłam, ale moja siostra tak. Tylko, że to było 11 lat temu. Wtedy bardzo jej pomógł. Mam nadzieję, że i Tobie pomoże :)

Dziękuję, czuję się całkiem dobrze :) choć wyrastam z ubrań :D

reklama
@Aggs ach cycki w ciazy jak ja za tym tesknie:) niekoniecznie 40-60 min treningi typu hit sa bardzo krotkie i spalaja tluszcz ale sa bardzo intensywne i wymagajace. Taki bardzo umiarkowany trening to musi byc dluzszy @AgaB33 a intensywny robi szybko robote:) dobry na oszczędność czasu:)

@Aggs ach cycki w ciazy jak ja za tym tesknie:) niekoniecznie 40-60 min treningi typu hit sa bardzo krotkie i spalaja tluszcz ale sa bardzo intensywne i wymagajace. Taki bardzo umiarkowany trening to musi byc dluzszy @AgaB33 a intensywny robi szybko robote:) dobry na oszczędność czasu:)
O to to... ja musze czas oszczedzac. Jak wstane sobie o 5:30 to do 6 obrobie sie z treningiem, potem pojde na sikanie i mycie zebow, w tym czasie zagotuje sie woda, zaleje kawe, wezme prysznic, pomaluje pyska, kawa, ubieranie, dosusznie glowy i wsio. I wyciaganie S z lozka pomiedzy prysznicem i malowaniem pyska.
Moje cycki to chyba ten progesteron tylko...

@Totois30 brzuch bolał, ale już nie boli, termin @ za 2 /3 dni. Mam teraz duzo stresu w pracy, bylam na szkoleniu i okazalo sie ze duzo rzeczy robie zle i jestem w du*pie. Boje sie wszystkiego, i ogólnie jestem przerazona.
Myslicie że test by dzisiaj wyszedl?
@gosia100 dobrze @AgaB33 pisze, zależy jakie masz podejście. Mi 5 dni przed terminem @ wyszedł cień. Jak sie nie zdołujesz, to strzel sobie tescik a co!

CZY KTOŚ CHCE WIZYTĘ U DR PRZYBYCIENIA 12 LUTEGO ?
jak cos pisac priv :)

Załączniki

• upload_2018-1-25_20-51-44.png
    upload_2018-1-25_20-51-44.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
@Aggs hehe dobry plan:) i dodam ze duzo szybsze efekty sa niz po klasycznych aerobach no i jak sie juz daje rade jakies bardziej angazujace miesnie cwiczenia robic to nie jest sie później chudym flaczkiem ale i zgrabnym a jak ktos ma troche dobrego genu to i z miesniem:) ja zawsze jak robie pompki to mam zakwasy na cyckach i mowie o ciaza a potem mi sie przypomina żem cwiczyla:)

@Totois30 a możesz mi powiedzieć co to są te badania c3 i c4?? Bo w moim labie nie znalazłam, może jakaś inna nazwa czy coś?? No i pytanie jak na ciebie działał ten lek? Sprawdzałas potem to?? O morfologii usłyszałam to samo, dlatego mi ją kazała zrobić. Powiedziała że jak jest za mało limfocytów to można stwierdzić toczeń
@AgaB33 dziękuję bardzo :*
@Totois30 mówisz o ćwiczeniach na czczo, że są lepsze. Tylko powiedz mi jak ćwiczyć 40 min na czczo, wstając i tak o 4.30?? Mam wstawać o 3.30?!! O nie ma mowy!! :D
@martakratka ja po pierwszym zabiegu nie mogłam przestać krwawic/plamic i dostałam coś, ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy.... Wiem że coś brałam, bo też miałam przeboje. Ale i tak skończyło się zabiegiem po 6 tygodniach.

reklama
Oczywiście zrobiłam test, i oczywiście negatywny. Ale dziwnie bo jeszcze wczoraj a w szczegolnosci przedwczoraj bolał brzuch. A dzisiaj cisza, chyba przed burzą ;) zrobilo mi sie smutno jak zobaczyłam tylko jedną kreskę, no ale trudno :(

@Aggs Co to tataby? ;)

@Calineczka24 obys nie doczekala tej wtorkowej wizyty ;) @Funia90 Tobie tez życze szybkiego rozpakowania :)

Do góry