reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niewiadomo czy do domu nie pojde bo skurcze ustaly,zobaczymy co na obchodzie powiedza.
Grr

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 test zrobić można zawsze. Jednak raczej robiłabym w terminie miesiączki lub nawet po. Chociaż mi wtedy też jedna kreska wyszła nawet bez cienia drugiej, więc różnie to bywa i se pogadać mogę.

@roxie123, @roki_1991, dobrze, że coś już się wyświetla, jakiś trop, droga. Bardzo Wam kibicuję, żeby to już był etap przed-zielono-świetlny.

@olaa90 najtrudniej to diagnozowanie zacząć, ale jak już ruszysz pod dobrym kierunkiem to się potoczy a diagnoza nawet długa nie będzie trwała wiecznie i w końcu też wpadniesz w wir testowania.

@anja93 Ty masz w poniedziałek wizytę? ja obstawiam środę, @AgaB33 w piątek następny, @membaris and You?

@gosia100 oj, to sie nie liczy się, bo wieczorem i przed terminem miesiączki.:p
@ivvonka ja mam wizytę w czwartek. Cieszę się że tak szybko bo dolegliwości mijają żeby się nie okazało tak jak ostatnio. Ale jestem dobrej myśli co ma być to będzie
@gosia100 nie dołuj się bo z testami to różnie bywa narazie jeszcze jest czas zeby ta druga kreseczka się pojawiła .
@Funia90 trzymam kciuki żeby niunia namyśliła się jednak i wyszła do Ciebie ;)

Ostatnia edycja:
@Funia90 i jak Cię wypiszą to pewnie wrócisz za kilka godzin. Mi czop wylecoał 14h przed tym jak córcia się urodziła. U bratowej bylo to nie całe 8h. Różnie to bywa ale napewno już bliżej niż dalej. Trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś nie musiała się kołować i martwić.

@ivvonka ja juz po pobraniu krwi, siku też im podarowałam a teraz czekam na usg ma być po 11. Do doktor za tydzień
Ale i tak to usg najważniejsze.

Moja córcia chora. Gorączki wczoraj dostała, zwymiotowala, kaszel i zapchany nos. Brzmi mi to na oskrzela no ale zobaczę co lekarz powie bo właśnie teraz czekaja z tatą w kolejce. Od 4 dziś nie śpimy bo nie dało jej spać. Bidula moja.

@Aggs termin @ na pojutrze. Ale na kolejny cykl zaopatrze sie w ten zel pomocny ;) myslalam tez o oeparol femina, a stosowalas ktoras cos podobnego? Dzisiaj od rana juz raczej bol na @.

reklama
@Funia90 i jak Cię wypiszą to pewnie wrócisz za kilka godzin. Mi czop wylecoał 14h przed tym jak córcia się urodziła. U bratowej bylo to nie całe 8h. Różnie to bywa ale napewno już bliżej niż dalej. Trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś nie musiała się kołować i martwić.

@ivvonka ja juz po pobraniu krwi, siku też im podarowałam a teraz czekam na usg ma być po 11. Do doktor za tydzień
Ale i tak to usg najważniejsze.

Moja córcia chora. Gorączki wczoraj dostała, zwymiotowala, kaszel i zapchany nos. Brzmi mi to na oskrzela no ale zobaczę co lekarz powie bo właśnie teraz czekaja z tatą w kolejce. Od 4 dziś nie śpimy bo nie dało jej spać. Bidula moja.
@AgaB33 koniecznie nam napisz jak tam po USG :)

Do góry