reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 heh troche ta praca nie na miejscu dla Ciebie bidulo[emoji32]mam nadzieje,ze szybko zajdziess i tam nie wrocisz bo to przeciez katarga pracowac tam i caly dzien wachac buleczki[emoji53]

@Calineczka24 tak wizyte mam w czwratek czyli w dzien terminu,potem co dwa dni na ktg do szpitala ale indukcje zaczna dopiero 41+0 niestety a u Ciebie?
Uwierz mi ,ze ja tez chce urodzic i juz wyprobowalam kazdy sposob ale zaden nie dziala[emoji4]
Styczniowki maja watek zamkniety[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 heh troche ta praca nie na miejscu dla Ciebie bidulo[emoji32]mam nadzieje,ze szybko zajdziess i tam nie wrocisz bo to przeciez katarga pracowac tam i caly dzien wachac buleczki[emoji53]

@Calineczka24 tak wizyte mam w czwratek czyli w dzien terminu,potem co dwa dni na ktg do szpitala ale indukcje zaczna dopiero 41+0 niestety a u Ciebie?
Uwierz mi ,ze ja tez chce urodzic i juz wyprobowalam kazdy sposob ale zaden nie dziala[emoji4]
Styczniowki maja watek zamkniety[emoji6]

A to Ci niespodzianka :p
muszę poprosić @nafoczka żeby mnie dodała do styczniówek :p

Próbowałaś masaż sutków?
Podobno picie tonicu jest dobre też na wywołanie skurczy ;)

Na mnie też nic nie działa :/ Musimy czekać, aż Nas złapie :p

Jak teściowa?

@Calineczka24 to akurat nie Nafoczka rzadzi,na pewno sie nie dostaniesz bo dziewczyny nie przyjmuja juz od pazdziernika chyba:/
Ja juz wszytsko wyprobowalam,powaznie wszytsko i nic ,takze musze czekac.
A tesciowa ,hmm ma sie zglosic na 6 tyg do szpitala na chemioterapie i radioterapie ,jak tak dalej pojdzie nie zdazy zobaczyc malej przed leczeniem :/
Dlatego tez chcialam urodzic.
A ogolnie ma glejaka zlosliwego i to najgorszego stopni[emoji17]

@Calineczka24 to akurat nie Nafoczka rzadzi,na pewno sie nie dostaniesz bo dziewczyny nie przyjmuja juz od pazdziernika chyba:/
Ja juz wszytsko wyprobowalam,powaznie wszytsko i nic ,takze musze czekac.
A tesciowa ,hmm ma sie zglosic na 6 tyg do szpitala na chemioterapie i radioterapie ,jak tak dalej pojdzie nie zdazy zobaczyc malej przed leczeniem :/
Dlatego tez chcialam urodzic.
A ogolnie ma glejaka zlosliwego i to najgorszego stopni[emoji17]

O kurde :(
To faktycznie nie ciekawie. :(
Przepraszam, że pytam, ale teściowa się źle czuła i poszła do lekarza i wykryli w badaniach tego raka?

Jakoś to przeżyję, że nie kopnie mnie zaszczyt bycia na zamkniętym w styczniówkach :D

Ty też jesteś taka senna? Ja juz drugi tydzień chodzę senna i wypluta :D
U mnie też nic się nie zapowiada na wcześniejszy poród :laugh2:

@Funia90 strasznie mi przykro z powodu Twojej tesciowej. Az mnie dreszcz przeszedl. Na pewno zdazy zobaczyc Twoje dzieciatko, na pewno! :)

@membaris ja sie czuje w miare dobrze. Jedynym dobitnym sygnalem ciazy u mnie jest brak @, poza tym czasem zakreci mi sie w glowie. Czasem ale rzadko zemdli mnie jak poczuje jakis zapach czegos, np dzisiaj gotowanych jajek hehe :) i cycki wieksze ale nie bolą nic a nic. W poniedzialek mam wizyte strasznie sie boje, bo nigdy nic nie wiadomo jak tam serduszko dziecka na ten moment :(

A co do babc to ja strasznie chcialam zeby moje babcie i meza doczekaly sie prawnukow od nas. A tymczasem moja jedna babcia zmarla po naszym slubie 5 misiecy w styczniu tamtego roku. Babcia mojego meza ktora tez czekala na nas zmarla teraz w listopadzie. Miesiac po mojej stracie- nie zdazyla sie dowiedziec.. Zostala mi jeszcze jedna babcia w miare mloda 70 lat (oby sie doczekala) bo nie ma zadnych prawnukow bo moja mama jest jedynaczką a brata mam mlodszego wiec nawet o slubie nie mysli jeszcze.. I dziadek ale on starszy. I jedyna zyjaca 88 letnia babcia mojego meza ktora ostatnio mowila ze codziennie soe modli do sw jozefa o dziecko dla nas bo jedyne o czym jeszcze marzy do doczekac jeszcze jednego prawnuka.
Dlatego tak bardzo bym chciala zeby tym razem mi sie udalo...u mnie dzisiaj niby 7+3

Edit: @roki_1991 trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie, rozchmurz ta buzke, zobaczysz ze wszystko jeszcze bedzie dobrze! :*

@Calineczka24 aaa bo Ty niedlugo rodzisz, wow :) czekam na zdjecie bobasa :)

Ostatnia edycja:
@mfifi04 powodzenia [emoji4] ja bym chyba nie dala rady z takim ryzykiem przynajmniej na razie ale 3 mam kciuki za Ciebie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry