reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba oszaleje...jutro wizyta. Dopiero teraz zaczynam się stresować bo wymyśliłam sobie dla zabicia czasu pierogi z mięsem wyszło mi 105 ale w międzyczasie wyłączyli nam prąd, wiec jak juz umieralismy z głodu to zamówiliśmy pizze u uwaga 15 minut po zamówieniu włączyli prąd...także pierogi będą na jutro a mówiłam mojemu ze na bank jak zamówimy pizze to włącza prąd i miałam racje
Oby było wszystko ok na tej jutrzejszej wizycie, tak bardzo się boje ciekawe co lekarz.powie na ten mój wynik histopatologii...

Ostatnia edycja:
reklama
@kb.karola90 a mialas juz @ po stracie? Tez jestem ciekawa czego jutro sie dowiesz, na moim badaniu histo nie bylo zupelnie nic konkretnego, ale u mnie to byl 9 tydz,nie pamietam dokładnie co bylo u Ciebie napisane myslisz ze to jakas bakteria? Jeszcze raz bardzo mi przykro z powodu Twojej straty: ( mam nadzieje ze gin jutro Cie podbuduje i niedlugo zaczniecie owocne staranka:) tzn z M staranka:p

@Totois30 @ jeszcze nie miałam, jestem 4 tygodnie po poronieniu w 20 tyg ciąży z powodu niewydolności cieśniowo-szyjkowej. Wczoraj odebrałam wynik histopatologii:
Przedwczesne oddzielenie łożyska
Nasilone zaburzenia w krążenia plodowym i matczynym
Ogniskowe złogi fibrynoidu.

Także do jutra chyba zajde na zawał

@kb.karola90 czekaj, nie schodź na żadne zawały, co Ty. Mnie to się wszystko kojarzy z krążeniem. A na to clexane (albo jakieś inne zastrzyki) i acard najczęściej. Poczekaj. Daj lekarzowi się wykazać. I później będziesz myśleć a my razem z Tobą. :)

@Totois30 niestety, już się wysikałam. Nie mogłaś mi wcześniej napisać, co? ;)
Gratuluję udanego monitorowania i życzę dzikiego, owocnego seksu. Ssssskuj go kajdankami i powiedz, że albo dziecko albo niewola. :) Wyłamie się. Oni tylko niby tacy twardziele, ale jak do ściany przyciśniesz...dobra już nie piszę, bo ja na bezseksiu to jeszcze mi się co weźmie i przyśni...zdrożnego...hehe

@Totois30 @ivvonka dziękuję za wsparcie :) idę jutro na wizytę na NFZ (mój lekarz sam mnie na taką wpisał) w sumie to mógł mnie wpisać na dwie bo może mi czasu nie wystarczyć na te pytania :)
A chłopa mojego to ja zabije, on się nie denerwuje bo on o tym nie myśli bo przecież na pewno wszystko będzie dobrze...

@kb.karola90 na chłopa nic nie poradzisz. Oni w większości mają podejście: co ma być to będzie/zobaczy się na miejscu/oj tam, oj tam. Mnie to bardzo wkurzało, bo jak ja szłam ze swoim na wizyty to miałam wrażenie, że jakąś znieczulicę ciągnę ze sobą. Ale...później sobie pomyślałam, że w sumie to dobrze, bo to taki mój stoper. Jak przeginam z emocjami to mnie sprowadza na ziemie: oj, daj spokój, dobrze będzie. I już wiem, że z jego strony tyle w temacie;)

@roxie123 dziękuję.

@ivvonka oj widzę że to tak z wszystkimi chlopami jest, a myślałam że tylko ten mój taki. Ja nie wiem jak oni tak mogą...
Wkurza mnie to na maksa.
Albo "przestań czytać w tym internecie bo potem tylko się zamartwiasz i ryczysz"... ale z nim pogadać nie mogę bo o czym tu gadać... jak dostaniemy pozwolenie to będziemy się znowu starać i tyle w temacie...

reklama
Do góry