reklama
membaris
Fanka BB :)
A no widzisz @anja93 to wszystko zależy jaki lekarz mi nie przeszkadza może być na następniej to i tak już niedługo termin mam na 5 września, a Ty ?@membaris super! Wiedzialam ze tak bedzie. Ja np nie chcialam zbytnio zakladac jeszcze karty ciazy bo to wg usg byl 6tc+2 ale lekarz sam od siebie wyciagnal i mowi: to co zakladamy? A ja: ee aa ew a moze od nast wizyty? Bede spokojniejsza. Na co on: zakladamy, zakladamy potem pani pojdzie do domu i sie pani bedzie zastanawiac czemu on mi tej karty nie zalozyl a wyliczyla Ci wstepnie termin porodu?
anja93
@membaris to termin kolejnej wizyty mamy przyblizony bo ja mam w poniedzialek 29-go a Ty niedlugo po mnie. mi wyliczyl na 8 wrzesnia ale to wszystko moze sie zmienic jeszcze. Ja na wizycie wg @ bylam w 6tc+5 a wg usg 6+2 wiec niby ciaza 3 dni mlodsza. A u Ciebie idealnie sie zgadzalo? Fajnie ze tez juz widzialas serducho
ivvonka
Calineczka24
@membaris mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze? - Nas e-cioteczek trzeba słuchać
@ivvonka nie porównuj bo dam klapsa ! Wszystko jest i będzie dobrze.
Tylko takie myślenie ma Ci przez główkę przechodzić.
Ja musiałam się kimnąć popołudniu bo jakiś słabeusz się ze mnie zrobił
Mocy nabrałam to mogę dalej leżakować z pilotem w ręku i skakać po kanałach
Wieje u Nas jak nie wiem.
Po co ten Orkan tu przylazł to ja nie wiem. Podstawię mu nogę to się może opamięta i sobie pójdzie
@ivvonka nie porównuj bo dam klapsa ! Wszystko jest i będzie dobrze.
Tylko takie myślenie ma Ci przez główkę przechodzić.
Ja musiałam się kimnąć popołudniu bo jakiś słabeusz się ze mnie zrobił
Mocy nabrałam to mogę dalej leżakować z pilotem w ręku i skakać po kanałach
Wieje u Nas jak nie wiem.
Po co ten Orkan tu przylazł to ja nie wiem. Podstawię mu nogę to się może opamięta i sobie pójdzie
ivvonka
@Calineczka24 staram się bardzo, ale jestem tylko ciekawską babą i mi czasem się palec omsknie i jakoś tak... nie, żartuję, nie będę porównywać, bo osiwieję a na ciemnych włosach to widać, oj widać.
Też dzisiaj jakaś przymulona chodzę. I bym się przespała, ale wyjątkowo aktywny mam dziś telefon i co przymknęłam oko to dzwonił, więc ostatecznie odpuściłam.
@Ewarut, dokładnie. Niech siedzi, czeka i się tam nie wychyla, dopóki mama nie pozwoli.
Też dzisiaj jakaś przymulona chodzę. I bym się przespała, ale wyjątkowo aktywny mam dziś telefon i co przymknęłam oko to dzwonił, więc ostatecznie odpuściłam.
@Ewarut, dokładnie. Niech siedzi, czeka i się tam nie wychyla, dopóki mama nie pozwoli.
reklama
Totois30
Dziewczynki wyszlam od gina mam dorodny pęcherzyk 20mm i endometrium 8mm gin mowi ze wszystko gra i ladnie, takze tego pracowity weekend przyznam wam sie ze od 11dc robilam testy owu i biale no a dzis jest prawie mocny wiec paski dzialaja dobrze wiedziec
@membaris bosko, piekna passa jeszcze nasza zapewne juz sikajaca ze stresu @ivvonka jutro wizytuje ale ona wie ze wszystko jest dobrze
@membaris bosko, piekna passa jeszcze nasza zapewne juz sikajaca ze stresu @ivvonka jutro wizytuje ale ona wie ze wszystko jest dobrze