reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 aaaa no tak, w ciąży to tylko wygrzewanie się i naturalne specyfiki. Nie ma wyjścia, siedzieć i się grzać za dwoje.

@membaris, o 13.30 wkraczam do akcji. :) A czemu karty jeszcze nie? Nie chciałaś?

Doktorka stwierdziła że to już będzie pierwsza wizyta na nfz i wtedy wypisze, pewnie też jakieś badania od razu skaże zrobić. Dlatego umówiłyśmy się na 1 lutego bo kartę musi wypisać do 10 tyg ciąży. Zrobi wtedy usg żeby sprawdzić czy wszystko dobrze.
To teraz czekamy do jutra na Twoją wizytę :)
A no i jeszcze na mdłości poleciła mi syrop Imbifem

@ivvonka no powiem Ci że fajnie bo odchodzi mi koszt wizyty 120 zł ale znowu doszedł mi endokrynolog za 90zł ;) i fajnie też bo moja gin ma w gabinecie usg także na każdej wizycie zagląda :)
edit: dziewczyny a pamiętacie @Ewarut chyba też pokazywała swoje dwie kreseczki ciekawe jak tam u niej

reklama
@membaris super! Wiedzialam ze tak bedzie. Ja np nie chcialam zbytnio zakladac jeszcze karty ciazy bo to wg usg byl 6tc+2 ale lekarz sam od siebie wyciagnal i mowi: to co zakladamy? A ja: ee aa ee a moze od nast wizyty? Bede spokojniejsza. Na co on: zakladamy, zakladamy potem pani pojdzie do domu i sie pani bedzie zastanawiac czemu on mi tej karty nie zalozyl :cool: :D a wyliczyla Ci wstepnie termin porodu?

Do góry