reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba oszaleje...jutro wizyta. Dopiero teraz zaczynam się stresować bo wymyśliłam sobie dla zabicia czasu pierogi z mięsem wyszło mi 105 ale w międzyczasie wyłączyli nam prąd, wiec jak juz umieralismy z głodu to zamówiliśmy pizze u uwaga 15 minut po zamówieniu włączyli prąd...także pierogi będą na jutro a mówiłam mojemu ze na bank jak zamówimy pizze to włącza prąd i miałam racje
Oby było wszystko ok na tej jutrzejszej wizycie, tak bardzo się boje ciekawe co lekarz.powie na ten mój wynik histopatologii...

Ostatnia edycja:
reklama
@kb.karola90 a mialas juz @ po stracie? Tez jestem ciekawa czego jutro sie dowiesz, na moim badaniu histo nie bylo zupelnie nic konkretnego, ale u mnie to byl 9 tydz,nie pamietam dokładnie co bylo u Ciebie napisane myslisz ze to jakas bakteria? Jeszcze raz bardzo mi przykro z powodu Twojej straty: ( mam nadzieje ze gin jutro Cie podbuduje i niedlugo zaczniecie owocne staranka:) tzn z M staranka:p

@Totois30 @ jeszcze nie miałam, jestem 4 tygodnie po poronieniu w 20 tyg ciąży z powodu niewydolności cieśniowo-szyjkowej. Wczoraj odebrałam wynik histopatologii:
Przedwczesne oddzielenie łożyska
Nasilone zaburzenia w krążenia plodowym i matczynym
Ogniskowe złogi fibrynoidu.

Także do jutra chyba zajde na zawał

@kb.karola90 czekaj, nie schodź na żadne zawały, co Ty. Mnie to się wszystko kojarzy z krążeniem. A na to clexane (albo jakieś inne zastrzyki) i acard najczęściej. Poczekaj. Daj lekarzowi się wykazać. I później będziesz myśleć a my razem z Tobą. :)

@Totois30 niestety, już się wysikałam. Nie mogłaś mi wcześniej napisać, co? ;)
Gratuluję udanego monitorowania i życzę dzikiego, owocnego seksu. Ssssskuj go kajdankami i powiedz, że albo dziecko albo niewola. :) Wyłamie się. Oni tylko niby tacy twardziele, ale jak do ściany przyciśniesz...dobra już nie piszę, bo ja na bezseksiu to jeszcze mi się co weźmie i przyśni...zdrożnego...hehe

@Totois30 @ivvonka dziękuję za wsparcie :) idę jutro na wizytę na NFZ (mój lekarz sam mnie na taką wpisał) w sumie to mógł mnie wpisać na dwie bo może mi czasu nie wystarczyć na te pytania :)
A chłopa mojego to ja zabije, on się nie denerwuje bo on o tym nie myśli bo przecież na pewno wszystko będzie dobrze...

@kb.karola90 na chłopa nic nie poradzisz. Oni w większości mają podejście: co ma być to będzie/zobaczy się na miejscu/oj tam, oj tam. Mnie to bardzo wkurzało, bo jak ja szłam ze swoim na wizyty to miałam wrażenie, że jakąś znieczulicę ciągnę ze sobą. Ale...później sobie pomyślałam, że w sumie to dobrze, bo to taki mój stoper. Jak przeginam z emocjami to mnie sprowadza na ziemie: oj, daj spokój, dobrze będzie. I już wiem, że z jego strony tyle w temacie;)

@roxie123 dziękuję.

@ivvonka oj widzę że to tak z wszystkimi chlopami jest, a myślałam że tylko ten mój taki. Ja nie wiem jak oni tak mogą...
Wkurza mnie to na maksa.
Albo "przestań czytać w tym internecie bo potem tylko się zamartwiasz i ryczysz"... ale z nim pogadać nie mogę bo o czym tu gadać... jak dostaniemy pozwolenie to będziemy się znowu starać i tyle w temacie...

reklama
Do góry