reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 bardzo mi przykro z powodu straty. Przytulam mocno :*
Tym razem jak ujrzysz 2 kreski to na dłuuuugo a później będziesz tulić swoje maleństwo. :)

@ivvonka trzymam kciukasy za wizytę, wszystko będzie gitez majonez, serduszko jak dzwon będzie biło - ja to wiem, Ty to wiesz i cała reszta też to wie . ;)
Także maleńka spokój, spokój bo tylko spokój Cię uratuje. :)

Kurczaki u Nas w nocy tak wiało, że aż się obudziłam :szok:
Nic to podstawianie nogi nie dało. :shocked2:
Podejrzewam, że jakbym mu kajdanki i worek na głowe założyła to ten cały Orkan by sobie dał radę. - wredota taka, ale teraz już go nie ma - chyba zwiał :laugh2:

@Destino jak tam?

@Funia90 dajesz radę?

reklama
@Ewarut gratuluje[emoji5]ktory tydzien u Was?

@ivvonka trzymam kciuki ale bedzie na pewno dobrze[emoji8]

@Calineczka24 ja fizycznie daje rade ale psychicznie to sie wykoncze ze stresu:/
A Wy jak tam?
Asia wczoraj 3500 a porod w ogole sie nie zapowiada,wywolanie dopiero w lutym,nie dam rady z moja glowa do tej pory:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ewarut gratuluje[emoji5]ktory tydzien u Was?

@ivvonka trzymam kciuki ale bedzie na pewno dobrze[emoji8]

@Calineczka24 ja fizycznie daje rade ale psychicznie to sie wykoncze ze stresu:/
A Wy jak tam?
Asia wczoraj 3500 a porod w ogole sie nie zapowiada,wywolanie dopiero w lutym,nie dam rady z moja glowa do tej pory:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rośniemy szybko jak na początek 8 tyg.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

No to z nerwów nocka zerwana :( jeszcze ten wiatr cholerny...co mi się przysnęło to mnie budził :hmm: Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby lekarz dzisiaj mi powiedział że możemy za 2 miesiące zacząć działać (raczej powie że 5 miesięcy :sad:) i wcale nie jest tak źle jak mi się wydaje :)

Pewnie nie wiecie , to Wam powiem :)
Nasza Destinka urodziła :) ;* Natanielek dostał 2pkt , tak pisała mama na drugim wątku .
Więc wsparcie kciukowe i modlitewne jak najbardziej ;*

Ja dzisiaj miałam koszmary ktoś mnie chciał zabić więc męczyłam się pół nocy , później śniły mi się złe wyniki kariotypów i obudziłam się cała z stresie eh

@ivvonka czekam na wieści z wizyty ;**

@Ewarut no szybko rośniecie :)) oby tak dalej :)

Pewnie nie wiecie , to Wam powiem :)
Nasza Destinka urodziła :) ;* Natanielek dostał 2pkt , tak pisała mama na drugim wątku .
Więc wsparcie kciukowe i modlitewne jak najbardziej ;*

Ja dzisiaj miałam koszmary ktoś mnie chciał zabić więc męczyłam się pół nocy , później śniły mi się złe wyniki kariotypów i obudziłam się cała z stresie eh

@ivvonka czekam na wieści z wizyty ;**

Czekamy w takim razie na jakieś informacje od @Destino.
Przede wszystkim kochana gratulacje :* trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze :*

Edit :
@roxie123 to Ty może lepiej nie chodź spać? :p

reklama
A dzisiaj mi się tak jakos pochrzaniło , wgl poszłam spać z bólem nogi przez ten wiatr ... wiem też , do póki mi wyniki nie przyjdą nie będę spokojna :/ mogłam je dawno zrobic ...
Kariotyp bada się juz po drugiej stracie , i się wie czy jest sens planowac czy nie . Mi lekarz powiedzial , ze jak wychodzi kariotyp to nikłe szanse na zdrową naturalną ciążę , wtedy ewentualnie in vitro z pgd , ale to nawet gwarancji nie daje czy ciąża rozwinie się zdrowo :/ i dlatego się tak tego boje

Do góry