reklama
Witaj @monia_l ! Masz juz 2 dzieci wiec Twoja ciąża to pewnie zle połaczone komórki, nastepna pewnie bedzie zdrowa. Po poronieniu potrzeba czasu, najczesciej z pierwszą @ wracają pozytywne myśli i nadzieję. Jesli marzysz o dziecku to walcz o nie, a na pewno się uda Na tym forum widać ze sie udaje, wiele z nas jest już na finiszu i zaraz rodzą, a teraz w okresie świąteczno - noworocznym był wysyp podwójnych kresek ja (i nie tylko ja) czekam na drugą turę
membaris
Fanka BB :)
Kochane jestem już po wizycie w domu. No więc maleństwo JEST grzecznie sobie siedzi w brzuchu serduszko też jest, pięknie pikało. Kruszynka ma 10,3mm co odpowiada 7t1d. Ciutkę więcej niż wg @. Koniecznie pani doktor kazała kontrolować tarczycę bo podobno jest czestą przyczyną poronień. Kolejną wizytę mam na 1 lutego wtedy też wypisze kartę ciąży uffff dziewczyny tak się cieszę
muza_ton
@membaris super!!! Bardzo się cieszę. No to wychodzi wg usg że jesteśmy na tym samym etapie ;-) takie wieści cieszą.
@martakratka to kurcze nie wiedziałam że tyle tego śniegu. Ale to pojadę na jeden dzień do pracy bo w piątek wolne bo jadę na usg. Mamy tak samo ferie ;-)
@ivvonka byłam u rodzinnego niby z tym przeziębieniem. Tragedii nie ma ale jak nie wysiedzę w domu to chyba nie wydobrzeje. A dodatkowo rano tak drogi były zasypane że bałam się jechać przez te wsie i lasy. Normalnie bym pojechała ale teraz jest nas dwoje ;-)
@martakratka to kurcze nie wiedziałam że tyle tego śniegu. Ale to pojadę na jeden dzień do pracy bo w piątek wolne bo jadę na usg. Mamy tak samo ferie ;-)
@ivvonka byłam u rodzinnego niby z tym przeziębieniem. Tragedii nie ma ale jak nie wysiedzę w domu to chyba nie wydobrzeje. A dodatkowo rano tak drogi były zasypane że bałam się jechać przez te wsie i lasy. Normalnie bym pojechała ale teraz jest nas dwoje ;-)
martakratka
No i gicior Wiedziałam PięęęęknieeKochane jestem już po wizycie w domu. No więc maleństwo JEST grzecznie sobie siedzi w brzuchu serduszko też jest, pięknie pikało. Kruszynka ma 10,3mm co odpowiada 7t1d. Ciutkę więcej niż wg @. Koniecznie pani doktor kazała kontrolować tarczycę bo podobno jest czestą przyczyną poronień. Kolejną wizytę mam na 1 lutego wtedy też wypisze kartę ciąży uffff dziewczyny tak się cieszę
reklama