reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@membaris normalnie stresuje się razem z Tobą przed wizytą (zresztą jak myslę o wizycie @ivvonka to też tak mam) - bo już, już - czekam na wieści - oczywiście pozytywne bo inaczej być nie może :) Dziewczyny marzę o tym żeby nam wszystkim się udało :)

Witaj @monia_l ! Masz juz 2 dzieci wiec Twoja ciąża to pewnie zle połaczone komórki, nastepna pewnie bedzie zdrowa. Po poronieniu potrzeba czasu, najczesciej z pierwszą @ wracają pozytywne myśli i nadzieję. Jesli marzysz o dziecku to walcz o nie, a na pewno się uda :) Na tym forum widać ze sie udaje, wiele z nas jest już na finiszu i zaraz rodzą, a teraz w okresie świąteczno - noworocznym był wysyp podwójnych kresek :) ja (i nie tylko ja) czekam na drugą turę ;)

Kochane jestem już po wizycie w domu. No więc maleństwo JEST :) grzecznie sobie siedzi w brzuchu :) serduszko też jest, pięknie pikało. Kruszynka ma 10,3mm co odpowiada 7t1d. Ciutkę więcej niż wg @. Koniecznie pani doktor kazała kontrolować tarczycę bo podobno jest czestą przyczyną poronień. Kolejną wizytę mam na 1 lutego wtedy też wypisze kartę ciąży :) uffff dziewczyny tak się cieszę :)

A to moje maleństwo

Załączniki

• WP_20180118_14_17_24_Pro.jpg
    WP_20180118_14_17_24_Pro.jpg
    387 KB · Wyświetleń: 85
@membaris super!!! Bardzo się cieszę. No to wychodzi wg usg że jesteśmy na tym samym etapie ;-) takie wieści cieszą.

@martakratka to kurcze nie wiedziałam że tyle tego śniegu. Ale to pojadę na jeden dzień do pracy bo w piątek wolne bo jadę na usg. Mamy tak samo ferie ;-)

@ivvonka byłam u rodzinnego niby z tym przeziębieniem. Tragedii nie ma ale jak nie wysiedzę w domu to chyba nie wydobrzeje. A dodatkowo rano tak drogi były zasypane że bałam się jechać przez te wsie i lasy. Normalnie bym pojechała ale teraz jest nas dwoje ;-)

Kochane jestem już po wizycie w domu. No więc maleństwo JEST :) grzecznie sobie siedzi w brzuchu :) serduszko też jest, pięknie pikało. Kruszynka ma 10,3mm co odpowiada 7t1d. Ciutkę więcej niż wg @. Koniecznie pani doktor kazała kontrolować tarczycę bo podobno jest czestą przyczyną poronień. Kolejną wizytę mam na 1 lutego wtedy też wypisze kartę ciąży :) uffff dziewczyny tak się cieszę :)
No i gicior ;) Wiedziałam ;) Pięęęękniee ;)

reklama
Do góry