reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:) Będzie dobrze. Po burzy zawsze słońce wychodzi. A na naszym wątku to ostatnio dużo tego słońca się pokazało, więc też powinnaś się na jakieś podwójne różowe promyki załapać wkrótce.

@membaris, jak samopoczucie przed wizytą?

@martakratka to jeszcze inny punkt widzenia w prawym gornym rogu jest Twoj nick martakratka i klikasz go i tam masz duzo opcji pod zdjeciem, po lewej ,drugi od gory to sygnatura, klikasz i uzupelniasz i zatwierdzasz:) ja stopek uzupelnionych nie widze , dopiero jak ustawisz telefon poziomo i sie obroci to sie pojawiaja:) smutna Twoja historia:( ciesze sie ze jestes w szczesliwym zwiazku na spokojnie jak gin da zielone swiatlo zaczna sie staranka i skoncza smuteczki @Aggs super! Ja jestem strasznie ciekawa co gin mi jutro powie w sprawie owulacji bo oczywiscie boje sie ze nie bylo:) bedziesz testowac przede mna;) ja ostatnio nie zatestowalam bo mnie małpa uprzedzila! W szoku bylam :p
Jerunie - ale ze mnie klipa ;) Dziś znalazłam od razu - a wczoraj chyba ślepa byłam... Udało się ;)

reklama
@membaris ja mam też już 100 i jeden wersji na przebieg mojej jutrzejszej wizyty i dlatego 101, bo ta jedna jest pozytywna, a reszta to niestety, same głupoty. Podejrzewam, że masz mniej więcej podobne proporcje.
Ale poczekaj, plamień nie ma, leki są, odpoczynek jest, ooooo i byłabym zapomniała - mdłości masz piękne jeszcze. Więc będzie dobrze, nic nie wskazuje na to, żeby miało być inaczej. Mówię Ci.

Do góry