reklama
martakratka
Fanka BB :)
Jerunie - ale ze mnie klipa Dziś znalazłam od razu - a wczoraj chyba ślepa byłam... Udało się@martakratka to jeszcze inny punkt widzenia w prawym gornym rogu jest Twoj nick martakratka i klikasz go i tam masz duzo opcji pod zdjeciem, po lewej ,drugi od gory to sygnatura, klikasz i uzupelniasz i zatwierdzasz ja stopek uzupelnionych nie widze , dopiero jak ustawisz telefon poziomo i sie obroci to sie pojawiaja smutna Twoja historia ciesze sie ze jestes w szczesliwym zwiazku na spokojnie jak gin da zielone swiatlo zaczna sie staranka i skoncza smuteczki @Aggs super! Ja jestem strasznie ciekawa co gin mi jutro powie w sprawie owulacji bo oczywiscie boje sie ze nie bylo bedziesz testowac przede mna ja ostatnio nie zatestowalam bo mnie małpa uprzedzila! W szoku bylam
martakratka
membaris
Dzięki @martakratka staram się. Wizytę mam na 13.15 ale często są opóźnienia
martakratka
To potem daj znać - bo wszystkie tu będziemy czekać Ja i tak wiem, że będzie ok.Dzięki @martakratka staram się. Wizytę mam na 13.15 ale często są opóźnienia
Calineczka24
martakratka
Dziękuję Roxie Jak ja bym już chciała żeby się to krwawienie skończyło....@martakratka na razie potraktuj to jako przypadek, selekcje naturalną...będziesz się martwić kiedy znowu się powtórzy ;* wszystkiego dobrego
reklama
ivvonka
@membaris ja mam też już 100 i jeden wersji na przebieg mojej jutrzejszej wizyty i dlatego 101, bo ta jedna jest pozytywna, a reszta to niestety, same głupoty. Podejrzewam, że masz mniej więcej podobne proporcje.
Ale poczekaj, plamień nie ma, leki są, odpoczynek jest, ooooo i byłabym zapomniała - mdłości masz piękne jeszcze. Więc będzie dobrze, nic nie wskazuje na to, żeby miało być inaczej. Mówię Ci.
Ale poczekaj, plamień nie ma, leki są, odpoczynek jest, ooooo i byłabym zapomniała - mdłości masz piękne jeszcze. Więc będzie dobrze, nic nie wskazuje na to, żeby miało być inaczej. Mówię Ci.