reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 ja wole facecikow:) ale z kobietami nigdy nie mialam do czynienia tylko slyszalam ze bywaja gorsze ale Aga chyba ma Panią i jej tak troche nie wspiera ze tak powiem a faceciki sa fajne:)
@AgaB33 zarazilam chlopa:( ech szkoda gadac ale na koniec lutego planuje z koleżanka na pare dni wyjazd do Barcelony to pewnie wypali:/ no ale nie ma tego zlego akurat tym razem;)
@roki_1991 nie martw sie na zapas kochana napisz co tam sie dowiedzialas i nie martw sie na pewno nie bedzie az tak zle zebys sobie z tym rach ciach nie poradzila:)

A z seksami to dopoki nie jest zagrozona nie zabraniaja mi lekarz nie zabranial ale jesli mamy chuchac bo to po stracie wiec i tak zagrożona to ja pewnie tez bede poscic:( ale mozna sprobowac delikatniej iii potem jakos inaczej albo w ogole rozne inne fikimiki:)

reklama
A to ja nie wiedzialam, ze nie robia. No, ale skoro robia i nie szkodzi, znaczy ze seksy tez nie zaszkodza. Chociazby takie delikatne. Od kiedy jestem z S nie umiem sobie wyobrazic, ze kilka miesiecy mialabym wytrzymac.
Ja zniw robie pranie... bleh. Zebralam sie w sobie i poszlam do pralni z pierwsza tura. Za 15 minut lece wyciagnac z suszarki. Jutro powtorka z rozrywki.

A mogę wiedzieć czemu nie masz pralki? Bo tak dziwnie bez pralki w domu:)

@roki_1991 ja idę jutro do neurologa bo mam potworne zawroty głowy. Trzymam kciuki żeby było dobrze u Ciebie:*

A mogę wiedzieć czemu nie masz pralki? Bo tak dziwnie bez pralki w domu:)

@roki_1991 ja idę jutro do neurologa bo mam potworne zawroty głowy. Trzymam kciuki żeby było dobrze u Ciebie:*
Wiem, ze dziwne, ale my wynajmujemy mieszkanie i wlascicielka nie zgodzila sie na pralke. Tu w usa malo kto ma pralke w wynajmowanym mieszkaniu, bo wlasciciel placi za wode z naszej oplaty za wynajem i oni po prostu sie nie zgadzaja na pralki. Na szczescie pralnie sa co kilkadziesiat metrow.
W takich zwyklych dzielnicach jak Astoria, Queens czy Brooklyn to mieszkania z pralka mozna by ze swieca szukac:)

U mnie polowa maratonu, 13dc sie zaczyna, a owu jak nie bylo tak nie ma. Kreska na testach caly czas jednakowa. Troche jasniejsza od kontrolnej. Boje sie, ze wcale owu nie bedzie:(

@Aggs a czemu to miałabyś nie mieć owulacji??? Wszystko będzie napewno. 13dc to jeszcze nie za późno naprawdę.

@roki_1991 napisz proszę co lekarz powiedział. Nie martw się na zapas. Pamiętasz jak we wrześniu miałam jazdy po jednym antybiotyku. Miałam chyba wszystkie możliwe skutki uboczne. Zaczęłam jeść magnez itd i małymi krokami minęło. A też miałam mrowienia, robaczki, palce od środka mnie gilały, głowa bolała, jakieś kłucia pod skórą, bóle pleców i karku. Sprawdź też swój antybiotyk.

@Aggs u mnie testy owulacyjne się nie sprawdzały. Ta druga kreska była raz mocniejsza raz słabsza, ale zawsze jaśniejsza od pierwszej, dlatego przestałam je stosować.

@Aggs u mnie testy pozytywne wychodziły dopiero koło 13, 14 dc, czyli owulacja wypada na 15 dc - jeszcze czas :) jak sie zbilza okres owulacji to rob testy po 2 razy dziennie - wtedy łatwiej złapać tą kreskę :)

Cześć [emoji4] jak tam u Was ?
Jakieś nowości? Któraś testowala?
A jak brzuchatki po wizytach czy przed? ;) kurde tak tutaj dużo piszecie ze nie moc ogarnąć [emoji23]
Ściskam Was [emoji8]

U mnie winowajca znaleziony ponad rok mi zajęło ale się udało teraz leczenie i robimy bobasa [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

8.01.18 na swiecie pojawił sie Leo :)
4 kg i 57 cm szczescia :)

Narazie wszystkie badania wskazuja ze nie zaraził sie tokso :)

Pozdrawiamy cieplutko :)
1516179868-62af2f09396b05a0-aaaaaa.jpeg

Napisane na LUNA_II w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry