reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 ja wole facecikow:) ale z kobietami nigdy nie mialam do czynienia tylko slyszalam ze bywaja gorsze ale Aga chyba ma Panią i jej tak troche nie wspiera ze tak powiem a faceciki sa fajne:)
@AgaB33 zarazilam chlopa:( ech szkoda gadac ale na koniec lutego planuje z koleżanka na pare dni wyjazd do Barcelony to pewnie wypali:/ no ale nie ma tego zlego akurat tym razem;)
@roki_1991 nie martw sie na zapas kochana napisz co tam sie dowiedzialas i nie martw sie na pewno nie bedzie az tak zle zebys sobie z tym rach ciach nie poradzila:)

A z seksami to dopoki nie jest zagrozona nie zabraniaja mi lekarz nie zabranial ale jesli mamy chuchac bo to po stracie wiec i tak zagrożona to ja pewnie tez bede poscic:( ale mozna sprobowac delikatniej iii potem jakos inaczej albo w ogole rozne inne fikimiki:)

reklama
A to ja nie wiedzialam, ze nie robia. No, ale skoro robia i nie szkodzi, znaczy ze seksy tez nie zaszkodza. Chociazby takie delikatne. Od kiedy jestem z S nie umiem sobie wyobrazic, ze kilka miesiecy mialabym wytrzymac.
Ja zniw robie pranie... bleh. Zebralam sie w sobie i poszlam do pralni z pierwsza tura. Za 15 minut lece wyciagnac z suszarki. Jutro powtorka z rozrywki.

A mogę wiedzieć czemu nie masz pralki? Bo tak dziwnie bez pralki w domu:)

@roki_1991 ja idę jutro do neurologa bo mam potworne zawroty głowy. Trzymam kciuki żeby było dobrze u Ciebie:*

A mogę wiedzieć czemu nie masz pralki? Bo tak dziwnie bez pralki w domu:)

@roki_1991 ja idę jutro do neurologa bo mam potworne zawroty głowy. Trzymam kciuki żeby było dobrze u Ciebie:*
Wiem, ze dziwne, ale my wynajmujemy mieszkanie i wlascicielka nie zgodzila sie na pralke. Tu w usa malo kto ma pralke w wynajmowanym mieszkaniu, bo wlasciciel placi za wode z naszej oplaty za wynajem i oni po prostu sie nie zgadzaja na pralki. Na szczescie pralnie sa co kilkadziesiat metrow.
W takich zwyklych dzielnicach jak Astoria, Queens czy Brooklyn to mieszkania z pralka mozna by ze swieca szukac:)

U mnie polowa maratonu, 13dc sie zaczyna, a owu jak nie bylo tak nie ma. Kreska na testach caly czas jednakowa. Troche jasniejsza od kontrolnej. Boje sie, ze wcale owu nie bedzie:(

@Aggs a czemu to miałabyś nie mieć owulacji??? Wszystko będzie napewno. 13dc to jeszcze nie za późno naprawdę.

@roki_1991 napisz proszę co lekarz powiedział. Nie martw się na zapas. Pamiętasz jak we wrześniu miałam jazdy po jednym antybiotyku. Miałam chyba wszystkie możliwe skutki uboczne. Zaczęłam jeść magnez itd i małymi krokami minęło. A też miałam mrowienia, robaczki, palce od środka mnie gilały, głowa bolała, jakieś kłucia pod skórą, bóle pleców i karku. Sprawdź też swój antybiotyk.

@Aggs u mnie testy owulacyjne się nie sprawdzały. Ta druga kreska była raz mocniejsza raz słabsza, ale zawsze jaśniejsza od pierwszej, dlatego przestałam je stosować.

@Aggs u mnie testy pozytywne wychodziły dopiero koło 13, 14 dc, czyli owulacja wypada na 15 dc - jeszcze czas :) jak sie zbilza okres owulacji to rob testy po 2 razy dziennie - wtedy łatwiej złapać tą kreskę :)

Cześć [emoji4] jak tam u Was ?
Jakieś nowości? Któraś testowala?
A jak brzuchatki po wizytach czy przed? ;) kurde tak tutaj dużo piszecie ze nie moc ogarnąć [emoji23]
Ściskam Was [emoji8]

U mnie winowajca znaleziony ponad rok mi zajęło ale się udało teraz leczenie i robimy bobasa [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

8.01.18 na swiecie pojawił sie Leo :)
4 kg i 57 cm szczescia :)

Narazie wszystkie badania wskazuja ze nie zaraził sie tokso :)

Pozdrawiamy cieplutko :)
1516179868-62af2f09396b05a0-aaaaaa.jpeg

Napisane na LUNA_II w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry