reklama
roxie123
Fanka BB :)
@mfifi04 widzisz dlatego się boję kariotypow ja nie jestem gotowa na in vitro :/ 3mam kciuki za Was ;* homocysteina wow... sama B będziesz długo zabijać ja zbilam z 10 na 4 w miesiąc ale brałam metyle folian B12 i B6 no i piłam jadłam dużo z buraka rzeczy .
@AgaB33 mam nadzieje ze że tak będzie czekam na to co lekarz powie ale chyba kupię ten dostinex [emoji4]
@ivvonka pierwsza miałam w normie po obciążeniu masakra xD powinna urosnąć max do 5x
Wszystkie moje badania i wyniki są na wątku z leczeniem tam gdzie nasze historie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@AgaB33 mam nadzieje ze że tak będzie czekam na to co lekarz powie ale chyba kupię ten dostinex [emoji4]
@ivvonka pierwsza miałam w normie po obciążeniu masakra xD powinna urosnąć max do 5x
Wszystkie moje badania i wyniki są na wątku z leczeniem tam gdzie nasze historie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
kifsi
@AgaB33- po potwierdzeniu przez lekarza z poradni chorob zakaznych antybiotyk 3x dziennie do samego końca i konsultacje a poradni patologii ciazy wizyty u nich co miesiac i usg genetyczne u nich po połowkowym pytali czy chce amiopunkcje zrobic , odmowilam bo prawdopodobienstwo zarazenia dziecko bylo podobne do ryzyka powiklan po amiopunkcji teraz mamy zglosic sie do poradni patologi noworodla , ale dodzwonic sie gdzies w naszym kraju to jakas masakra a jak juz sie dodzwonie to odsyłaja gdzie indziej
@Destino- cc , bo poprzednio mialam
Napisane na LUNA_II w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino- cc , bo poprzednio mialam
Napisane na LUNA_II w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
@roxie123 pół roku brałam. Obniżył mi prolaktynę bardzo ładnie. Nawet po obciążeniu po godzinie wyniki mieściły się w połowie normy laboratoryjnej. Natomiast nie mogłam później zajść w ciążę. Na dostinexie też można się starać, tylko w momencie pozytywu zejść z niego.
Nie chcę żebyś się martwiła, bo może u mnie akurat tak było (u Ciebie wcale nie musi) że przez pół roku nie mogłam zajść po nim w ciążę, jeszcze do tego brałam progesteron po 15 d.c. To wszystko nie było dobre, bo podziałało w drugą stronę. Po odstawieniu leków (zalecenie obecnego ginekologa) odczekałam drugie tyle i zaszłam na tym ziołowym castagnusie, który brałam na własną rękę (też obniża prolaktynę).
Powiedziałam ginekologowi, że ten dostinex był na obniżenie prolaktyny i to miało jeszcze dać efekt wzrostu progesteronu, bo tak się działo, ale stwierdził, że nie musiałam nic obniżać skoro zachodziłam w ciążę. Natomiast niski progesteron trzeba jak najszybciej podnosić odpowiednią dawką po pozytywie/ podniesionej becie. Złapałam betę jak było kilkanaście jednostek. Od tego czasu - leki. Na razie, dzięki Bogu, działa. Zobaczymy co będzie dalej.
Nie chcę żebyś się martwiła, bo może u mnie akurat tak było (u Ciebie wcale nie musi) że przez pół roku nie mogłam zajść po nim w ciążę, jeszcze do tego brałam progesteron po 15 d.c. To wszystko nie było dobre, bo podziałało w drugą stronę. Po odstawieniu leków (zalecenie obecnego ginekologa) odczekałam drugie tyle i zaszłam na tym ziołowym castagnusie, który brałam na własną rękę (też obniża prolaktynę).
Powiedziałam ginekologowi, że ten dostinex był na obniżenie prolaktyny i to miało jeszcze dać efekt wzrostu progesteronu, bo tak się działo, ale stwierdził, że nie musiałam nic obniżać skoro zachodziłam w ciążę. Natomiast niski progesteron trzeba jak najszybciej podnosić odpowiednią dawką po pozytywie/ podniesionej becie. Złapałam betę jak było kilkanaście jednostek. Od tego czasu - leki. Na razie, dzięki Bogu, działa. Zobaczymy co będzie dalej.
roxie123
@ivvonka u mnie akurat pasuje żeby cos podniosło progesteron , czytałam dużo pozytywnego o tym leku , może nie było akurat jego wina , że nie mogłaś zajść , bo przyczyn mogło być wiele jednak... długo go brałaś nie miałas skutków ubocznych ? no i drogi jeeest ;p będzie dobrze :*
Ostatnia edycja:
reklama
mamcia2014
Hej dziewczyny nie mam za bardzo czasu na forum ostatnio więc będę z doskoku chciałam się wam pochwalić że zostałam ciocia moja przyjaciółka urodziła córeczkę.
U nas wszystko dobrze jem zdrowo i jak na razie nie ćwiczę ale się przymierzam tylko Wiktor późno zasypia i ja też wtedy padam
Pozdrawiam buziaki
U nas wszystko dobrze jem zdrowo i jak na razie nie ćwiczę ale się przymierzam tylko Wiktor późno zasypia i ja też wtedy padam
Pozdrawiam buziaki