A moze popros o usg nie dopochwowe? Ja to przyznam szczerze, ze nie wiem jak standordowo robia, ale chyba mozesz miec przez brzuch?@Aggs ja to chyba bardziej się obawiam o szyjkę macicy. Na ostatniej wizycie po usg plamiłam, a badanie było niemal niewyczuwalne. Tego bardziej się obawiam - podrażnień.
reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@Aggs nie wiem czy nie za mała ciąża u nas aby na nie dopochwowym widać było.
@Destino i jak tam rusza coś samo czy jutro szpital??
@Totois30 @roki_1991 żyjecie??? Ja to chyba nie ogarnę tego mojego katara. Sypie śniegiem na ostro. Może zamiast do pracy to do lekarza rodzinnego pojadę
@Destino i jak tam rusza coś samo czy jutro szpital??
@Totois30 @roki_1991 żyjecie??? Ja to chyba nie ogarnę tego mojego katara. Sypie śniegiem na ostro. Może zamiast do pracy to do lekarza rodzinnego pojadę
ivvonka
roki_1991
@gosia100 no tego że po owulacji nigdy nie można byc pewnym. Ja miałam dosć późno ok. 17dc przy 28dniowych cyklu. No chyba że 20dc już minął ;-)
U mnie juz 18 dc, a w 12 byłam na usg i pecherzyk mial 22mm , wiec juz najprawdopodobniej po owulacji ale oczywiście to mozliwe
@AgaB33 żyje jeszcze. Ale nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje.. Źle się czuję, czekam na wizytę u neurologa w poniedziałek, mam jakieś dziwne złe przeczucia....
Przepraszam was jeśli będzie mnie trochę mniej ale nie mam sił troszkę póki co
Powodzenia kochana! Bedzie wszystko dobrze :* duzo zdrówka!!!
@Aggs pytałam, ale powiedział, że na takim wczesnym etapie lepiej obserwować w ten sposób. W drugim trymestrze mówił, że będziemy patrzeć przez brzuch. Tylko dwa razy miałam przez brzuch (jak w pierwszej ciąży dotrwałam do 11 tygodnia). Teraz pobiję ten rekord i to konkretnie
Pewnie Iwonka, teraz do 40 tyg co wizyte przez brzuch a juz do drugiego trymestru blisko
reklama
A to ja nie wiedzialam, ze nie robia. No, ale skoro robia i nie szkodzi, znaczy ze seksy tez nie zaszkodza. Chociazby takie delikatne. Od kiedy jestem z S nie umiem sobie wyobrazic, ze kilka miesiecy mialabym wytrzymac.
Ja zniw robie pranie... bleh. Zebralam sie w sobie i poszlam do pralni z pierwsza tura. Za 15 minut lece wyciagnac z suszarki. Jutro powtorka z rozrywki.
Ja zniw robie pranie... bleh. Zebralam sie w sobie i poszlam do pralni z pierwsza tura. Za 15 minut lece wyciagnac z suszarki. Jutro powtorka z rozrywki.