reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aggs ja to chyba bardziej się obawiam o szyjkę macicy. Na ostatniej wizycie po usg plamiłam, a badanie było niemal niewyczuwalne. Tego bardziej się obawiam - podrażnień.
A moze popros o usg nie dopochwowe? Ja to przyznam szczerze, ze nie wiem jak standordowo robia, ale chyba mozesz miec przez brzuch?

reklama
@anja93 kiedyś każdy musi buczeć, a że akurat trafiło na gabinet ginekologiczny to już taki mój urok. Kurczę, ale naprawdę takie emocje jak tam to mnie nigdzie nie biorą. ;)

@Aggs nie wiem czy nie za mała ciąża u nas aby na nie dopochwowym widać było.

@Destino i jak tam rusza coś samo czy jutro szpital??

@Totois30 @roki_1991 żyjecie??? Ja to chyba nie ogarnę tego mojego katara. Sypie śniegiem na ostro. Może zamiast do pracy to do lekarza rodzinnego pojadę

@AgaB33 żyje jeszcze. Ale nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje.. Źle się czuję, czekam na wizytę u neurologa w poniedziałek, mam jakieś dziwne złe przeczucia....
Przepraszam was jeśli będzie mnie trochę mniej ale nie mam sił troszkę póki co :(

@Aggs pytałam, ale powiedział, że na takim wczesnym etapie lepiej obserwować w ten sposób. W drugim trymestrze mówił, że będziemy patrzeć przez brzuch. Tylko dwa razy miałam przez brzuch (jak w pierwszej ciąży dotrwałam do 11 tygodnia). Teraz pobiję ten rekord i to konkretnie :)

Pewnie Iwonka, teraz do 40 tyg co wizyte przez brzuch :) a juz do drugiego trymestru blisko :)

reklama
A to ja nie wiedzialam, ze nie robia. No, ale skoro robia i nie szkodzi, znaczy ze seksy tez nie zaszkodza. Chociazby takie delikatne. Od kiedy jestem z S nie umiem sobie wyobrazic, ze kilka miesiecy mialabym wytrzymac.
Ja zniw robie pranie... bleh. Zebralam sie w sobie i poszlam do pralni z pierwsza tura. Za 15 minut lece wyciagnac z suszarki. Jutro powtorka z rozrywki.

Do góry