reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 na pewno przesadzasz, pewnie normalnie wygladasz a glupoty tylko pleciesz :) zreszta nawet fajnie jest miec troche cialka niz np same kosci :p a i tak pewnie jestes miss Miedzybrodzia :) swoja droga normalnie szok ze tak blisko mieszkamy :D
@Calineczka24 to Twoj nick idealnie Cie odzwierciedla :D jak urodzisz to dziecię bedzie bawić dziecię :D :D
@AgaB33 dzieki kochana, jak jutro dalej bede sie tak czuc to sobie to kupie na pewno :) aa i miksturke z czosnkiem tez zrobilam, trza sie jakos naturalnie kurowac
@membaris moja temp codziennie utrzymuje sie na 37,2. Tylko dzis zmierzylam i mialam 37,4 a teraz 37,5. Ale w sumie do jutra moze spadnie bo sie ostro grzeje w wyrze :)
Ooo mierzymy tyle samo :)

@anja93 toć ja mam 157 cm :D ja to jestem liliputek ale @Calineczka24 mnie przebila.., chociaz na szczęście jakos specjalnie tego nie widac, jest talia wszystko sie zgadza;) cyckow malo ale chlop mnie dowartościowuje takze jestem zadowolona ze swojej figurki:) kurcze choraś? Teraz weekend to kuruj sie:*
@roki_1991 ja przez miesiac robilam bezglutenowa, teraz trochę zlajtowalam ale makaron kukurydziany dalej jem, make z kukurydzy, bulki kukurydziane sa super w piotrze i pawle:) mysle ze to nie jest ciezka dieta, jesli mozna raz na tydzien pofolgowac typu pizza, bo ja np musze:)
@AgaB33 teoche teraz zimno ale jesli Ci nie przeszkadza to szybkie spacery sa super, orbitrek przejdzie ale bardzo umiarkowany:) mozna przysiady takie niepelne do 90 stopni. Na necie sporo faktycznie fajnych cwiczen dla zafasolkowanych:) 5mm to dzidziol ze hej u mnie bylo najwięcej 2.3 mm..
@zosiak mam tak samo z zakupami, minimalizm tez mi sie podoba:)
@Aggs uuu to powodzonka ja jeszcze nie zrobilam testu jakos w pierwszym cyklu mialam wiecej motywacji:) ale w czw mam gienia to i tak mi powie czy byla owu czy bedzie.
Dziewczyny a ja kocham spodnie z calzedonii, teraz promki polecam, leza bosko, takie bardziej obcisle a z wygodnych materialow i tez a'la jeansy ale dupke podnosza i sa taaaakie wygodne i piekne!:)

Ostatnia edycja:
@Totois30 skoro figurka u Ciebie jak talala to nawet w spodniach z lumpu bedzie Ci do twarzy :D ale wracajac tez kocham calzedonie :)
Wlasnie mi maz do lozka przyniosl miksturke z cytryny i miodu weekend zapowiada sie supeeeer czyt. W lozku

Na poprawę humoru :) Chociaż w nocy daleka byłam od śmiechu.

Wczoraj jakoś szybko padłam. I jak już śniłam swój piąty sen o tęczowych kucykach, kołyszących dzidziusia w kołysce, przyszedł mąż i zebrało mu się na rozmowy… o majowym weselu naszej świadkowej (jego siostry ciotecznej).
-A kiedy jest dokładnie?
-Nie wiem, nie zapraszała. Śpijmy.
-Ale mówiła ci chyba.
-Może... nie pamiętam. Rano pogadamy (zaczęłam zastanawiać się ile lat bym dostała za uduszenie poduszką gaduły)
-No bo jakby co, to wiesz, ja muszę coś sobie kupić (No… o drugiej w nocy są mega promocje. Leć) Człowieku, masz pół roku.(Usiadłam, zastanawiając się, czy mąż nie zaszedł też w ciążę, bo z takim wyprzedzeniem to nawet ja się nie martwię) Kotku, to będzie jakiś 7 miesiąc. Możliwe, że nie pójdziemy. Pogadamy rano.
-No, ale to nasza świadkowa. Trzeba iść.
-Czy ty często widzisz kobiety w zaawansowanej ciąży jak wywijają na weselach?
-No Ewa.
-Ewa była panną młodą i co chwila chodziła się położyć, bo jej słabo było.
(Jest. Dotarło. Chwila ciszy. Śpi. Kucyki, kołyszcie dziecię)
-Ale wiesz... to by trzeba iść w gajerku, nie? A ja mam za mały. (nie, to nie jest mój mąż, ja miałam trochę bardziej normalnego. Poproszę długopis, kartkę. Nie uduszę. Nie godnyś, samcze. Wniosek o rozwód napiszę. Ja chcę spać w nocy. Czy ja tak wiele wymagam?)
-Śpiiiiij już!!!!! (i kucyki uciekły na zawsze)
-No dobra, dobra, ciebie to nawet zapytać nie można.
-Uh...

Dziś przy śniadaniu był dalszy ciąg rozmowy. A właściwie replay tej z nocy, tylko zamiast śpij, mówiłam: jedz, bo płatki na mleku stygną. Naprawdę, albo podmienili mi chłopa albo oni tak mają, że czasem im na stykach nie łączy wieczorną porą;)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny...i ja tez znikam z forum na jakis czas...narazie wstrzymujemy sie ze starankami po weselu czyli na lipiec...trochę sceptycznie do tego podchodziłam na poczatku bo ja chciałam juz w marcu sie starac...ale przemyslalam i stwierdziłam ze rzeczywiście lepiej bedzie jak przełożymy to...a do tego czasu skupie sie na weselu i porobie badania :)
Na wszytsko przyjdzie czas :) a wam dziewczynki życzę powodzenia ze starankami a tym co juz sa zafasolkowane zycze zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku i oczywiscie szczeliwego rozwiazania :) od czasu do czasu bede was podczytywac :) Chcialabym tez wambardzo podziekowac za wsparcie :)

Trzymajcie sie !!

reklama
Do góry