reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 to ja już sama nie wiem... Ale kojarzy mi się że w tym piśmie jest podstawą dlaczego odmowa i można się odwołać. Także spokojnie niech poczeka na pismo i zobaczy
@zosiak ja mam najwięcej na brzuchu i biodra-uda, a i tak pierwsze co zmaleje to będą cycki :p
@anja93 no fajnie fajnie :) chociaż ze mnie kawał kobity, to ciężko udawać bezbronna dziewczynkę :D
@Aggs wyglądasz super :) nie wiem co ty chcesz zrzucić :p

reklama
@Aggs super dzieki zapisze sobie ;) ja ostatnio tez preferuje wygodne buty plaskie nie na obcasie koedys tylko szpilka :D ale ostatnio choruje na minimalizm i to w kazdej dziedzinie kosmetyki tez ograniczylam ;p zakupy tylko jak cos potrzebuje tak jak teraz te spodnie. Czuje sie tak z tym dobrze mam wrazenie ze te rzeczy nas przytłaczają

@anja93 lekarz poleciła na przeziębienie w ciąży Pregnofer immuno to bez recepty na naturalnych skladnikach, podobnie lipomal. A może spróbuj to co ja przed chwilą wypiłam: ciepłe mleko łyżka miodu łyżeczka masła i przeciśnięte 6 ząbków czosnku. A wcześniej herbata z miodem i imbirem.

Dziewczyny mam doła przez Was. 58 kg buhaha @Aggs s tyle to ja w okresie niemowlęcym ważyłam.

Ale powiem Wam hiciora moj tata ma 64 lata i ma wiecej samozaparcia i mogywacji niz ja:D codziennie przychodzi do mnie wieczorem i na biezni cwiczy oraz dzwiga ciezarki moje haha rano wstaje ok godz 4 robi pompki gimnastyke no kurde a ja taki leniwiec:D
@Aggs wydaje mi sie ze 58 kg to troszke za mala waga jesli planujesz ciaze przy Twoim wzroscie ;) chociaz mam kuzynke ktora jest szkieletem i urodzila teraz 3 dziecko wiec noe ma reguly jednak my po poronieniach wszystkie czynniki musimy brac pod uwage nawet wage moja kolezanka miala zalecenia od lekarza przybrac na wadze

@zosiak ja bym chciala miec z zakupami tak, jak Ty... ale u mnie najgorsze jest to, ze ja ciagle czegos potrzebuje. I to nie tak, ze sobie wymyslam te potrzeby, tylko tak realnie potrzebuje. A to szampon, a to krem, a z ubraniami mam tak, ze bardzo szybko sie niszcza, bo piore w pralni. W czasie od listopoada wyjelam z pralki juz 3 podarte swetry. I to w takimi wydartymi dziurami. Wiec co robie? Ide do outletu i kupuje...
@AgaB33... nie mow tak. I nie mozna sie dolowac. A te moje 58 to juz nigdy nie dojdzie do skutku. Jak zejde do 60 bede szczesliwa. Ja nigdy nie nalezalam do chudzinek. Zawsze bylam powyzej 70 centyla :)

@Aggs uwierz mi ze pare miesiecy temu mialam tez tak ze wiecznie cegos potrzebowalam a teraz wole chodzic na zakupy spozywcze nie ogladam stron z ciuchami a maz musi mnie sila wyciagac na zakupy bo kiedys bylam uzalezniona od zakupow mialam chyba z 50 lakierow do paznokci szminek w cholere i innych rzevzy i szpilek bardzo duzo i wiekszosc rzeczy zamawialam przez internet pamoetam jak mnoe to krecilo:p zaczelo mnie to meczyc ogladalam filmiki na youtobie o minimalizmie i rzeczywiscie zycie jest lepsze prostszea przy tym da sie zaoszczedzic na kasie zamiast tego lecze zeby teraz ;) wole gdzies pojechac albk na fryzjera dac:)

@anja93 tak wtrącę co do temp to ja caly czas mam podwyższoną nawet do 37.6. Ja też malutka jestem 162 a mój M 182
Masz podwyzszona bo w ciazy jestes kicia :)
A to rzeczywicie jestes mini :) moj facet tez jest niski, ma 171. Ciezko mu bylo ze mna na poczatku, ale sie przezwyciezyl. Dopasowanie charakterow zwyciezylo :)

@zosiak no ja nie odchudzam sie teraz. Nie nie. Ja celuje w ten cykl ;>
Testu owu 2x dziennie robie

reklama
@nafoczka [emoji8][emoji8][emoji8]

@ivvonka ludzie chyba zapominaja ,ze my biedne nawet nie bardzo mamy sie czym leczyc:/
Nie wspomne jak bratowa M nie powiedziala mi o jelitowce syna w swieta i o malo nie urodzilam,a dwa wymiotowalam dalej niz widzialam i swieta zrabane ,a nagotowalam sie jak glupia:/
Tobie zycze zdroweczka i spokoju[emoji5]

@roxie123 a kolejki w sklepach i to rzekome pierwszenstwo?blagam Cie???jestem w 39 tyg i z dwa ,trzy razy mi sie udalo.
Na szczescie czuje sie dobrze ale gorsej jak ktos sie dobrze nie czuje:/

@AgaB33 gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]
mi ostatnio na katar pomaga sol fizjologiczna i woda morska to co dla Aski kupilam[emoji4]
@zosiak wspolczuje bolu glowy:/

@Marika92 odpoczywaj slicznoto i uwazaj tam na Was[emoji8]

@Calineczka24
Ja wczoraj do 2.30 sprzatalam po montazu zmywary,wstalam dzis o 9 i caly dzien na szmacie.
Zachcialo mi sie na koniec
W marcu malowalismy mieszkanie ,za dwa lata sie wynosimy ale jednak stwoerdzilam ,ze ja tu chce choc do domu potrzebuje wieksza i pod zabudowe.
Tydzien tenu wysprztalam gruntownje chate a teraz na nowo musze.
Jeszcze M gipsuje,jutro szlifowanie i malowanie .
Ahh my kobiety,ja to ciagle cos kombinuje.
Takze ogolnie supcio,energii duzo[emoji3]
A Ty jak sie czujesz?[emoji5]gotowa na przyjecie Julci?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry