reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 to ja już sama nie wiem... Ale kojarzy mi się że w tym piśmie jest podstawą dlaczego odmowa i można się odwołać. Także spokojnie niech poczeka na pismo i zobaczy
@zosiak ja mam najwięcej na brzuchu i biodra-uda, a i tak pierwsze co zmaleje to będą cycki :p
@anja93 no fajnie fajnie :) chociaż ze mnie kawał kobity, to ciężko udawać bezbronna dziewczynkę :D
@Aggs wyglądasz super :) nie wiem co ty chcesz zrzucić :p

reklama
@Aggs super dzieki zapisze sobie ;) ja ostatnio tez preferuje wygodne buty plaskie nie na obcasie koedys tylko szpilka :D ale ostatnio choruje na minimalizm i to w kazdej dziedzinie kosmetyki tez ograniczylam ;p zakupy tylko jak cos potrzebuje tak jak teraz te spodnie. Czuje sie tak z tym dobrze mam wrazenie ze te rzeczy nas przytłaczają

@anja93 lekarz poleciła na przeziębienie w ciąży Pregnofer immuno to bez recepty na naturalnych skladnikach, podobnie lipomal. A może spróbuj to co ja przed chwilą wypiłam: ciepłe mleko łyżka miodu łyżeczka masła i przeciśnięte 6 ząbków czosnku. A wcześniej herbata z miodem i imbirem.

Dziewczyny mam doła przez Was. 58 kg buhaha @Aggs s tyle to ja w okresie niemowlęcym ważyłam.

Ale powiem Wam hiciora moj tata ma 64 lata i ma wiecej samozaparcia i mogywacji niz ja:D codziennie przychodzi do mnie wieczorem i na biezni cwiczy oraz dzwiga ciezarki moje haha rano wstaje ok godz 4 robi pompki gimnastyke no kurde a ja taki leniwiec:D
@Aggs wydaje mi sie ze 58 kg to troszke za mala waga jesli planujesz ciaze przy Twoim wzroscie ;) chociaz mam kuzynke ktora jest szkieletem i urodzila teraz 3 dziecko wiec noe ma reguly jednak my po poronieniach wszystkie czynniki musimy brac pod uwage nawet wage moja kolezanka miala zalecenia od lekarza przybrac na wadze

@zosiak ja bym chciala miec z zakupami tak, jak Ty... ale u mnie najgorsze jest to, ze ja ciagle czegos potrzebuje. I to nie tak, ze sobie wymyslam te potrzeby, tylko tak realnie potrzebuje. A to szampon, a to krem, a z ubraniami mam tak, ze bardzo szybko sie niszcza, bo piore w pralni. W czasie od listopoada wyjelam z pralki juz 3 podarte swetry. I to w takimi wydartymi dziurami. Wiec co robie? Ide do outletu i kupuje...
@AgaB33... nie mow tak. I nie mozna sie dolowac. A te moje 58 to juz nigdy nie dojdzie do skutku. Jak zejde do 60 bede szczesliwa. Ja nigdy nie nalezalam do chudzinek. Zawsze bylam powyzej 70 centyla :)

@Aggs uwierz mi ze pare miesiecy temu mialam tez tak ze wiecznie cegos potrzebowalam a teraz wole chodzic na zakupy spozywcze nie ogladam stron z ciuchami a maz musi mnie sila wyciagac na zakupy bo kiedys bylam uzalezniona od zakupow mialam chyba z 50 lakierow do paznokci szminek w cholere i innych rzevzy i szpilek bardzo duzo i wiekszosc rzeczy zamawialam przez internet pamoetam jak mnoe to krecilo:p zaczelo mnie to meczyc ogladalam filmiki na youtobie o minimalizmie i rzeczywiscie zycie jest lepsze prostszea przy tym da sie zaoszczedzic na kasie zamiast tego lecze zeby teraz ;) wole gdzies pojechac albk na fryzjera dac:)

@anja93 tak wtrącę co do temp to ja caly czas mam podwyższoną nawet do 37.6. Ja też malutka jestem 162 a mój M 182
Masz podwyzszona bo w ciazy jestes kicia :)
A to rzeczywicie jestes mini :) moj facet tez jest niski, ma 171. Ciezko mu bylo ze mna na poczatku, ale sie przezwyciezyl. Dopasowanie charakterow zwyciezylo :)

@zosiak no ja nie odchudzam sie teraz. Nie nie. Ja celuje w ten cykl ;>
Testu owu 2x dziennie robie

reklama
@nafoczka [emoji8][emoji8][emoji8]

@ivvonka ludzie chyba zapominaja ,ze my biedne nawet nie bardzo mamy sie czym leczyc:/
Nie wspomne jak bratowa M nie powiedziala mi o jelitowce syna w swieta i o malo nie urodzilam,a dwa wymiotowalam dalej niz widzialam i swieta zrabane ,a nagotowalam sie jak glupia:/
Tobie zycze zdroweczka i spokoju[emoji5]

@roxie123 a kolejki w sklepach i to rzekome pierwszenstwo?blagam Cie???jestem w 39 tyg i z dwa ,trzy razy mi sie udalo.
Na szczescie czuje sie dobrze ale gorsej jak ktos sie dobrze nie czuje:/

@AgaB33 gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]
mi ostatnio na katar pomaga sol fizjologiczna i woda morska to co dla Aski kupilam[emoji4]
@zosiak wspolczuje bolu glowy:/

@Marika92 odpoczywaj slicznoto i uwazaj tam na Was[emoji8]

@Calineczka24
Ja wczoraj do 2.30 sprzatalam po montazu zmywary,wstalam dzis o 9 i caly dzien na szmacie.
Zachcialo mi sie na koniec
W marcu malowalismy mieszkanie ,za dwa lata sie wynosimy ale jednak stwoerdzilam ,ze ja tu chce choc do domu potrzebuje wieksza i pod zabudowe.
Tydzien tenu wysprztalam gruntownje chate a teraz na nowo musze.
Jeszcze M gipsuje,jutro szlifowanie i malowanie .
Ahh my kobiety,ja to ciagle cos kombinuje.
Takze ogolnie supcio,energii duzo[emoji3]
A Ty jak sie czujesz?[emoji5]gotowa na przyjecie Julci?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry