reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 nie wiem, może coś uciska. Mam tak od jakiegoś tygodnia, ale nie cały czas. Pojawia się i znika. Dziś obudziło mnie to, po dłoni jakby stado mrówek chodziło... Przestraszona jakimiś skrzepami, wstałam i zrobiłam sobie zastrzyk z heparyny, bo zostały mi po ciąży
@zosiak z ćwiczeniami poczekam jeszcze tydzień bo..

Dziewczyny, dostałam dzisiaj druga @ po zabiegu ;) przyszła po 27 dniach od moich poprzednich przeboi, nie wiem czy pamiętacie, ale ciekawe jak to będzie dalej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dziwna ta @ raz jest raz jej nie ma :( teraz tylko trochę brązowego plamienia :( wczoraj takie czarne skrzepy... Ehh. Nie może być dobrze w końcu??

@roki_1991 ja zawsze uzywalam tamponow a od zabiegu wiadomo podpasek i okazalo sie ze moje@ tez sa takie ze raz jest raz nie ma, ostatnio mialam tak samo. Wcześniej w sumie tez ale ja zawsze mialam delikatne i krotkie.pewnie jest ok, juz druga @ super!

@zosiak moje BMI też jest za niskie.zawsze było za niskie. Szczerze z tego co obserwuje to ani waga, ani tryb życia nie mają znaczenia. najgorzej jak widzę osoby palące,nawet w ciąży, które urodzą zdrowe dziecko, wtedy czuję największą niesprawiedliwość. Jak straciłam ciążę to rycząc w gabinecie zapytałam lekarza "szczerze, czy moja niska waga mogła mieć jakikolwiek wpływ?" Lekarz,że oczywiscie,że nie. Miał anorektyczki w ciąży i donosiły zdrowe dzieci. Tak samo to działa w drugą stronę. O ile oczywiście nie kryje się pod tym zaburzenie hormonalne.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli mlode mamuski i staraczki potzrebujecie dostarczyc troche orzechow do organizmu polecam
@kropkikreski4 rozumiem co czujesz lecz my tez nie jestesmy okazem zdrowia organizm organizmowi nie jest rowny nie warto patrzec na innych tylko na siebie ale zlosc i zal dobrze rozumiem jednak masz dwa wyjscia albo zaczac dzialac i zrobic wszystko zeby sie udalo albo miec zal do losu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ze tak sie wypowiem co do tego zalu do losu, to chyba faktycznie latwiej miec zal do losu niz zaczac dzialac zeby osiagnac cel. Bo na prawde jest tyle niesprawiedliwowci na swiecie ze glowa mala otoz dzisiaj na wlasne oczy widzialam kobiete w zaawansowanej ciazy ktora palila papierosa za papierosem..na moje oko patrzac na zachowanie i ubior troche patologia..ale wracajac do punktu kulminacyjnego: na pewno urodzi zdrowe dziecko......

@anja93 no mam nadzieje ze przez okno widziałaś toć w łożku mialas lezec!;)
Ja lubie dzialac. Tzn starac sie miec wplyw na to co sie bedzie dzialo, bo tak bym miala do siebie pretensje ze nie walczylam, ze nie zrobilam wystarczajaco. Zawsze staram sie zrobic jak najwiecej, czasami sa dolki ale potem znow siła: )

Dziewczyny takie dzieci zazwyczaj rodza sie chore nie ma co wiem co czujecie sama mialam zal do losu tak mozna ze wszystkim wymieniac moja mama nie pila nie palila a zachorowala na raka.

reklama
@Totois30 moj chop w pracy to przyjechalam do mamci na obiad i leniuchowanie pod koldrą i wlasnie stalam na swiatlach dosc dlugo i ta babka na przystanku tak sobie ot tak zgasila jednego a tu patrze odpala kolejnego..az sie noz w kieszeni otwiera :>

Kochana dzialasz juz cos powoli? :D najwazniejsze to miec sile do dzialania a Ty ją masz. ❤
Ja jeszcze jutro luzny dzien a w ppniedzialek zaczne panikowac.. Caly czas sie zastanawiam czy serduszko juz bije, o ile bije. I tak 70% dnia takie rozkminy no masakra. Mam nadzieje ze u Ciebie Twoja najblizsza rozkmina bedzie czy @ przylezie czy nie :)

Edit. @zosiak wspolczuje :( i to jest straszne ta ironia losu..

Do góry