reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Caly czas was tu podczytuje ;) tak sie ciesze ze tyle kresek sie posypało ze hej ;) a tym ktore czekaja na te kreseczki trzymam kciuki:)? Moj ostatnio zapytal sir mnie po co was czytam skoro i tak sie nie udzielam...odpowiedziałam ktotko...SA WIELKIM WSPARCIEM I ŚWIADOMOŚĆ TEGO ZE IM SIE UDAJE NASTAWIA MNIE NA POZYTYWNE MYSLENIE ZE MI TEZ SIE UDA ...uśmiechnął sie i kazał czytać dalej hihi:)
Ja ogólnie caly czas praca praca...tu weselr na glowie i tak jakos leci...ale o dzircku mysle caly czas zr juz bym chciala zaczac sie starac i wgl ale musze byc cierpliwa ;) ogolnie 25/26 grudnia dostalam pierwszy okres...a wczoraj czulam podbrzusze i dzis tez zresztą...barddzo tam wilgotno i ciagnacy sluz przypominający bialko jajka...czyzby OWULACJA??? Co myslicie...bo wg moich obliczeń powinna sie pojawić za 2 3 dni..22 stycznia wybieram się do mojego ginekologo i jestem ciekawa co mi doradzi...jaki plan ...czy da skierowanie na kolejne badania...nie mam pojęcia...

reklama
@angie. Owulacja jak najbardziej rozne terminy bywaja szczegolnie po stracie..a nie sprawdzasz sobie paseczkami? Chociaz mi jakos specjalnie nie pomagaja bo nigdy nie jest na 100% ale razem z uczuciem owu jakos sie zgrywaja i chyba wiem kiedy sie zdarza. Juz staranka sie dzieja:)??
@AgaB33 potem doczytalam ze juz maja dziecie. No to juz fogle nie rosumie..mam nadzieje ze im sie odmieni.
A ja dooopa:( pisalam wczesniej z kolejki u lekarza bo w ostatnim miesiacu pisalam wam o kaszlu, bylam przed owu wiec mialam nadzieje ze nie da antubiotyku i skonczylo sie na wziewach na 2 tyg i infekcji tchawicy a dzis slysze ze troche zajelo oskrzela i antybiotyk:( no i ten cykl pewnie dooopa ..ciezke te staranka ja taki chorowitek jesten:( tzn co roku w styczniu mam jakis antybiotyk..oby sie udalo zafasolkowac na wiosne to jakos przetrzymie do zimy:)
@Marika92 wiadomo kciuki sciskam tylko nie stresuj sie piekna!

Kurcze @Totois30 no to faktycznie niekorzystna sytuacja. A na ile ten antybiotyk?
No właśnie też się dziwię że to pragnienie dziecka jest tak destrukcyjne bo mają już jedno szczęście w domu. Jedynym dobrym wyjściem byłoby gdyby im się udało no inaczej to tego nie widzę. Jednak jak będzie mieć takie nastawienie to może być ciężko.

@Marika92 i jak tam?

@Totois30 u nas staranka rusza w marcu jak dobrze pojdzie...ale narazie nie bede sie bawić w paseczki zobaczymy jak to sie potoczy wszystko problemu z zajsciem w ciaze nie mialam ptf ptf ptf....i oby tak bylo nadal ale czad pokaze ;))

Jesteśmy dalej chłopcem :) nie zmierzyła go ale urósł na pewno ;) ma rączki przy twarzy jak bokser :) wszystko ok poza cytologią.. Więc muszę kontrolować i zrobić jeszcze jakieś badania.. Zawsze coś..

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Trochę się stresuje tą cytologią. No ale co zrobić.. Za 4 tygodnie jakieś badanie mi zlecila i później znów cytologia.. Zobaczymy

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry