@AgaB33 na krzywe wybieram się w czwartek, bo zamieniłam się w pracy z koleżanką zmianami. A czemu już dziś rozbieracie choinkę?
ja tam bardzo lubię ten czas jak choinka świeci, więc zawsze czekam do 2.02
@Funia90 a jak teściowa po operacji??
@olaa90 o ubezpieczeniu napisałam Ci na drugim wątku. Ja wróciłam do pracy, bo mi w kadrach powiedzieli ze macierzyński płatny 80% więc że byłam na l4 płatnym 100% to stwierdziłam że jakby jeszcze mieli mi wziąć coś w ramach wyrównania to bez sensu. A teraz czytam że w takich przypadkach jest płatne 100... Wybieram się w tym tygodniu jeszcze do ZUSu zapytać czy coś mi się należy z aktem urodzenia.
@Funia90 czytałam na necie że właśnie pzu chętniej wypłaca wcześniej. Nie widziałam w warunkach żadnego konkretnego tygodnia ciąży, ale to o niczym nie świadczy... Ola, jak się czegoś dowiesz więcej od pzu, to daj mi proszę znać
@Totois30 dzięki, czuje się lepiej, ale nie obeszło się bez antybiotyku....
Wiem że trochę mnie mniej ostatnio. Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak nie mam humoru żeby pisać cokolwiek
kibicuje wam bardzo bardzo mocno, ale od kiedy poznałam płeć mojego maleństwa, ciężko mi jakoś przestać o tym myśleć. Wieczory spędzam w łóżku, a łzy ciekna po policzkach... W kościele na mszy znowu nie wytrzymałam, zaczęłam płakać. Ciężkie to wszystko... Jestem na etapie że nie wiem czy kiedykolwiek będzie dobrze, więc dlatego nie chce wam tu nic o sobie pisać