reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@ivvonka wzielam wniosek do domu i sie zastanwiam i tak robie teraz praktyki i wlasnie za nie bede miala placone plus 8 dni dodatkowych w wakacje, maz wraca w lutym albo poczatek marca napewno jakbym zaszla w ciaze przerywam praktyki wiadomo ze to bedzie ciaza zagrozona.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Calineczka24
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Obudziłam się z bólem pleców :/
Jak nie urok to srata tata
Wstaje i idę się szykować na badania, milusińskiego dnia Wam życzymy z Juleczką
@nafoczka bidulko Ty nasza. mam nadzieję, że już jest ok?
@roxie123 co to za ból ucha? Ja nie pozwalam na takie rzeczy
@Olasec ja mimo wszystko boję się brać to znieczulenie, ale ja z reguły to panikara jestem, więc taki już mój urok
Obudziłam się z bólem pleców :/
Jak nie urok to srata tata
Wstaje i idę się szykować na badania, milusińskiego dnia Wam życzymy z Juleczką
@nafoczka bidulko Ty nasza. mam nadzieję, że już jest ok?
@roxie123 co to za ból ucha? Ja nie pozwalam na takie rzeczy
@Olasec ja mimo wszystko boję się brać to znieczulenie, ale ja z reguły to panikara jestem, więc taki już mój urok
roxie123
@Calineczka24 a nie wiem coś mi przewialo chyba :/ też na badaniach jestem prolaktyne z obciążeniem robię a tak mi się nie chce tu siedzieć ze masakra ...
W piatek krzywe znowu
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
W piatek krzywe znowu
ivvonka
roxie123
Ja dzisiaj robię prolaktyne po obciążeniu na razie raz pobralam a drugi o 8 12 . W piatek krzywe nie robiłam ich wcześniej a mogłam bo może akurat tutaj gdzieś problem jest :/ śpię tu haha przyjdę do domu obiad mam więc będę leżeć
muza_ton
@roxie123 ja to np. Wiem że jak mnie uszy swędzą to będę chora ;-) chociaż ostatnio jak miałam zapchany nos mama namówiła mnie na płukanie zatok domowo. NIE POLECAM!!! Jak mnie potem uszy bolały to szok. Z boku na bok przekręcić się nie mogłam w nocy tak bolały a w nosie szczególnie lżej nie było.
@roki_1991 jesteś bardzo dobrym człowiekiem. Pamiętaj że dobro wraca dlatego nie wierzę że Ci się nie uda być mamą. Nosisz ciężar strat i tego nie da się wymazać z pamięci. Niestety trzeba nauczyć się z tym żyć. Nie jest to łatwe ale trzeba. Wiedza o płci powoduje że identyfikujesz szwoją Gosię. Ale pomyśl też w ten sposób że dziewczynki są bardziej opiekuncze więc Twoje przyszłe dziecko będzie mieć najlepszego Anioła Stróża. Bo że niebawem będziesz w szczęśliwej ciąży to nie podlega żadnej wątpliwości. Skup się kochana teraz na badaniach. Zrób to co zlecone i ppdejmij walké na nowo. Będziesz pod opieką Endokrynologa który będzie ogarniał tą Twoją tatczycę. W ferie jadę z córcią na tydzień do Sosnowca. Może zrobimy z małą wypad w Beskidy jak będzie śnieg.
@Calineczka24 @Funia90 @Destino @Katarina91 fajnie że przed Wami już końcówka. Ja po porodzie to czułam taką pustkę że szok ;-)
@roki_1991 jesteś bardzo dobrym człowiekiem. Pamiętaj że dobro wraca dlatego nie wierzę że Ci się nie uda być mamą. Nosisz ciężar strat i tego nie da się wymazać z pamięci. Niestety trzeba nauczyć się z tym żyć. Nie jest to łatwe ale trzeba. Wiedza o płci powoduje że identyfikujesz szwoją Gosię. Ale pomyśl też w ten sposób że dziewczynki są bardziej opiekuncze więc Twoje przyszłe dziecko będzie mieć najlepszego Anioła Stróża. Bo że niebawem będziesz w szczęśliwej ciąży to nie podlega żadnej wątpliwości. Skup się kochana teraz na badaniach. Zrób to co zlecone i ppdejmij walké na nowo. Będziesz pod opieką Endokrynologa który będzie ogarniał tą Twoją tatczycę. W ferie jadę z córcią na tydzień do Sosnowca. Może zrobimy z małą wypad w Beskidy jak będzie śnieg.
@Calineczka24 @Funia90 @Destino @Katarina91 fajnie że przed Wami już końcówka. Ja po porodzie to czułam taką pustkę że szok ;-)
reklama