reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak, i jak się na taką propozycję zapatrujesz?

@nafoczka a u mnie raz po takim dziwnym wstępie dostałam @ (w październiku), a raz zaszłam (w grudniu), więc dwie opcje wiem, że działają.:D

Ostatnia edycja:
reklama
@ivvonka wzielam wniosek do domu i sie zastanwiam i tak robie teraz praktyki i wlasnie za nie bede miala placone plus 8 dni dodatkowych w wakacje, maz wraca w lutym albo poczatek marca napewno jakbym zaszla w ciaze przerywam praktyki wiadomo ze to bedzie ciaza zagrozona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki :)
Obudziłam się z bólem pleców :/
Jak nie urok to srata tata :errr:
Wstaje i idę się szykować na badania, milusińskiego dnia Wam życzymy z Juleczką :tak:

@nafoczka bidulko Ty nasza. :( mam nadzieję, że już jest ok? ;)

@roxie123 co to za ból ucha? Ja nie pozwalam na takie rzeczy :p

@Olasec ja mimo wszystko boję się brać to znieczulenie, ale ja z reguły to panikara jestem, więc taki już mój urok :baffled:

@Calineczka24 a nie wiem coś mi przewialo chyba :/ też na badaniach jestem prolaktyne z obciążeniem robię a tak mi się nie chce tu siedzieć ze masakra ...
W piatek krzywe znowu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 o kurczę już na nogach, ja się jeszcze na drugi bok przewracam, ale zaraz pewnie skończy się przewracanie, bo trzeba do apteki ruszać. Fraxiparine przyszła, moja nieprzyjaciółka kochana. To ile razy te krzywe się robi? Ty wcześniej też robiłaś?

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj robię prolaktyne po obciążeniu na razie raz pobralam a drugi o 8 12 . W piatek krzywe nie robiłam ich wcześniej a mogłam bo może akurat tutaj gdzieś problem jest :/ śpię tu haha przyjdę do domu obiad mam więc będę leżeć

@roxie123 ja to np. Wiem że jak mnie uszy swędzą to będę chora ;-) chociaż ostatnio jak miałam zapchany nos mama namówiła mnie na płukanie zatok domowo. NIE POLECAM!!! Jak mnie potem uszy bolały to szok. Z boku na bok przekręcić się nie mogłam w nocy tak bolały a w nosie szczególnie lżej nie było.

@roki_1991 jesteś bardzo dobrym człowiekiem. Pamiętaj że dobro wraca dlatego nie wierzę że Ci się nie uda być mamą. Nosisz ciężar strat i tego nie da się wymazać z pamięci. Niestety trzeba nauczyć się z tym żyć. Nie jest to łatwe ale trzeba. Wiedza o płci powoduje że identyfikujesz szwoją Gosię. Ale pomyśl też w ten sposób że dziewczynki są bardziej opiekuncze więc Twoje przyszłe dziecko będzie mieć najlepszego Anioła Stróża. Bo że niebawem będziesz w szczęśliwej ciąży to nie podlega żadnej wątpliwości. Skup się kochana teraz na badaniach. Zrób to co zlecone i ppdejmij walké na nowo. Będziesz pod opieką Endokrynologa który będzie ogarniał tą Twoją tatczycę. W ferie jadę z córcią na tydzień do Sosnowca. Może zrobimy z małą wypad w Beskidy jak będzie śnieg.

@Calineczka24 @Funia90 @Destino @Katarina91 fajnie że przed Wami już końcówka. Ja po porodzie to czułam taką pustkę że szok ;-)

reklama
@AgaB33 ja mam zapchamy nos trochę więc ucho jakoś nie wiem pierwszy raz w życiu czuje ale psykam takim do ucha czymś i lepiej dziś [emoji4] na katar inhalacje dobre są

Do góry