reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvo ka ja mialam tsh 1 a mimo to cala coaze co 3 tyg sprawdzam[emoji4]

@roki_1991 jejciu smutno mi[emoji17]to ciezkie chwile ale kochana bedziesz Mamusia na pewno[emoji8][emoji8][emoji8]
Tesciowa w miare okej ,powiedzialabhm ,ze balam sie wiekszych komplikacji,teraz tylko czekac na wynik biopsji.
Dziekuje za pamiec[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 jak żółty i z logo to nawet mi sie nie pali zeby go mieć [emoji23] my tez juz w sumie jesteśmy gotowi, dzis zaczynamy 38t [emoji33] u mnie brzuch juz sporawy, ciężkawo jest [emoji12]
1515348297-3877f5c603155f4e-aaaaaa.jpeg
1515348305-4f703231c5acc2aa-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Calineczka dzieki u mnie luzik. Pierwdzy okres powoli sie konczy, waga powoli idzie do gory, planuje wlasnie kolejne wakacje a starania odkladam na troszke pozniej. Przede mna kilka badan ale traktuje to w tej chwili jako dodatek a nie najwazniejsza rzecz w zyciu. Opuscilo mnie parcie na bobasa, na cale szczescie. Powoli do przodu :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wyglądasz pięknie :)
Dobrze, że małymi kroczkami dochodzisy do siebie :)

@Katarina91 piękny brzusio :* masz już chętną na jego przejęcie? ;)
Jak się czujesz?

Czeac dziewczyny. Jestem tu nowa (stracilam serduszko 29. 10.2017) dzisiaj zauwazylam ze 13 dni po owulacji mam delikatne jasno różowe plamienie? (dodam ze w kazdy dzien plodny byly przytulanki).. Robilam test ale nie wyszlo nic (moze za wczesnie go zrobilam) czy ktoras z was tak miala? Martwi mnie to bo nigdy nie mialam czegos takiego a przed okresem zawsze bolal mnie brzuch i piersi i wgl ledwo co moglam chodzic. A teraz nic

Za wszystkie kreseczki, serduszka i starania trzymam kciuki!

@olaa90 tsh na ciaze najlepiej w przedziale 1-1,5. I w ciazy od razu trzeba sprawdzac, bo rosnie wtedy dosc szybko. Ja startowalam z letrox 25 a koncze na 100

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z laboratorium gdzie robię badania tsh mam inne normy, do 2,35 mam normę

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 kochana będzie dobrze... Wydaje mi się że informacja o płci maluszka rozdarła rany które powoli się zaleczały i chyba od nowa musisz sobie z tym poradzić, ale wierzę że jesteś silna i dasz radę! Dla mnie powrotem do płaczu był powrót do szpitala w którym rodziłam, musiałam odebrać wyniki jakoś po miesiącu od straty i wtedy znów wszystko wróciło.. Przeczytałam wynik histopatologiczny i płacz.... Minie po jakimś czasie znów
.. Zobaczysz :* trzymaj się!

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Mazurkowa23, współczuję straty maleństwa. Te delikatne plamienia to może być albo implantacja zarodka albo zbliżający się okres. U mnie akurat była to ciąża. Co do testów to jest różnie. Czasem wychodzą przed datą miesiączki, czasem w jej terminie, czasem dopiero po. Mi w 28 dniu cyklu nic nie pokazało.
Masz dwa wyjścia:
1.Poczekać jeszcze 2-4 dni i powtórzyć test domowy
2.Zrobić badanie krwi na betę Hcg i dowiesz się tego samego dnia lub następnego.

Do góry