reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dziewczyna82 kurcze mało tego siku jak na 2l płynów a próbowałaś pić więcej, zmiena się coś. Tzn z naturalnycg rzeczy na regulację takich spraw dobry jest sok z żurawiny ale to wygląda na coś poważniejszego skoro krew w moczu się pojawiła. A do nefrologa na cito nie mogą Cię wysłać??

@anja93 @zosiak to twierdzicie że tak jak ja jutro wybieram się na betę to nie warto??. Ostatnio byłam tydzień temu??

@Totois30 ja dostałam nauczkę. W 27dc beta negatywna a w 31dc dwie kreski także czy warto się denerwować i żałować jak beta nie wyjdzie?? Ja bym poczekała raczej.

@gosia100 będzie dobrze. Przyjdzie czas i pora na Ciebie też. Napewno.

@Destino @Funia90 @roxie123 mutacja pai-1 jest podstawą do refundacji heparyny?? Czy coś jeszcze trzeba dorobić.??

@olaa90 bardzo dobre wieści

reklama
@Dziewczyna82 jedyne co przuchodzi mi do glowy to naturalny sok z zurawiny. Mozesz kupic w aptece albo auchanie na zdrowej zywnosci. To nie zagrozi tobie ani dziecku dziala lekko moczopednie.

@AgaB33 nie wiem, bo tej mutacji nie badalam. Ja mam utajone aps

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 twierze ze warto zrobic orzyrost bety czyli badanie bety a potem za 48 h nastepna ;) pozniej czekalabym tylko na usg jesli jest prawidlowy orzyrost po co sie badac tyle razy to stres.

haha no jestem chyba wieczna studentka :D ale moja edhkacja sie konczy nie dlugo, mam jeszcze 29 lat
studia zaczelam w pazdzierniku 2015. Sorki za ciagle poprawianie ale dzisiaj jestem mega zmeczona szybko spac nie pojde bo maz jutro odjezdza:( brak kawy tez mi doskwiera :( dzisiaj jestem od 5 na nogach a orace koncze o 20 w domu bylam tylko na 10 minut maz kochany zrobil obiad:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak a czemu odstawiłas kawę? :) złe się czułaś po niej? Uuuu...współczuje i ciesz sie mężusiem do jutra <3 ja podziwiam ludzi żyjących na odległość,choć wiem ze najczęstsze powody wręcz do tego przymuszają...

@Calineczka24 calkiem niezle. Tylko stop juz nie widze doslownie, wiec mozesz sobie wyobrazic [emoji4] powoli marze o porodzie. Jutro 38tc, a dzis w szpitalu twierdzili, ze jestem juz w 39tc. Tak im wychodzi z prenatalnych i to jest najwazniejsze, bo uwzglednia termin nie @, a owulacji.
Chcialam bebzon wstawic, ale sie nie da. Moze twoj sie miesci. Pokaz jak mozesz.
A co u was. Juz blizej niz dalej

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 odstawilam kawe i cole czytalam ze zwieksza ryzyko cp wlasnie zlego zagniezdzenia moze to byl u mnie przypadek ale ja z kawa przesadzalam 3 na dzien i to rozpuszczalna moze z ekspresu bylaby lepsza ale nie mam wygladam jak zombie czasami sie ratuje zielona herbata ale tez tylko jedna.

reklama
@zosiak mysle,ze to dobra zmiana :) ja tez ograniczam, a jak pije to lurę... cola to jest szmelc, pije ja tylko do drinków z whisky -którymi ratowałam się przez święta ☺️ A z której części pln jesteś ? ;)

Do góry