reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ do mnie przyszla:( dziwne bo wczesniej o 3 dni jak nigdy.4 cykle po stracie byla normalna jak zawsze a tu takie o.i jakas taka lekka ale gdyby nie klasyczne pobolewanie mialabym nadzieje ze moze to implantacja ale małpa jak nic. Nie dociera to do mnie: ( marzyl mi sie ten cykl z wami prawie wszystkimi:(

@ do mnie przyszla:( dziwne bo wczesniej o 3 dni jak nigdy.4 cykle po stracie byla normalna jak zawsze a tu takie o.i jakas taka lekka ale gdyby nie klasyczne pobolewanie mialabym nadzieje ze moze to implantacja ale małpa jak nic. Nie dociera to do mnie: ( marzyl mi sie ten cykl z wami prawie wszystkimi:(
Kurczę kochana tak mi przykro :( tulę mocno, uszy do góry, kolejny cykl musi być Twój :*

@Totois30 nie ma szans że to implementacja? Kurcze bardzo mi przykro kochana. Przegapiłam Twoje wcześniejsze pytanie. Ja liczyłamnod po nowemu czyli wg opóźnienia po luteinie.

No to mam teraz zamęt @zosiak hmm. Fskt że to dodatkowy stres właśnie tylko że to usg za tydzień dopiero. Eh to też stres. Muszę pomyśleć...

Stanie się coś jak będę jednocześnoe jeść prenatal uno i femibion natan?? Bo prenatal mi się skończy za wcześnie ale jak po jego zakończeniu zacznę femibion to nie wyjem go całego

Dziekuje za te slowa otuchy jest mi o wiele przyjemniej:) @AgaB33 ja nie wiem jak z tymi witaminami moze skoncz 1 i potem zacznij drugie? Oba pewnie maja dobre witaminki
Edit. Tzn nie jest mi przyjemnie ze @zosiak nie ma swojego chlopa na miejscu a @olaa90 jeszcze troche badan ale potem sie bedzie dzialooooo ale duzo mi przyjemniej pocieszaczki moje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry