reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? Mam też zaznaczone na lubimy czytać. W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
@mfifi04 no dokładnie, wiadomo że pieniądze sie znajdą ale jaka to byłaby pomoc jakby te badania były za darmo. Bądź co bądź 1500 zl to sporo :/
A jutro zaczynam 6 tydzień staram się nie stresować, dużo odpoczywam w ciagu dnia sporo leżę zgodnie z zaleceniami lekarza tak jak @mamcia2014 miałam zacząć czytać książkę ale jakos nie mogę sie zebrać :/ choć wcześniejsze części były calkiem nieźle. Może ktos czytał arabską sagę ktora zaczyna się od Arabskiej żony? polecam na długie nudne miesiące ciąży
Ja czytałam polecam też - strasznie szybko się czyta
raz_dwa_trzy
Bardzo ładna beta, trzymam kciuki,żeby rosła prawidłowo@Totois30 taka delikatna krewka o niczym zlym nie swiadczy. czekaj cierpliwie... Wiadomo lepiej zrobic test lub bete i masz pewne, ale ja np strasznie sie balam rozczarowania iii czekalam i czekalam i czeeekaaalam. Jak widac pozytywne zakonczenie (mam nadzieje ze dluzej niz ostatnio pobede w tej ciazy)
Wiem, ze moga byc inne wyniki.ale jestem niecierpliwq nie wytrzymalabym do poniedzialku bo postanowilam ze poczekam do jutra rano gdzies okolo 8 odbiore druga bete i jutro dzwonie do gin sie umawiac. Mam nadzieje ze mnie przyjmie jakos w miare szybko.
Moja beta dzisiaj to 1459,0 mlU/ml
Dobrze w miare??
A mam jeszcze pytanie moze mi ktoras pomoze. Bo z ta pierwsza beta sprawdzilam sobie tez progesteron.ale jego sie powinno robic np przez 3 dni zeby wynik byl miarodajny. Ale mam wynik 31,27 przy normie u ciezarnych od 11,0-44,3.
A nie bralam luteiny jednak od pozytywu tylko postanowilam najpierw zbadac ten progesteron i nie wiem..wziac go jednak ppd jezyk 2x dziennie czy poczekac do wizyty i co on powie? bo w sumie nie wyglada zebym miala jakas niedomoge i teraz nie wiem. A biore tylko narazie prenatal uno
A ten progesteron to 3 dni pod rząd najlepiej w drugiej fazie cyklu? Czy najlepiej w środku i pod koniec z kilkudniowym odstępem czasu?
membaris
Tak chodziło mi o Okruchy raju Tanya Valko jeszcze tylko tej mi brakuje Super są i faktycznie czyta się szybciutko bo strasznie wciągają@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? Mam też zaznaczone na lubimy czytać. W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"
@anja93 wow świetna beta teraxz trzymam kciuki za przyrost
reklama