reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dziewczyna82 kurcze mało tego siku jak na 2l płynów a próbowałaś pić więcej, zmiena się coś. Tzn z naturalnycg rzeczy na regulację takich spraw dobry jest sok z żurawiny ale to wygląda na coś poważniejszego skoro krew w moczu się pojawiła. A do nefrologa na cito nie mogą Cię wysłać??

@anja93 @zosiak to twierdzicie że tak jak ja jutro wybieram się na betę to nie warto??. Ostatnio byłam tydzień temu??

@Totois30 ja dostałam nauczkę. W 27dc beta negatywna a w 31dc dwie kreski także czy warto się denerwować i żałować jak beta nie wyjdzie?? Ja bym poczekała raczej.

@gosia100 będzie dobrze. Przyjdzie czas i pora na Ciebie też. Napewno.

@Destino @Funia90 @roxie123 mutacja pai-1 jest podstawą do refundacji heparyny?? Czy coś jeszcze trzeba dorobić.??

@olaa90 bardzo dobre wieści

reklama
@Dziewczyna82 jedyne co przuchodzi mi do glowy to naturalny sok z zurawiny. Mozesz kupic w aptece albo auchanie na zdrowej zywnosci. To nie zagrozi tobie ani dziecku dziala lekko moczopednie.

@AgaB33 nie wiem, bo tej mutacji nie badalam. Ja mam utajone aps

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 twierze ze warto zrobic orzyrost bety czyli badanie bety a potem za 48 h nastepna ;) pozniej czekalabym tylko na usg jesli jest prawidlowy orzyrost po co sie badac tyle razy to stres.

haha no jestem chyba wieczna studentka :D ale moja edhkacja sie konczy nie dlugo, mam jeszcze 29 lat
studia zaczelam w pazdzierniku 2015. Sorki za ciagle poprawianie ale dzisiaj jestem mega zmeczona szybko spac nie pojde bo maz jutro odjezdza:( brak kawy tez mi doskwiera :( dzisiaj jestem od 5 na nogach a orace koncze o 20 w domu bylam tylko na 10 minut maz kochany zrobil obiad:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak a czemu odstawiłas kawę? :) złe się czułaś po niej? Uuuu...współczuje i ciesz sie mężusiem do jutra <3 ja podziwiam ludzi żyjących na odległość,choć wiem ze najczęstsze powody wręcz do tego przymuszają...

@Calineczka24 calkiem niezle. Tylko stop juz nie widze doslownie, wiec mozesz sobie wyobrazic [emoji4] powoli marze o porodzie. Jutro 38tc, a dzis w szpitalu twierdzili, ze jestem juz w 39tc. Tak im wychodzi z prenatalnych i to jest najwazniejsze, bo uwzglednia termin nie @, a owulacji.
Chcialam bebzon wstawic, ale sie nie da. Moze twoj sie miesci. Pokaz jak mozesz.
A co u was. Juz blizej niz dalej

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 odstawilam kawe i cole czytalam ze zwieksza ryzyko cp wlasnie zlego zagniezdzenia moze to byl u mnie przypadek ale ja z kawa przesadzalam 3 na dzien i to rozpuszczalna moze z ekspresu bylaby lepsza ale nie mam wygladam jak zombie czasami sie ratuje zielona herbata ale tez tylko jedna.

reklama
@zosiak mysle,ze to dobra zmiana :) ja tez ograniczam, a jak pije to lurę... cola to jest szmelc, pije ja tylko do drinków z whisky -którymi ratowałam się przez święta ☺️ A z której części pln jesteś ? ;)

Do góry