muza_ton
Fanka BB :)
@Dziewczyna82 kurcze mało tego siku jak na 2l płynów a próbowałaś pić więcej, zmiena się coś. Tzn z naturalnycg rzeczy na regulację takich spraw dobry jest sok z żurawiny ale to wygląda na coś poważniejszego skoro krew w moczu się pojawiła. A do nefrologa na cito nie mogą Cię wysłać??
@anja93 @zosiak to twierdzicie że tak jak ja jutro wybieram się na betę to nie warto??. Ostatnio byłam tydzień temu??
@Totois30 ja dostałam nauczkę. W 27dc beta negatywna a w 31dc dwie kreski także czy warto się denerwować i żałować jak beta nie wyjdzie?? Ja bym poczekała raczej.
@gosia100 będzie dobrze. Przyjdzie czas i pora na Ciebie też. Napewno.
@Destino @Funia90 @roxie123 mutacja pai-1 jest podstawą do refundacji heparyny?? Czy coś jeszcze trzeba dorobić.??
@olaa90 bardzo dobre wieści
@anja93 @zosiak to twierdzicie że tak jak ja jutro wybieram się na betę to nie warto??. Ostatnio byłam tydzień temu??
@Totois30 ja dostałam nauczkę. W 27dc beta negatywna a w 31dc dwie kreski także czy warto się denerwować i żałować jak beta nie wyjdzie?? Ja bym poczekała raczej.
@gosia100 będzie dobrze. Przyjdzie czas i pora na Ciebie też. Napewno.
@Destino @Funia90 @roxie123 mutacja pai-1 jest podstawą do refundacji heparyny?? Czy coś jeszcze trzeba dorobić.??
@olaa90 bardzo dobre wieści