reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Super wynik czekam na przyrost bo beta nic za bardzo nie powie [emoji4] ale wydaje mi się ze bedzie super . Z wizytą się nie śpiesz żeby było coś widać [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? :) Mam też zaznaczone na lubimy czytać. :) W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 no dokładnie, wiadomo że pieniądze sie znajdą ale jaka to byłaby pomoc jakby te badania były za darmo. Bądź co bądź 1500 zl to sporo :/
A jutro zaczynam 6 tydzień:) staram się nie stresować, dużo odpoczywam w ciagu dnia sporo leżę zgodnie z zaleceniami lekarza :) tak jak @mamcia2014 miałam zacząć czytać książkę ale jakos nie mogę sie zebrać :/ choć wcześniejsze części były calkiem nieźle. Może ktos czytał arabską sagę ktora zaczyna się od Arabskiej żony? :D polecam na długie nudne miesiące ciąży :D

Ja czytałam :) polecam też - strasznie szybko się czyta :)

@anja93 ale wysoka beta, super ;) pewnie będzie dobry przyrost :) a progesteron wydaje mi się, że jest ok, ale lekarzem nie jestem więc co do luteiny to nie pomogę :( Cieszę się, że Ci się udało :) ja się boje że nie będę mogła zajść, bo czuję, że jak zajdę to będzie już dobrze :)

@Totois30 taka delikatna krewka o niczym zlym nie swiadczy. :) czekaj cierpliwie... Wiadomo lepiej zrobic test lub bete i masz pewne, ale ja np strasznie sie balam rozczarowania iii czekalam i czekalam i czeeekaaalam. Jak widac pozytywne zakonczenie :) (mam nadzieje ze dluzej niz ostatnio pobede w tej ciazy) :(

Wiem, ze moga byc inne wyniki.ale jestem niecierpliwq nie wytrzymalabym do poniedzialku bo postanowilam ze poczekam do jutra rano gdzies okolo 8 odbiore druga bete i jutro dzwonie do gin sie umawiac. Mam nadzieje ze mnie przyjmie jakos w miare szybko.
Moja beta dzisiaj to 1459,0 mlU/ml
Dobrze w miare??
A mam jeszcze pytanie moze mi ktoras pomoze. Bo z ta pierwsza beta sprawdzilam sobie tez progesteron.ale jego sie powinno robic np przez 3 dni zeby wynik byl miarodajny. Ale mam wynik 31,27 przy normie u ciezarnych od 11,0-44,3.
A nie bralam luteiny jednak od pozytywu tylko postanowilam najpierw zbadac ten progesteron i nie wiem..wziac go jednak ppd jezyk 2x dziennie czy poczekac do wizyty i co on powie?:) bo w sumie nie wyglada zebym miala jakas niedomoge i teraz nie wiem. A biore tylko narazie prenatal uno
Bardzo ładna beta, trzymam kciuki,żeby rosła prawidłowo :)

A ten progesteron to 3 dni pod rząd najlepiej w drugiej fazie cyklu? Czy najlepiej w środku i pod koniec z kilkudniowym odstępem czasu?

@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? :) Mam też zaznaczone na lubimy czytać. :) W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"

Tak chodziło mi o Okruchy raju Tanya Valko jeszcze tylko tej mi brakuje :) Super są i faktycznie czyta się szybciutko bo strasznie wciągają:D
@anja93 wow świetna beta :) teraxz trzymam kciuki za przyrost :)

Ja to teraz znowu mam stracha że jestem w ciąży i co to dalej będzie...

Dziś pierwszy raz robiłam sama zastrzyk. Sińca mam na 1/8 część brzucha. Tato lepsze robi ;-)

reklama
Ja to teraz znowu mam stracha że jestem w ciąży i co to dalej będzie...

Dziś pierwszy raz robiłam sama zastrzyk. Sińca mam na 1/8 część brzucha. Tato lepsze robi ;-)

Do góry