reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Super wynik czekam na przyrost bo beta nic za bardzo nie powie [emoji4] ale wydaje mi się ze bedzie super . Z wizytą się nie śpiesz żeby było coś widać [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? :) Mam też zaznaczone na lubimy czytać. :) W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 no dokładnie, wiadomo że pieniądze sie znajdą ale jaka to byłaby pomoc jakby te badania były za darmo. Bądź co bądź 1500 zl to sporo :/
A jutro zaczynam 6 tydzień:) staram się nie stresować, dużo odpoczywam w ciagu dnia sporo leżę zgodnie z zaleceniami lekarza :) tak jak @mamcia2014 miałam zacząć czytać książkę ale jakos nie mogę sie zebrać :/ choć wcześniejsze części były calkiem nieźle. Może ktos czytał arabską sagę ktora zaczyna się od Arabskiej żony? :D polecam na długie nudne miesiące ciąży :D

Ja czytałam :) polecam też - strasznie szybko się czyta :)

@anja93 ale wysoka beta, super ;) pewnie będzie dobry przyrost :) a progesteron wydaje mi się, że jest ok, ale lekarzem nie jestem więc co do luteiny to nie pomogę :( Cieszę się, że Ci się udało :) ja się boje że nie będę mogła zajść, bo czuję, że jak zajdę to będzie już dobrze :)

@Totois30 taka delikatna krewka o niczym zlym nie swiadczy. :) czekaj cierpliwie... Wiadomo lepiej zrobic test lub bete i masz pewne, ale ja np strasznie sie balam rozczarowania iii czekalam i czekalam i czeeekaaalam. Jak widac pozytywne zakonczenie :) (mam nadzieje ze dluzej niz ostatnio pobede w tej ciazy) :(

Wiem, ze moga byc inne wyniki.ale jestem niecierpliwq nie wytrzymalabym do poniedzialku bo postanowilam ze poczekam do jutra rano gdzies okolo 8 odbiore druga bete i jutro dzwonie do gin sie umawiac. Mam nadzieje ze mnie przyjmie jakos w miare szybko.
Moja beta dzisiaj to 1459,0 mlU/ml
Dobrze w miare??
A mam jeszcze pytanie moze mi ktoras pomoze. Bo z ta pierwsza beta sprawdzilam sobie tez progesteron.ale jego sie powinno robic np przez 3 dni zeby wynik byl miarodajny. Ale mam wynik 31,27 przy normie u ciezarnych od 11,0-44,3.
A nie bralam luteiny jednak od pozytywu tylko postanowilam najpierw zbadac ten progesteron i nie wiem..wziac go jednak ppd jezyk 2x dziennie czy poczekac do wizyty i co on powie?:) bo w sumie nie wyglada zebym miala jakas niedomoge i teraz nie wiem. A biore tylko narazie prenatal uno
Bardzo ładna beta, trzymam kciuki,żeby rosła prawidłowo :)

A ten progesteron to 3 dni pod rząd najlepiej w drugiej fazie cyklu? Czy najlepiej w środku i pod koniec z kilkudniowym odstępem czasu?

@membaris masz na myśli też Tanye Valko ? Miłość na Bali? :) Mam też zaznaczone na lubimy czytać. :) W ogóle po cichu próbuje podjąć wyzwanie 52 książki w 52 tygodnie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) na pewno zrobię 12 książek w 12 miesięcy [emoji16] obecnie kończę "Arabska Krew"

Tak chodziło mi o Okruchy raju Tanya Valko jeszcze tylko tej mi brakuje :) Super są i faktycznie czyta się szybciutko bo strasznie wciągają:D
@anja93 wow świetna beta :) teraxz trzymam kciuki za przyrost :)

Ja to teraz znowu mam stracha że jestem w ciąży i co to dalej będzie...

Dziś pierwszy raz robiłam sama zastrzyk. Sińca mam na 1/8 część brzucha. Tato lepsze robi ;-)

reklama
Ja to teraz znowu mam stracha że jestem w ciąży i co to dalej będzie...

Dziś pierwszy raz robiłam sama zastrzyk. Sińca mam na 1/8 część brzucha. Tato lepsze robi ;-)

Do góry