reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
tak sobie leżę i tak na myślenie mnie wzięło: czym się różnią te zastrzyki: heparyna, clexane, fraxiparyne? Kwestia nazwy i koncernu farmaceutycznego?

@AgaB33 dziękuję. Muszę zrobić krzywa cukrowa i insulinowa. Na insulinowa muszę iść jutro, tam się siedzi 2h, więc już mi się nie chce... No i nie wiem czy mogęto robić biorąc antybiotyk, ale mam nadzieję że tak.
@Totois30 dziękuję. Jest chyba trochę lepiej, tylko cholernie boli mnie głowa, bo wszystko siedzi w zatokach... Wyniki ana2wyliczajac potrzebne 16 dni roboczych, będą za dwa tygodnie.... Niestety ale święta i nowy rok bardzo to wydłużają. A czekam z duszą na ramieniu szczerze mówiąc, bo jestem ciekawa co wyjdzie.. Boję się tego...
@olaa90 jak ana są oki, to nie musisz robić ana2 ;) mi wyszły dodatnie ana, więc robię je dalej...

@roki_1991
Ja bym odpuściła badania przy antybiotyku ...
Też ide to robić i nie wiem czemu przeraża mnie to badanie i picie glukozy xD zdrówka dla Ciebie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa...jak chemia to już nie wnikam, bo ja z chemii to ostatni mędrzec jestem, żeby o upartym zwierzu nie wspominać.:)

@roxie123 bo ten ulepek jest chyba paskudny. Jak jedna Pani przy mnie tę miksturę robiła i piła to mi się blado robiło, ale powiedziała, że da radę i że z cytryną idzie prze...przełknąć.:baffled:

Do góry