reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
tak sobie leżę i tak na myślenie mnie wzięło: czym się różnią te zastrzyki: heparyna, clexane, fraxiparyne? Kwestia nazwy i koncernu farmaceutycznego?

@AgaB33 dziękuję. Muszę zrobić krzywa cukrowa i insulinowa. Na insulinowa muszę iść jutro, tam się siedzi 2h, więc już mi się nie chce... No i nie wiem czy mogęto robić biorąc antybiotyk, ale mam nadzieję że tak.
@Totois30 dziękuję. Jest chyba trochę lepiej, tylko cholernie boli mnie głowa, bo wszystko siedzi w zatokach... Wyniki ana2wyliczajac potrzebne 16 dni roboczych, będą za dwa tygodnie.... Niestety ale święta i nowy rok bardzo to wydłużają. A czekam z duszą na ramieniu szczerze mówiąc, bo jestem ciekawa co wyjdzie.. Boję się tego...
@olaa90 jak ana są oki, to nie musisz robić ana2 ;) mi wyszły dodatnie ana, więc robię je dalej...

@roki_1991
Ja bym odpuściła badania przy antybiotyku ...
Też ide to robić i nie wiem czemu przeraża mnie to badanie i picie glukozy xD zdrówka dla Ciebie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa...jak chemia to już nie wnikam, bo ja z chemii to ostatni mędrzec jestem, żeby o upartym zwierzu nie wspominać.:)

@roxie123 bo ten ulepek jest chyba paskudny. Jak jedna Pani przy mnie tę miksturę robiła i piła to mi się blado robiło, ale powiedziała, że da radę i że z cytryną idzie prze...przełknąć.:baffled:

Do góry