reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 hehe żeby to raz :-) 6 gumek poszlo do utylizacji :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@olaa90 dziekuje :) to motto jest piekne, tez je widzialam u ktorejs z nas tutaj na forum. Budujące bardzo. Albo wszedl mi do glowy kiedys jeszcze jeden cytat ktory mi utkwil i siedzi: za najbardziej krętymi drogami są najpiękniejsze widoki :) tak to wyglada..chce sie cieszyc i sie ciesze ale ten strach jest nie do opisania..nie uspokoje sie az nie zobacze bety, pozniej az nie pojde do gin, a jeszcze pozniej..az nie uslysze serduszka..ktorego ostatnio nie uslyszalam..
@kropkikreski4 Tobie kochana rowniez dziekuje :) tak to jest moj 3 cykl po poronieniu..poprzednio zaszlam w drugim cyklu teraz w pierwszym cyklu staran..nawet nie nazwalabym tego staraniami. Normalnie jestem w szoku ze taka niespodzianke mi dzisiaj ten test sprawil bo to bylo tak..robilam testy owu zazwyczaj okolo 21 wieczor. I pewnego wieczora wyszedl negatywnie (baardzo bladziutka prawie niewidoczna druga kreska) na drugi dzien RANO byl ten strzal w 10 :D (myslalm ze pudlo bo przeciez owu jeszcze nie bylo) wieczor zrobilam test owu byla ciut mocniejszq kreska a dopiero dwie takie wyrazne za dwa dni rano ;) a my mizialismy sie tylko raz wtedy rano :D wiec jestem w szoku ! Normalnie jakbym byla wiatropylna :D czyli wyglada na to ze zajsc w ciaze nie mam problemow i szybko zachodze.. (nawet w expresowym tempie) tylko nie wiem jak to z tym utrzymaniem bedzie..moze pozniej tutaj tkwi moj problem..
@Olasec staram sie myslec pozytywnie, ciezko bo ciezko ale sie staram. Ja mialam termin na poczatek maja dokladnie na 3-go. Jak widzialam kiedys Twoj brzuszek to az mi lezka poleciala.. :) mialabym pewnie juz podobny. :)

@olaa90 mamy badania porobione wysokie nk wysoka homocysteina i niedobor wit d dalej sie nie badam:) jestem po poronieniu w 6 tyg i po ciazy pozamacicznej u mnie problem prawdopodobnie z odrzucaniem ciazy .

@zosiak homocysteine kochana zbijasz b12, najlepiej swanson 125mg co drugi dzień, albo pół - to są tabletki pod język :) a które masz to mthfr ? Ja d tez mam niska bo tylko 21 (teraz zjadam 3 tabletki czasem i 4 :D wiec mam 6000 czasem 8000 )

@Elodia ja tak samo, Allegro :D wszystkie sprawdziłam oryginalnie zapakowane i nie podziurawione :D dużo taniej wyszło,ale nie wiem dokładnie ile

@roxie123 a jeszcze tak sobie pomyślałam, dr P swoją droga ale jak się nam uda - to kto nam te ciąże poprowadzi później ....

Ostatnia edycja:
@olaa90 nie robilam mthfr aktualnie nie biore niczego oprocz wit d mavnezu i omegi ale ostatnio z tym roznie bywalo tez. Pilam od listopada do grudnia buraki i znowu zamierzam byc na tym.

@zosiak ja to się wogole zastanawiam nad sensem tych wszystkich witaminek... tym bardziej jak się nie żywi na stołówce albo barze mlecznym... chemia,chemia,chemia...

@olaa90 nie mam pojecia czy one pomagaja jakos wole naturalnie dostraczac wszystko niz syntetycznie ale czasu ostatnio brak na to wszystko. Powiem Ci ze ja juz na maksa wyluzowalam boje sie tylko powtorki cp.

reklama
@olaa90 słuchaj to nie zależy od lekarza do końca , on moze pokierowac leczeniem i "próbowac "z nami a co nam pomoze czy nie to nie wiadomo , nie uda się na tym leku to na innym niestety trzeba się z tym liczyć ;/
@Olasec świetnie rozumiem ten stres , ale będzie dobrze , nie widze inaczej !

Ostatnia edycja:
Do góry