reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 właśnie cos slyszalam ze przy chorobie no i antybiotyku moga wyjsc niemiarodajne:( moze wyjsc naprawdę nic z ana:) no one sa kiepskie bo moze z nich nic nie wynikac a cos psuja wciaz..no ale na spokojnie czekamy;) ja powtorki badan w marcu za darmoszke:p do szpitala mnie biora jupi;) @olaa90 tak jak mowila roki, ciesz sie ze tego nie ma i juz na to kasy nie wydawaj chociaz mowi sie zeby co dluzszy czas powtorzyc ale na razie nie trza:)

reklama
@roxie123 tak, odliczam czas do końca maja bo mam już dość. Tak bardzo się boję bo ciągle jest coś nie tak. Minęły mdłości i już fajnie zaczynało być to mnie ten ból miednicy, spojenia itp złapał. Teraz to krwawienie i łożysko nisko umiejscowione i muszę się bardzo oszczędzać czyt. Dużo leżeć i nic nie robić. Najbardziej mi żal Michałka bo nawet na spacery nie możemy chodzić. W piątek mam prenatalne połówkowe i oby łożysko się choć trochę podniosło bo na tym etapie powinno się podnieść. Ciągle sprawdzam czy nie ma krwi, czy bobasek się rusza i ten stres mnie wykańcza.

@anja93 zobaczysz, że tym razem będzie dobrze. Wierzę w to bardzo:)
Trzymaj się kochana, jesteś dzielna!

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@AgaB33 dziękuję że pytasz. Stwierdziłam że wezmę ten antybiotyk co mi przepisała lekarka ostatnio, bo nie ma sensu się męczyć. Ale ból zatok jest mega, także daje w kość...
Kochane, wszystkim życzę żeby był to najszczęśliwszy rok w życiu :* i gratuluję nowym zafasolkowanym :* dużo was tu ostatnio, ale to dobrze, bo daje to nadzieję :)
Ehh... Tylko czy ktoś tu zostanie jeszcze....? Czy już tylko ja tu będę :(
Ja zawsze do was wracam :) w końcu to od was otrzymałam najwięcej wsparcia :* nie zostaniesz tu tylko ty :)

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

@ivvonka no ze z cytryna i cytrynowa to jeszcze jakoś ledwo heh i dlatego strach iść żeby nie haftować bo nie ważne badanie.

Roki to jest jednak badanie z obciążeniem poczekalabym bo antybiotyk może wynik zanurzyć a poza tym nie wiadomo jak jedno z drugim będzie reagować

@Marika92 dodaj cZasami fotke jak rosniecie ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cudo :-) a skąd zamawial? Do czasu staranek musimy sie gumkami zabezpieczac bo ja nie chce tabletek brać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Nie bierz.. Ja przez tą cheme miałam zator i zawał prawego płuca... I prawe płuco u dołu mi nie działa można powiedzieć.. Więc mam 1 i 3/4 działającej powierzchni płuc.. mogłam się przekręcić.. A to wszystko przez antykoncepcje hormonalną... Nigdy tego świństwa za żadne skarby nie chce brać... Wolę już być rodziną wielodzietną :D

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie bierz.. Ja przez tą cheme miałam zator i zawał prawego płuca... I prawe płuco u dołu mi nie działa można powiedzieć.. Więc mam 1 i 3/4 działającej powierzchni płuc.. mogłam się przekręcić.. A to wszystko przez antykoncepcje hormonalną... Nigdy tego świństwa za żadne skarby nie chce brać... Wolę już być rodziną wielodzietną :D

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nigdy nie chcialam brać tabletek. Już wolę uroczą wpadkę z powodu pękniętej gumki ale nie bede sie niepotrzebnie faszerowac hormonami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja w życiu nie zjadłam ani jednej antykoncepcyjnej bo się bałam właśnie skutków... koleżanka długi czas brała i nie może zajść w ciążę od kilku dobrych lat kazdy lekarz mówił ze to po tych tabletkach :/ także czasami lepiej wpasc i mieć niż faszerowac się hormonami

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry