reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 właśnie cos slyszalam ze przy chorobie no i antybiotyku moga wyjsc niemiarodajne:( moze wyjsc naprawdę nic z ana:) no one sa kiepskie bo moze z nich nic nie wynikac a cos psuja wciaz..no ale na spokojnie czekamy;) ja powtorki badan w marcu za darmoszke:p do szpitala mnie biora jupi;) @olaa90 tak jak mowila roki, ciesz sie ze tego nie ma i juz na to kasy nie wydawaj chociaz mowi sie zeby co dluzszy czas powtorzyc ale na razie nie trza:)

reklama
@roxie123 tak, odliczam czas do końca maja bo mam już dość. Tak bardzo się boję bo ciągle jest coś nie tak. Minęły mdłości i już fajnie zaczynało być to mnie ten ból miednicy, spojenia itp złapał. Teraz to krwawienie i łożysko nisko umiejscowione i muszę się bardzo oszczędzać czyt. Dużo leżeć i nic nie robić. Najbardziej mi żal Michałka bo nawet na spacery nie możemy chodzić. W piątek mam prenatalne połówkowe i oby łożysko się choć trochę podniosło bo na tym etapie powinno się podnieść. Ciągle sprawdzam czy nie ma krwi, czy bobasek się rusza i ten stres mnie wykańcza.

@anja93 zobaczysz, że tym razem będzie dobrze. Wierzę w to bardzo:)
Trzymaj się kochana, jesteś dzielna!

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@AgaB33 dziękuję że pytasz. Stwierdziłam że wezmę ten antybiotyk co mi przepisała lekarka ostatnio, bo nie ma sensu się męczyć. Ale ból zatok jest mega, także daje w kość...
Kochane, wszystkim życzę żeby był to najszczęśliwszy rok w życiu :* i gratuluję nowym zafasolkowanym :* dużo was tu ostatnio, ale to dobrze, bo daje to nadzieję :)
Ehh... Tylko czy ktoś tu zostanie jeszcze....? Czy już tylko ja tu będę :(
Ja zawsze do was wracam :) w końcu to od was otrzymałam najwięcej wsparcia :* nie zostaniesz tu tylko ty :)

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

@ivvonka no ze z cytryna i cytrynowa to jeszcze jakoś ledwo heh i dlatego strach iść żeby nie haftować bo nie ważne badanie.

Roki to jest jednak badanie z obciążeniem poczekalabym bo antybiotyk może wynik zanurzyć a poza tym nie wiadomo jak jedno z drugim będzie reagować

@Marika92 dodaj cZasami fotke jak rosniecie ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cudo :-) a skąd zamawial? Do czasu staranek musimy sie gumkami zabezpieczac bo ja nie chce tabletek brać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Nie bierz.. Ja przez tą cheme miałam zator i zawał prawego płuca... I prawe płuco u dołu mi nie działa można powiedzieć.. Więc mam 1 i 3/4 działającej powierzchni płuc.. mogłam się przekręcić.. A to wszystko przez antykoncepcje hormonalną... Nigdy tego świństwa za żadne skarby nie chce brać... Wolę już być rodziną wielodzietną :D

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie bierz.. Ja przez tą cheme miałam zator i zawał prawego płuca... I prawe płuco u dołu mi nie działa można powiedzieć.. Więc mam 1 i 3/4 działającej powierzchni płuc.. mogłam się przekręcić.. A to wszystko przez antykoncepcje hormonalną... Nigdy tego świństwa za żadne skarby nie chce brać... Wolę już być rodziną wielodzietną :D

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nigdy nie chcialam brać tabletek. Już wolę uroczą wpadkę z powodu pękniętej gumki ale nie bede sie niepotrzebnie faszerowac hormonami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja w życiu nie zjadłam ani jednej antykoncepcyjnej bo się bałam właśnie skutków... koleżanka długi czas brała i nie może zajść w ciążę od kilku dobrych lat kazdy lekarz mówił ze to po tych tabletkach :/ także czasami lepiej wpasc i mieć niż faszerowac się hormonami

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry