roxie123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly czas te drzwi yrzymam zamkniete tylko co jakis czas same się otwierają niestety.@Elodia nie myśl kochanie w tych kategoriach... zamknij za sobą te drzwi i sprobuj nie otwierać.. ja zatrzasnęłam a klucz wyrzuciłam ...
Myszko nie płacz proszę.. A może płacz troszkę ci ulży :*Twoja córeczka patrzy na Ciebie teraz, wie że o niej pamiętasz, że jesteś i czekasz na nowe życie pod serduszkiem i ona w kolejnej ciąży Ci w tym pomoże zobaczysz. Ja wierzę że Anastazja nade mną też czuwa, a one bawią się razem z innymi Aniołkami odpocznij, jutro będzie lepszy dzień! :* mocno przytulamStrasznie mi tęskno za moją Gosią leżę w łóżku od godziny i rycze jak bobr to jest straszne