reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No dziewczyny na necie pisały żeby kupić glukoze cytrynowa i dodatkowo przegryzac cytryna bo to podobno hardcore wypić xD
@Elodia haha widzę ten sam tok myślenia [emoji23]
@Marika92 cudnie [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Elodia jeszcze będziesz miała piękny brzusio i to szybciej niż ci się wydaje :) idę na wizytę za tydzień i już jestem ciekawa jak wygląda dzidziuś :)

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 no zobaczymy jak to będzie. Ja bym chetnie zaliczyla mega wpadke nawet z trojaczkami no ale to sie okaze co przyszlosc nam przyniesie. Boje sie tylko że w 8 tygodniu jak juz sie uda, że bedzie powtórka z rozrywki :-/ to by chyba mnie dobilo do reszty.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@roxie123 tylko że 12.01 mam dietetyka i to ona kazała mi zrobić tą insulinę... Kurcze, muszę to zrobić... Ehh ciężkie życie :(
@Marika92 chodziło mi o takie nie w ciąży jeszcze ;) ale cieszę się że tu jesteś z nami :* śliczny brzusio :*

Strasznie mi tęskno za moją Gosią :( leżę w łóżku od godziny i rycze jak bobr :( to jest straszne :(
Myszko :( nie płacz proszę.. A może płacz troszkę ci ulży :*Twoja córeczka patrzy na Ciebie teraz, wie że o niej pamiętasz, że jesteś i czekasz na nowe życie pod serduszkiem i ona w kolejnej ciąży Ci w tym pomoże :) zobaczysz. Ja wierzę że Anastazja nade mną też czuwa, a one bawią się razem z innymi Aniołkami :) odpocznij, jutro będzie lepszy dzień! :* mocno przytulam

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia a ty małpo głowa do góry, w tył patrzymy tylko po to by nabrać siły! Ja ciągle się boję bo nie wiem co się wydarzy ale musimy żyć dalej i mimo ciąży ciągle z dnia na dzień żyje z niewiadomą... Czasami warto otworzyć takie drzwi żeby zobaczyć czego nas nauczyło takie niestety przykre doświadczenie.. Ale one sporo uczą.. Wiem po sobie.

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry