reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No dziewczyny na necie pisały żeby kupić glukoze cytrynowa i dodatkowo przegryzac cytryna bo to podobno hardcore wypić xD
@Elodia haha widzę ten sam tok myślenia [emoji23]
@Marika92 cudnie [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Elodia jeszcze będziesz miała piękny brzusio i to szybciej niż ci się wydaje :) idę na wizytę za tydzień i już jestem ciekawa jak wygląda dzidziuś :)

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 no zobaczymy jak to będzie. Ja bym chetnie zaliczyla mega wpadke nawet z trojaczkami no ale to sie okaze co przyszlosc nam przyniesie. Boje sie tylko że w 8 tygodniu jak juz sie uda, że bedzie powtórka z rozrywki :-/ to by chyba mnie dobilo do reszty.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@roxie123 tylko że 12.01 mam dietetyka i to ona kazała mi zrobić tą insulinę... Kurcze, muszę to zrobić... Ehh ciężkie życie :(
@Marika92 chodziło mi o takie nie w ciąży jeszcze ;) ale cieszę się że tu jesteś z nami :* śliczny brzusio :*

Strasznie mi tęskno za moją Gosią :( leżę w łóżku od godziny i rycze jak bobr :( to jest straszne :(
Myszko :( nie płacz proszę.. A może płacz troszkę ci ulży :*Twoja córeczka patrzy na Ciebie teraz, wie że o niej pamiętasz, że jesteś i czekasz na nowe życie pod serduszkiem i ona w kolejnej ciąży Ci w tym pomoże :) zobaczysz. Ja wierzę że Anastazja nade mną też czuwa, a one bawią się razem z innymi Aniołkami :) odpocznij, jutro będzie lepszy dzień! :* mocno przytulam

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia a ty małpo głowa do góry, w tył patrzymy tylko po to by nabrać siły! Ja ciągle się boję bo nie wiem co się wydarzy ale musimy żyć dalej i mimo ciąży ciągle z dnia na dzień żyje z niewiadomą... Czasami warto otworzyć takie drzwi żeby zobaczyć czego nas nauczyło takie niestety przykre doświadczenie.. Ale one sporo uczą.. Wiem po sobie.

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry