reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 kurcze powiem Ci ze boje sie nawet o tym myslec tak mi to przelecialo. Ostatnio wszystko olalam ziola buraki cwiczenia nawet wit d raz biore raz nie ehh:// a wczoraj jeszcze wypilam sobie troche wrocilismy do domu ok 1 w nocy od tego kuzyna. Narazie musze poczwkac na meza az wroci nie chce za bardzo planowac bo moje plany zawsze sie sypia. na spokojnie zaczne od wizyty Na drugim watku dziewczyny pisaly o adpcji podczytywalam troszke niestety jestem pewna ze my sie nie zakwalifikujemy mamy 4 letni staz malzenski ale oboje mamy do d... prace moze sprobuje pokombinowac jak skoncze studia i ja zmienie. Kuzynka od meza nie moze miec dzieci i nawet na adopcje sie nie zalapia bo on jest kierwowca tira nie ma go czesto w domu juz pogodzili sie z faktem ze dzieci nie moga miec maja wypasiona chate kota duzo kasy ale nkesteyy brak dziecka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
roxie123
Fanka BB :)
@zosiak nie twierdzę że adopcja to coś złego ale wydaje mi się ze 2 straty to mało aby o niej myśleć no i dużo korowodu ciężko o nia nawet po teście z psychologiem najczęściej ludzie się nie kwalifikują ...przecież możecie mieć dziecko naturalnie nie próbowaliście z lekami ani nie robiliście diagnostyki wszystko przed Wami jeszcze za łatwo się poddajesz . Ja teraz nie biorę nic bo badania mam super i przerwa z lekami mam nadzieję ze od lutego zaczniemy działać coś jeśli nic nie wyskoczy po drodze to wtedy wrócę do prenatala .
Też w sylwestra trochę wypiłam nie trzeba być ideałem i jeść jak królik żeby mieć dziecko tam musi zagrać co ma zagrać i tyle [emoji4] musisz to odsunac ten strach od siebie ... widzisz ja mam 4 straty milion kolejnych badań i nie mam zamiaru przestać . Na forum kobiety mają za 6 za 7 za 8 razem dopiero dziecko i dają rade nie ma rzeczy nie do przejścia [emoji4]
Ps. Kupuje teraz ovarin i bede łykac
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też w sylwestra trochę wypiłam nie trzeba być ideałem i jeść jak królik żeby mieć dziecko tam musi zagrać co ma zagrać i tyle [emoji4] musisz to odsunac ten strach od siebie ... widzisz ja mam 4 straty milion kolejnych badań i nie mam zamiaru przestać . Na forum kobiety mają za 6 za 7 za 8 razem dopiero dziecko i dają rade nie ma rzeczy nie do przejścia [emoji4]
Ps. Kupuje teraz ovarin i bede łykac
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@zosiak 4 letni staz malzenski jest jak najbardziej w porzadku, bo wymagaja 5letniego. W ciagu roku jak sie uda kurs i jestescie gotowi. Adopcja i tak trwa od zgloszenia min ok 3 lat. Macie dom. Ty i m macie prace. Nie trac czasu. Zanim sie zglosicie, zanim wyznacza wam termina na spotkanie z psychologiem. To wszystko jest rozciagniete w czasie. Jestescie mlodzi drzwi adopcji stoja przed wami otworem. Nie zniechecaj sie.
A co do znajomej to moze chcieliby byc rodzina zastepcza? Taka rodzina w razie mozliwosci adopcji dziecka ma pierwszenstwo. Moze tez starac sie byc zawodowa rodzina zastepcza, wtedy dostaje za to pieniazki nie tylko na utrzymanie dzieci, ale i pensje. Takich rodzin czesto brakuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co do znajomej to moze chcieliby byc rodzina zastepcza? Taka rodzina w razie mozliwosci adopcji dziecka ma pierwszenstwo. Moze tez starac sie byc zawodowa rodzina zastepcza, wtedy dostaje za to pieniazki nie tylko na utrzymanie dzieci, ale i pensje. Takich rodzin czesto brakuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam w Nowym Roku! Życzę Wam wszystkiego dobrego. Roku lepszego niż poprzedni!
Ja zaczęłam skończyłam i zaczęłam rok z @, ale wierzę, że to jedna z ostatnich @ przed ciążą
Jutro chyba skocze do gina podpytać się o te plamienia w okolicy ostatniej owulacji, chciałabym sprawdzić progesteron i prolaktynę, myślicie że powinnam coś jeszcze sprawdzić czy z moim cyklem jest wszystko ok?
@anja93 a jak u Ciebie? Też sylwek z @? Ja trochę podrinkowałam, zatopiłam smutki, wczoraj się poryczałam z przytłoczenia, a później na dworze zaświeciło słońce i pomyślałam, będzie dobrze, musi być dobrze, mój mąż ciągle to powtarza
Ja zaczęłam skończyłam i zaczęłam rok z @, ale wierzę, że to jedna z ostatnich @ przed ciążą
Jutro chyba skocze do gina podpytać się o te plamienia w okolicy ostatniej owulacji, chciałabym sprawdzić progesteron i prolaktynę, myślicie że powinnam coś jeszcze sprawdzić czy z moim cyklem jest wszystko ok?
@anja93 a jak u Ciebie? Też sylwek z @? Ja trochę podrinkowałam, zatopiłam smutki, wczoraj się poryczałam z przytłoczenia, a później na dworze zaświeciło słońce i pomyślałam, będzie dobrze, musi być dobrze, mój mąż ciągle to powtarza
muza_ton
@zosiak całkowicie Cię rozumiem. U mnie M cały czas na wyjazdach był, niby zjeżdżał na weekend ale to i tak była masakra. Jak przyjechał to tylko kłótnia..eh. Teraz doceniam jak jest super że jest codziennie w domu. Mi jest o wiele łatwiej jak jest. Fakt że my mieszkamy z moim tatą i jak M na wyjazdach to ja i tak nie byłam taka samotna bo mogłam wszystko tacie powiedzieć. Ale to nie to samo. Mój tato jest najkochańszym człowiekiem na świecie i jest dlq mnie wielkim wsparciem. Ale M to M. Ale jeszcze miesiąc. Myśl w ten sposób że bliżej niż dalej i będziecie razem.
@roki_1991 a co u Ciebie?? Jak się czujesz??
@Totois30 a że tak spytam: kopa chcesz?? ;-) póki nie ma @ to nie marudzimy i wierzymy że @ nie przyjdzie.
@roki_1991 a co u Ciebie?? Jak się czujesz??
@Totois30 a że tak spytam: kopa chcesz?? ;-) póki nie ma @ to nie marudzimy i wierzymy że @ nie przyjdzie.
Ostatnia edycja:
reklama
ivvonka
@Totois30 no właśnie. @AgaB33 dobrze prawi organoleptycznie
@roxie123, nie wiem czy będzie pikać czy nie. O.m. 17 listopada, tylko owulacja była późno (ok.6.XII) jak wynika z moich nędznych obserwacji.
@gosia100 można podejrzeć cykl, a konsultacja jak coś Ciebie niepokoi jest bardzo mądrym pomysłem.
@roxie123, nie wiem czy będzie pikać czy nie. O.m. 17 listopada, tylko owulacja była późno (ok.6.XII) jak wynika z moich nędznych obserwacji.
@gosia100 można podejrzeć cykl, a konsultacja jak coś Ciebie niepokoi jest bardzo mądrym pomysłem.