reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 kurcze powiem Ci ze boje sie nawet o tym myslec tak mi to przelecialo. Ostatnio wszystko olalam ziola buraki cwiczenia nawet wit d raz biore raz nie ehh:// a wczoraj jeszcze wypilam sobie troche :D wrocilismy do domu ok 1 w nocy od tego kuzyna. Narazie musze poczwkac na meza az wroci nie chce za bardzo planowac bo moje plany zawsze sie sypia. na spokojnie zaczne od wizyty;) Na drugim watku dziewczyny pisaly o adpcji podczytywalam troszke niestety jestem pewna ze my sie nie zakwalifikujemy mamy 4 letni staz malzenski ale oboje mamy do d... prace moze sprobuje pokombinowac jak skoncze studia i ja zmienie. Kuzynka od meza nie moze miec dzieci i nawet na adopcje sie nie zalapia bo on jest kierwowca tira nie ma go czesto w domu juz pogodzili sie z faktem ze dzieci nie moga miec maja wypasiona chate kota duzo kasy ale nkesteyy brak dziecka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak nie twierdzę że adopcja to coś złego ale wydaje mi się ze 2 straty to mało aby o niej myśleć no i dużo korowodu ciężko o nia nawet po teście z psychologiem najczęściej ludzie się nie kwalifikują ...przecież możecie mieć dziecko naturalnie nie próbowaliście z lekami ani nie robiliście diagnostyki wszystko przed Wami jeszcze za łatwo się poddajesz . Ja teraz nie biorę nic bo badania mam super i przerwa z lekami mam nadzieję ze od lutego zaczniemy działać coś jeśli nic nie wyskoczy po drodze to wtedy wrócę do prenatala .
Też w sylwestra trochę wypiłam nie trzeba być ideałem i jeść jak królik żeby mieć dziecko tam musi zagrać co ma zagrać i tyle [emoji4] musisz to odsunac ten strach od siebie ... widzisz ja mam 4 straty milion kolejnych badań i nie mam zamiaru przestać . Na forum kobiety mają za 6 za 7 za 8 razem dopiero dziecko i dają rade nie ma rzeczy nie do przejścia [emoji4]
Ps. Kupuje teraz ovarin i bede łykac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak 4 letni staz malzenski jest jak najbardziej w porzadku, bo wymagaja 5letniego. W ciagu roku jak sie uda kurs i jestescie gotowi. Adopcja i tak trwa od zgloszenia min ok 3 lat. Macie dom. Ty i m macie prace. Nie trac czasu. Zanim sie zglosicie, zanim wyznacza wam termina na spotkanie z psychologiem. To wszystko jest rozciagniete w czasie. Jestescie mlodzi drzwi adopcji stoja przed wami otworem. Nie zniechecaj sie.
A co do znajomej to moze chcieliby byc rodzina zastepcza? Taka rodzina w razie mozliwosci adopcji dziecka ma pierwszenstwo. Moze tez starac sie byc zawodowa rodzina zastepcza, wtedy dostaje za to pieniazki nie tylko na utrzymanie dzieci, ale i pensje. Takich rodzin czesto brakuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w Nowym Roku! Życzę Wam wszystkiego dobrego. Roku lepszego niż poprzedni! :)
Ja zaczęłam skończyłam i zaczęłam rok z @, ale wierzę, że to jedna z ostatnich @ przed ciążą :)
Jutro chyba skocze do gina podpytać się o te plamienia w okolicy ostatniej owulacji, chciałabym sprawdzić progesteron i prolaktynę, myślicie że powinnam coś jeszcze sprawdzić czy z moim cyklem jest wszystko ok?

@anja93 a jak u Ciebie? Też sylwek z @? Ja trochę podrinkowałam, zatopiłam smutki, wczoraj się poryczałam z przytłoczenia, a później na dworze zaświeciło słońce i pomyślałam, będzie dobrze, musi być dobrze, mój mąż ciągle to powtarza :)

@gosia100 miewam dokładnie tak samo;) na pewno bedzie dobrze: ) ja cos nie czuje tego testowania(w nd ale poczekam do pon chyba ze @uprzedzi...) dobrze ze jeszcze ktos tu zostal do zafosolkowania, zawsze razniej;)

@zosiak całkowicie Cię rozumiem. U mnie M cały czas na wyjazdach był, niby zjeżdżał na weekend ale to i tak była masakra. Jak przyjechał to tylko kłótnia..eh. Teraz doceniam jak jest super że jest codziennie w domu. Mi jest o wiele łatwiej jak jest. Fakt że my mieszkamy z moim tatą i jak M na wyjazdach to ja i tak nie byłam taka samotna bo mogłam wszystko tacie powiedzieć. Ale to nie to samo. Mój tato jest najkochańszym człowiekiem na świecie i jest dlq mnie wielkim wsparciem. Ale M to M. Ale jeszcze miesiąc. Myśl w ten sposób że bliżej niż dalej i będziecie razem.

@roki_1991 a co u Ciebie?? Jak się czujesz??

@Totois30 a że tak spytam: kopa chcesz?? ;-) póki nie ma @ to nie marudzimy i wierzymy że @ nie przyjdzie.

Ostatnia edycja:
@AgaB33 no dobra:) ale chyba za duzo o tym mysle..czuje jakies bole w cyckach a dotykam to nic nie boli i flaczki..ile to w glowie sie dzieje, nawet bym zwymiotowala jakbym sie uparla :D dzieki za kopa czekam sobie i juz:) :*

reklama
@Totois30 no właśnie. @AgaB33 dobrze prawi organoleptycznie

@roxie123, nie wiem czy będzie pikać czy nie. O.m. 17 listopada, tylko owulacja była późno (ok.6.XII) jak wynika z moich nędznych obserwacji.

@gosia100 można podejrzeć cykl, a konsultacja jak coś Ciebie niepokoi jest bardzo mądrym pomysłem.

Do góry