reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 gratulacje!!! No po prostu pięknie. Zarażaj zarażaj ;-) będzie nas więcej hehe.

@Totois30 no zastrzyki nie należą do najprzyjemniejszych rzeczy jakie miałam okazję w życiu doświadczyć. Po jednym to mi się taki sinior ukształtował że jakby ktoś zovaczył to na obdukcję by mnie wysłał. Dochodzimy z pielęgniareczką - tata mój - do wprawy każdego dnia. Może przemogę się i sama spróbuje ale jak pomyślę: igła w mojej ręce zbliżona do mojego brzucha to mi słabo. Jeszcze muszę się z tym oswoić. Nie mam lęku przed igłą, przecież jestem krwiodawcą ale jak ponyślę aby sama się ukuć to ręce mi się trzęsą

reklama
Jak super pięknie skończył się 2017 rok albo zaczął 2018 jak kto woli [emoji14] dużo [||] gratuluję :*

p19u3e3k98cid2mw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@anja93 gratuluje :-)

Ja za to na ponoworocznym kacu. Wczoraj wypilsmy z M reszte poltoralitrowej musujacej Kadarki (okolo litr albo nawet troche wiecej) i tak mnie suszylo pół nocy, ze wypilam duszkiem pol litra pepsi. Efwktem jest zgaga ktora trwa do teraz :-/ bleeee.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@ivvonka ja się czuję dobrze:) odpoczywam tak jak lekarz nakazał. Robiłaś dziś badania? Dobrze że masz jutro wizytę obstawi Cię lekami i zerknie poewnie jak tam co tam. Trzymam kciuki :D
@anja93 WOW super tak się cieszę :) test wyszedł super teraz czekamy na betę :) nic się nie bój jedziemy na tym samym wózku. Dziewczyny tak się Nowy Rok zaczał fantastycznie oby tak dalej :)
@Totois30 a co! ja też cię zarażam ;)

@anja93 i reszta zafasolkowanych pewnie latwo mowic ale staraj sie myslec i wierzyc ze teraz wszystko bedzie najlepiej, ciesz sie ciaza, obawami tylko sie zameczymy a co ma byc to bedzie, na nic i tak sie nie nastawimy, jak cos sie sypie cierpimy tak samo mocno wiec lepiej korzystac i cieszyc sie poczatkami ciazy a moze nasze pozytywne nastawienie szczesliwie poprowadzi nas do cudownego rozwiazania:) obawy beda ale starajmy sie je odpedzac i cieszyc cudem:)

Ostatnia edycja:
@Olasec Ty pewnie odliczasz tygodnie do przywitania bobasa ;*
Ja jestem osoba uparta i nie lubię kiedy coś nie wychodzi...
Mam czas na łzy na krzyk ale później wracam do sil i walczę dalej bo załamanie czy odpuszczenie mi nie pomoże , w jaki by sposób się dziecka chciało i tak trzeba włożyć w to sporo wysiłku ja liczę na naturalny cud i wierze ze miłość zwycięży wszystko , nie chce dać się strachowi on będzie po drodze wiadomo , ale ja decyduje o tym co dalej i na razie wiem, że nikt mi drogi nie zamkną tym bardziej, że zachodze .
Teraz trzeba ta ciążę utrzymać w końcu jakimś sposobem . Nie nastawiam się ze od razu będzie pięknie ale w końcu będzie a jak nie to nie będę sobie wyrzucać ze zmarnowalam swój czas a ten ucieka... dziecka nie da się mieć na siłę ale szczęściu trzeba pomagać i dążyć do tego aby się zdrowo rozwinęło i urodziło [emoji4] i kiedyś opowiedzieć jak mama z tata walczyli mimo łez bólu i strachu o cud a ja w ten cud wierzę ... jak to mówią póki nie ma menopauzy... [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo dziekuje kochane !
Po stracie wiadomo- strach jest i to nie maly, ale przeciez kazdej nalezy sie ten cud, KAZDEJ. Fajnie, ze to forum pokazuje ze na prawde sie udaje, ze wychodzi to slonce..ze trzeba wierzyc i walczyc. Jednym zajmuje to troche czasu innym szybko idzie ale kazdej z nas tutaj bez wyjatku przyjdzie podzielic sie taka cudowna informacja. W ostatnim czasie tyle nas przybylo..ze jestem w mega pozytywnym szoku. A te dziewczyny, ktore ciagle walczą o to najwieksze szczescie jakim jest dzidzius zobaczycie..nagroda przyjdzie ze zdwojoną siłą.. ! Wierze w to mocno, ja to wiem!
@Olasec dlatego troche sie balam zapeszyc i postanowilam zrobic test juz na Nowym Roku, bo 2017 przyniosl mi wiele przykrych zyciowych lekcji, liczylam ze moze 2018 zaczne od pozytywnej informacji. Wiec skoro Tobie 2 styczen przyniosl maly cud ktory pewnie juz wybudzil sie z drzemki, mi moze tez przyniesie.. ;)
@roxie123 Ciebie rowniez podziwiam, masz w sobie taką pozytywna energie godną pozazdroszczenia. Nie poddajesz sie, upadasz, wstajesz, walczysz... Kazdemu zyczysz dobrze. Jestes na prawde dobrym czlowiekiem, masz zlote serce. Oby i Ciebie spotkalo to szczescie :) a nie moze byc inaczej !
@totois dziekuje za mile slowo! Tak jak Ci juz pisalam, czekam niecierpliwie na Twoje || ❤
@membaris faktycznie, jestesmy w tej samej sytuacji. :) z tym ze masz juz corcie ktora jest dla Ciebie pewnie calym swiatem :) :*
Dzisiaj bylam na becie, ale wyniki dopiero w czwartek, mam straszne obawy wiadomo- bede panikowac dopoki nie zobacze serduszka, ktorego ostatnio nie bylo..
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowo, trzymam kciuki za mamusie i staraczki. :)

@anja93 gratuluje i trzymam kciuki kochana!! Rozmawiałam dzisiaj z moja koleżanka z pracy, ona ma 2 straty na koncie w tym bliźniaki. PowiedZiala,ze strach będzie towarzyszył do końca. Ona sama odliczała-byle do 12,do 16 itd... ja będę tutaj w nieskończoność powtarzać motto jednej dziewczyny z opisu, powinnam to sobie na lusterku szminka napisać :D „Jeszcze będziesz bardzo szczęśliwa (powiedziało życie) ale najpierw nauczę Cię jak być silną” !! Takiej osraj d....jak mi - idealnie to pasuje :)

@Totois30 @zosiak @nafoczka @AgaB33 @ivvonka dziękuje za wsparcie dziewczyny! uwielbiam z Wami tutaj „być” ☺️

@roxie123 ja dzisiaj z mezem na zmianę na telefonie wisialam :D w Tarnowie w czwartek dzwonić, do Krk 8stycznia. Może próbuj tu i tu,gdzie będzie szybciej a potem na pewno się wciśniesz. Nawet ja Cię zarejestrujeMi to tam wsjo ryba już termin.... ale wole generalnie do Tarnowa... kochana a powiedz mi na co ten oviarin? :)

Ps. Możliwe zebym miała owulacje? 12 grudnia miałam zabieg, bolą mnie naprzemiennie Jajniki i mam dużo płodnego śluzu...

Ostatnia edycja:
reklama
@zosiak dziekuje, Ty rowniez nie mozesz sie zalamywac, zobacz cuda sie zdarzaja :)
@Totois30 przecie Ty za pare dni dolaczysz, zobaczysz :* uwaga: ZAAARAAAZAAAM CIE!!!
@gosia100 i znowu nowy cykl i nowe nadzieje!! Jejku musi sie przeciez udac wszystkim! KIBICUJE :*

Ja mimo radosci jaka mnie dzis ogarnela, czuje okropny strach..boje sie zeby znowu nie przechodzic przez ten koszmar co 3 miesiace temu... Wezme sobie dzis zapobiegawczo w takim razie lutke, nie zaszkodzi nie?? Bo w sumie planowalam sie starac od stycznia tak hmm bardziej :D i tez od kolejnego cyklu brac luteine. Ale skoro tak wyszlo... :)
Gratulacje!!! Piękne krechy! Trzymam kciuki,żeby to była nudna ciąża [emoji173]

To Twój trzeci cykl po poronieniu? Jak długo staraliscie się o pierwszą ciążę?

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry