reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka to wiesz jak będzie to super ale chyba za szybko jak nie to też nie przejmuj się bo serduszko się różnie pokazuje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie w Nowym Roku !
Ja w Nowy Rok wkroczylam z cudem w ktory dalej nie moge uwierzyc. Otoz dzisiaj w 35dc zrobilam test (ktory w 25dc nie pokazal nawet cienia cienia)
Cale Swieta przeryczałam bo mi tak jakos smutno bylo, ze sobie je inaczej wyobrazalam itp, w Sylwestra nie pilam nic na wszelki wypadek bo cos @ nie przychodzila i nie przychodzila... Dzis zrobilam test :)

@roxie123 nie poddajemy sie ale tez nie nakrecamy sie z dzieckiem, nie za wszelka cene no trudno komus sie moze wydawac ze tylko dwie straty jednak ciezko do siebie dochodzilam po ostatnim zabiegu. Duzo przemyslen mialam i czasu i stwierdzilam ze nie spieszy mi sie z tym probowalismy nie wyszlo. Musialam odczekac tez z powodu pracy mimo iz nikt nic nie mowil to wiem ze krzywo patrzyli na mnie ze tyle na l4 bylam no i powroty do pracy byly ciezkie.

DSC_0547.JPG

Załączniki

• DSC_0547.JPG
    DSC_0547.JPG
    467,6 KB · Wyświetleń: 374
@anja93 o kurde niesamowite te 2 krechy! Ja takie mialam po tygodniu pierwszego bladego testu to juz wiadomo skad ta chandra swiateczna:) zarazajcie mnie!!! Czad :)

@zosiak dziekuje, Ty rowniez nie mozesz sie zalamywac, zobacz cuda sie zdarzaja :)
@Totois30 przecie Ty za pare dni dolaczysz, zobaczysz :* uwaga: ZAAARAAAZAAAM CIE!!!
@gosia100 i znowu nowy cykl i nowe nadzieje!! Jejku musi sie przeciez udac wszystkim! KIBICUJE :*

Ja mimo radosci jaka mnie dzis ogarnela, czuje okropny strach..boje sie zeby znowu nie przechodzic przez ten koszmar co 3 miesiace temu... Wezme sobie dzis zapobiegawczo w takim razie lutke, nie zaszkodzi nie?? Bo w sumie planowalam sie starac od stycznia tak hmm bardziej :D i tez od kolejnego cyklu brac luteine. Ale skoro tak wyszlo... :)

reklama
Do góry