reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka to wiesz jak będzie to super ale chyba za szybko jak nie to też nie przejmuj się bo serduszko się różnie pokazuje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie w Nowym Roku !
Ja w Nowy Rok wkroczylam z cudem w ktory dalej nie moge uwierzyc. Otoz dzisiaj w 35dc zrobilam test (ktory w 25dc nie pokazal nawet cienia cienia)
Cale Swieta przeryczałam bo mi tak jakos smutno bylo, ze sobie je inaczej wyobrazalam itp, w Sylwestra nie pilam nic na wszelki wypadek bo cos @ nie przychodzila i nie przychodzila... Dzis zrobilam test :)

@roxie123 nie poddajemy sie ale tez nie nakrecamy sie z dzieckiem, nie za wszelka cene no trudno komus sie moze wydawac ze tylko dwie straty jednak ciezko do siebie dochodzilam po ostatnim zabiegu. Duzo przemyslen mialam i czasu i stwierdzilam ze nie spieszy mi sie z tym probowalismy nie wyszlo. Musialam odczekac tez z powodu pracy mimo iz nikt nic nie mowil to wiem ze krzywo patrzyli na mnie ze tyle na l4 bylam no i powroty do pracy byly ciezkie.

DSC_0547.JPG

Załączniki

• DSC_0547.JPG
    DSC_0547.JPG
    467,6 KB · Wyświetleń: 379
@anja93 o kurde niesamowite te 2 krechy! Ja takie mialam po tygodniu pierwszego bladego testu to juz wiadomo skad ta chandra swiateczna:) zarazajcie mnie!!! Czad :)

@zosiak dziekuje, Ty rowniez nie mozesz sie zalamywac, zobacz cuda sie zdarzaja :)
@Totois30 przecie Ty za pare dni dolaczysz, zobaczysz :* uwaga: ZAAARAAAZAAAM CIE!!!
@gosia100 i znowu nowy cykl i nowe nadzieje!! Jejku musi sie przeciez udac wszystkim! KIBICUJE :*

Ja mimo radosci jaka mnie dzis ogarnela, czuje okropny strach..boje sie zeby znowu nie przechodzic przez ten koszmar co 3 miesiace temu... Wezme sobie dzis zapobiegawczo w takim razie lutke, nie zaszkodzi nie?? Bo w sumie planowalam sie starac od stycznia tak hmm bardziej :D i tez od kolejnego cyklu brac luteine. Ale skoro tak wyszlo... :)

reklama
Do góry