reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 będzie dobrze :* nie ma innego wyjścia :)
Czekam na piękne zdjęcia maleństwa :)
Dziś mam 11+4 ale z usg 12+2 więc moja gin sama do mnie zadzwoniła i zaproponowała wizytę dziś a nie 27.12 żebym była spokojna przez święta. Na szczęście ona właśnie też wykonuje badania prenatalne :) mam nadzieję że uda się wszystko sprawdzić. Noska jestem pewna ze jest bo już widziałam poprzednio :) przyzierność też było widać że chyba normalna ale mam nadzieję że ona stwierdzi to samo :) i wtedy to będą najpiękniejsze świata ;)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@ivvonka Gratulacje!!!! Ależ się cieszę. Dla takiej pozytywu jak ty, to nie mogło się inaczej skończyć. Spokojnej ciąży! A tak BTW to ja kiedyś też sięgnęłam bez pytania po Castagnusa. Z tymże mnie męczyły plamienia przed @ - takie 2-3 dniowe, a lekarz uważał, że niektóre kobiety tak mają. I też mi pomógł, bo mam max 1 dzień plamień i zdecydowanie łagodniejszy PMS (który wcześniej już prawie od połowy cyklu mnie męczył)
@mamcia2014 To Twój domek to już chyba lśni :p U mnie to wciąż istny armagedon i trzeba uważać, by się nie przejechać na jakimś samochodziku. A szafek niektórych to lepiej nie otwierać, bo nie wiadomo, co z nich wypadnie. Aż trochę zazdroszczę, że możesz posiedzieć z młodym w domu jeszcze - choć z drugiej strony ja chciałam szybko do pracy wracać, bo nie czułam się komfortowo siedząc w domu.
@Marika92 Przezierność określa się względem wielkości, a raczej chyba długości dziecka. I chodzi o to, żeby była niewielka, więc co masz na myśli pisząc, że ją widziałaś? Będzie wszystko cudnie! Koniecznie pochwal się po wizycie.

My już po jasełkach. Występ był przepiękny.

@Marika92 trzymam kciuki za badanie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja sobie po świętach zrobię prolaktyne jak ta @ przyjdzie. A potem zacznę ziolko brać :-) ono nie zaszkodzi

@AgaB33, normalnie nie. 8,4 przy normie 2,8- 29,3. Po obciążeniu tabletką metoclopramidemu tak, ale to też nie są jakieś mega odczyty, bo 137 i szybko spada, więc lekarz powiedział, że odchodzi się od takiego leczenia i ten dostinex bardziej zaszkodził niż pomógł. Patrząc na moje efekty starań a raczej ich brak jestem skłonna mu uwierzyć.

@Olasec no to będzie wyczyn jak go złapię, zwłaszcza, że wolne terminy są u niego od 8 stycznia.

@mamcia2014, @roxie123, dziękuję. Z tymi zastrzykami to jeszcze się zobaczy. Jednak wiem, że ja nie z tych co dzielne gdy igła za pasem.☺

To acard chociaż bierz:)

@Marika92 będzie dobrze. Daj znać po badaniach. Pewnie i tak odczytam po południu bo za chwilę zbieramy się na ślub przyjaciela. Mamy być świadkami a Misiu chory i żal mi go zostawiać. Po obiedzie szybko wrócimy do niego bo to tylko cywilny:)

@marika, będzie dobrze, bebe. Zobaczysz. A lekarkę masz naprawdę ludzkimi kategoriami myślącą.

@roki_1991 zleci, zleci. Ino się nie obejrzysz się jak fasolę złapiesz. A musisz odczekać?

@AgaB33 tak w ogóle to się zluzowało w przedszkolu, bo po jasełkach:). Po Nowym Roku znowu podkręcamy tempo, bo Dzień Babci i Dziadka swietujemy. No i zebrania miedzysemestralne.

@witch84 aż mam ochotę napisać, że czemu na to wcześniej nie wpadłam, ale nie napisze;)

@Olasec no właśnie jadę po wspomagacze, chyba pięć mi wyrecytował przez telefon z acardem wlacznie

reklama
Do góry