reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 spokojnie, poczekaj. Z samochodem to nie zazdroszczę. Nic miłego, dobrze, że ojcowskie wsparcie było w pogotowiu. Aga, kto ma kasę teraz i nie tylko teraz?Ja zastanawiam się kiedy np. nam pompa do wody trzaśnie i tak obstawiam, że może jak dwa lata temu - w mróz. Wtedy została zreanimowana, teraz może być klops. Tak więc Ty śmigasz pieszo a ja niedomyta. Ty wzmocnisz nogi a ja bede miała full miejsca dookola siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 my zmienilismy auto w wakacja bo teraz bym pewnie przybila piatke z problemami z autem.teraz oszczedzam wlasnie na badania w razie w i leki czy cus wiec niech nic sie nie psuje;) pewnie sie zepsuje potem jak zaczne wydawac:) najgorzej to z dobrym mechanikiem. Ja jezdze 70 km do swojego ale zaoszczedzilam z nim krocie. A Wy macie jakiegos dobrego? Niech dobry uczynek na swieta zrobi j wam zreanimuje autko:) zaraz 2018 jupi:) teraz wszystko bedzie sie udawac:)

Dziękuję @ivvonka dziękuję za poprawę humoru. Ty jak coś napiszesz to boki zrywać :-)
Wczoraj wydalam 1200zł na leki M :-(
Czemu ja w ogóle płacę na ten nfz
Kochana zebys mogla pojsc do lekarza rodzinnego juz piatek rejestrujac sie w poniedzialek. Dostaniesz tam recepte na leki od firmy, od ktorej lekarz ma kase. Dostaniesz tez skierowanie do slepcjalisty, do ktorego na wizyte czekac bedziesz tylko kilka miesiecy...
A najgorsze jest to, ze ten caly smieszny nfz i zus sa obowiazkowe. Dlatego wyjechalam z Polszy [emoji28]

@Aggs ale u mnie dopiero pierwszy cykl po zabiegu :p nie wiem czy to teraz co mam faktycznie traktować jak @ poczekam jak się sytuacja rozwinie :) a dieta i witaminy mi się przydadzą przed ciąża, zwłaszcza witamina D która jest na kosmicznym poziomie.....18.5.....
@ivvonka no z grubsza tak by wychodziło, tylko nic nie zmieniaj w tym temacie :p
@AgaB33 współczuję Ci z tym autem... Biedna ty...

@Aggs ale u mnie dopiero pierwszy cykl po zabiegu [emoji14] nie wiem czy to teraz co mam faktycznie traktować jak @ poczekam jak się sytuacja rozwinie :) a dieta i witaminy mi się przydadzą przed ciąża, zwłaszcza witamina D która jest na kosmicznym poziomie.....18.5.....
@ivvonka no z grubsza tak by wychodziło, tylko nic nie zmieniaj w tym temacie [emoji14]
@AgaB33 współczuję Ci z tym autem... Biedna ty...
A to zmienia postac rzeczy... [emoji4]
Ja sama nie umialam czekac. Mialam zaczac dopiero w styczniu (poronilam samoistnie 7.12) ale nie wytrzymalam... moze to zle, sama nie wiem. Po opowiesciach o donoszonych ciazach powstalych od razu po poronieniu stwierdzilam, ze jak nie sprobuje to bede zalowala... a noz sie uda

@AgaB33 też się zastanawiałam nad tym jak robiłam rano badania i jak dzis płaciłam w aptece. No, ale u Ciebie to kosmos nie wydatek. No, matko kochana.:eek:

Co do farszu. Indyczka Iwonka na święta będzie faszerowana: Encortonem, Luteiną dowcipną, Duphastonem, Acardem, Nospą, Prenatalem uno i zastrzykami pt.Fraxiparine

Ostatnia edycja:
No to i tak w promocji bo rabat 20% zaoszczędzilam 300zł. Eh szkoda gadać. Moja strzała to osiągnęła pełnoletnośc w tym roku. Także ma prawo no ale mogłaby wstrzymać się z rok. Albo fasolka mogłaby się zagniezdzic to na min 2lata auto nie byłoby mi niezbędne :-) o i to jest.myśl. prośba do Mikołaja wysłana już dawno ale to jest kolejna motywacja :-)

Kochane Mamusie (aktualne i przyszłe) z okazji zbliżających się Świat życzę wam niegasnącej nadziei i wiary w swoje największe pragnienia i marzenia <3 dla Nas wszystkich był to trudny rok, ale wierzę,że nadchodzący będzie dla Nas łaskawy!! ;* myślałam,że już nic dobrego w nim nie odkryje...ale myliłam się - znalazłam to forum i Was na nim!! :* Wesołych Świat!!

reklama
Do góry