reklama
roxie123
Fanka BB :)
ivvonka
@AgaB33, normalnie nie. 8,4 przy normie 2,8- 29,3. Po obciążeniu tabletką metoclopramidemu tak, ale to też nie są jakieś mega odczyty, bo 137 i szybko spada, więc lekarz powiedział, że odchodzi się od takiego leczenia i ten dostinex bardziej zaszkodził niż pomógł. Patrząc na moje efekty starań a raczej ich brak jestem skłonna mu uwierzyć.
@Olasec no to będzie wyczyn jak go złapię, zwłaszcza, że wolne terminy są u niego od 8 stycznia.
@mamcia2014, @roxie123, dziękuję. Z tymi zastrzykami to jeszcze się zobaczy. Jednak wiem, że ja nie z tych co dzielne gdy igła za pasem.☺
@Olasec no to będzie wyczyn jak go złapię, zwłaszcza, że wolne terminy są u niego od 8 stycznia.
@mamcia2014, @roxie123, dziękuję. Z tymi zastrzykami to jeszcze się zobaczy. Jednak wiem, że ja nie z tych co dzielne gdy igła za pasem.☺
Ostatnia edycja:
muza_ton
Aha czyli w sumie ten castagnus to tak sobie zaczęłas yhy :-) zioła mają moc to jest fakt. Pięknie poprostu. Naprawdę wspaniały radosny akcent.
A tak w ogóle co u Ciebie? Trochę mniej pracy czy nadal mega zajęta?
@hona zajrzyj na chwilę i przeczytaj post ivvonki który znajduje się wyżej bo u Ciebie prolaktyna wysoko
A tak w ogóle co u Ciebie? Trochę mniej pracy czy nadal mega zajęta?
@hona zajrzyj na chwilę i przeczytaj post ivvonki który znajduje się wyżej bo u Ciebie prolaktyna wysoko
roki_1991
@ivvonka będę brać tylko witaminy, leki dopiero przy staraniach i po pozytywie następne fizycznie wraca do normy, powoli dobiega końca (mam nadzieję) pierwsza @ po zabiegu, a dla psychiki muszę obrać plan działania i się go trzymać, to wtedy jakoś zleci
opiernicz za regularnosc niniejszym dostajesz i masz do nas zaglądać częściej! Tym bardziej teraz, bo będziemy się martwić kciuki za ładny przyrost bety, dawaj znać jak będziesz mieć wynik
Ten castagnus coś w sobie ma, bo nawet moja lekarka mi go poleciła, choć miałam tylko trochę ponad normę tą prolaktyne
opiernicz za regularnosc niniejszym dostajesz i masz do nas zaglądać częściej! Tym bardziej teraz, bo będziemy się martwić kciuki za ładny przyrost bety, dawaj znać jak będziesz mieć wynik
Ten castagnus coś w sobie ma, bo nawet moja lekarka mi go poleciła, choć miałam tylko trochę ponad normę tą prolaktyne
reklama