reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 będzie dobrze :* nie ma innego wyjścia :)
Czekam na piękne zdjęcia maleństwa :)
Dziś mam 11+4 ale z usg 12+2 więc moja gin sama do mnie zadzwoniła i zaproponowała wizytę dziś a nie 27.12 żebym była spokojna przez święta. Na szczęście ona właśnie też wykonuje badania prenatalne :) mam nadzieję że uda się wszystko sprawdzić. Noska jestem pewna ze jest bo już widziałam poprzednio :) przyzierność też było widać że chyba normalna ale mam nadzieję że ona stwierdzi to samo :) i wtedy to będą najpiękniejsze świata ;)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@ivvonka Gratulacje!!!! Ależ się cieszę. Dla takiej pozytywu jak ty, to nie mogło się inaczej skończyć. Spokojnej ciąży! A tak BTW to ja kiedyś też sięgnęłam bez pytania po Castagnusa. Z tymże mnie męczyły plamienia przed @ - takie 2-3 dniowe, a lekarz uważał, że niektóre kobiety tak mają. I też mi pomógł, bo mam max 1 dzień plamień i zdecydowanie łagodniejszy PMS (który wcześniej już prawie od połowy cyklu mnie męczył)
@mamcia2014 To Twój domek to już chyba lśni :p U mnie to wciąż istny armagedon i trzeba uważać, by się nie przejechać na jakimś samochodziku. A szafek niektórych to lepiej nie otwierać, bo nie wiadomo, co z nich wypadnie. Aż trochę zazdroszczę, że możesz posiedzieć z młodym w domu jeszcze - choć z drugiej strony ja chciałam szybko do pracy wracać, bo nie czułam się komfortowo siedząc w domu.
@Marika92 Przezierność określa się względem wielkości, a raczej chyba długości dziecka. I chodzi o to, żeby była niewielka, więc co masz na myśli pisząc, że ją widziałaś? Będzie wszystko cudnie! Koniecznie pochwal się po wizycie.

My już po jasełkach. Występ był przepiękny.

@Marika92 trzymam kciuki za badanie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja sobie po świętach zrobię prolaktyne jak ta @ przyjdzie. A potem zacznę ziolko brać :-) ono nie zaszkodzi

@AgaB33, normalnie nie. 8,4 przy normie 2,8- 29,3. Po obciążeniu tabletką metoclopramidemu tak, ale to też nie są jakieś mega odczyty, bo 137 i szybko spada, więc lekarz powiedział, że odchodzi się od takiego leczenia i ten dostinex bardziej zaszkodził niż pomógł. Patrząc na moje efekty starań a raczej ich brak jestem skłonna mu uwierzyć.

@Olasec no to będzie wyczyn jak go złapię, zwłaszcza, że wolne terminy są u niego od 8 stycznia.

@mamcia2014, @roxie123, dziękuję. Z tymi zastrzykami to jeszcze się zobaczy. Jednak wiem, że ja nie z tych co dzielne gdy igła za pasem.☺

To acard chociaż bierz:)

@Marika92 będzie dobrze. Daj znać po badaniach. Pewnie i tak odczytam po południu bo za chwilę zbieramy się na ślub przyjaciela. Mamy być świadkami a Misiu chory i żal mi go zostawiać. Po obiedzie szybko wrócimy do niego bo to tylko cywilny:)

@marika, będzie dobrze, bebe. Zobaczysz. A lekarkę masz naprawdę ludzkimi kategoriami myślącą.

@roki_1991 zleci, zleci. Ino się nie obejrzysz się jak fasolę złapiesz. A musisz odczekać?

@AgaB33 tak w ogóle to się zluzowało w przedszkolu, bo po jasełkach:). Po Nowym Roku znowu podkręcamy tempo, bo Dzień Babci i Dziadka swietujemy. No i zebrania miedzysemestralne.

@witch84 aż mam ochotę napisać, że czemu na to wcześniej nie wpadłam, ale nie napisze;)

@Olasec no właśnie jadę po wspomagacze, chyba pięć mi wyrecytował przez telefon z acardem wlacznie

reklama
Do góry