reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak sie rozbiera to z reguly robi to w lazience a ja sie ide po nim myc to gacie gdzies na szafce a skarpetki na podlodze [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
O widzisz czyli jednak. Moj zazwyczaj zdejmuje skarpeki, robi z nich kulke i rzuca gdzie go wyobraznia poprowadzi

reklama
To uciekaj spac kicia ja to sypiam po 7 godzin bo inaczej jestem nie do uzytku i robie sie zlosliwa
Ja zwykle po maksymalnie 6 godzin i mi starcza ale dzisiaj coś łepwtyna pęka. Cosnienie mierzylam i mam 100/60 czyli w moim przypadku jeszcze normalne ale jak juz takie niskie mam to jesnak leb boli okrutnie.

Zatem w twoim przypadku do jutra a w moim do dzisiaj hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja zwykle po maksymalnie 6 godzin i mi starcza ale dzisiaj coś łepwtyna pęka. Cosnienie mierzylam i mam 100/60 czyli w moim przypadku jeszcze normalne ale jak juz takie niskie mam to jesnak leb boli okrutnie.

Zatem w twoim przypadku do jutra a w moim do dzisiaj hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jakbym ja miala takie niskie, to lezalabym jak trup...
Dobranoc [emoji6]

Rozmawialam z moim S na temat starania sie po poronieniu i dowiedzialam sie, ze lakarz zony jego kolegi zalecil nie czekac, tylko od razu probowac bo organizm nastawiony jest na ciaze. Udalo sie im w 1 cylku po stracie i dzis maja zdrowego bobasa. Tak, ze podejscie lekarzy jest zupelnie rozne. Taka dygresja.

@Calineczka24 @Aggs @Elodia zrobiły sobie pidżama party :-)
a ja spałam w najlepsze.

No na mnie wypada testowanie tak jak mnie tu @roki_1991 @Totois30 wydały :-) ogólnie muszę wziąć w piątek urlop bo córcia ma jasełka w szkole. Jak nie idę do pracy to muszę 70km pokonać aby do labo dotrzeć. Mija sie z celem. Dlatego jak sądzicie zrobić jutro (27dc) przy 28dniowych cyklach czy faktycznie poczekać do soboty czyli planowanego dnia @??? M każe jechać na krew ale ja sie boję że będzie jeszcze negatyw i wydam pieniądz a nadal nic pewnego wiedzieć nie będę. Taki mam dylemat. Ja skłaniam się do poczekania ma sobotę czy @ przyjdzie bo cos objawy mi minęły.

Ta wit d3 dr jacobs jest właśnie rozpuszczona w olejach także wystarczy aby podczas posiłku ja wziąć, nie musi już być jakis tłusty. A cenowo wychodzi super. No i ta druga co pisałam też cenowo dobra jest i nie trzeba dużo lykac aby mieć spora dawke. Ogólnie powinnyśmy mieć poziom min 60, nie 30 jak dolna granica. Doktor mojego M bierze 50tyś j.m bo ona utrzymuje poziom wit d3 w organizmie bliski100 także ja wcale nie tak dużo. Nigdy nie bierzcie wit d3 w twardych kapsułkach, nic nie daja i mają pełno chemi. Najlepiej w postaci płynnej.

@Calineczka24 sorki że pytałam o te trombofilie. Ja te badania teraz robiłam i.mi wyszły dwie mutacje a że dużo dziewczyn to tutaj badalo to myślałam że Ty może też.

@Elodia @Aggs zazdroszczę popędu. Mi coś po porodzie w głowie się poprzestawialo. Zszyli mnie trochę źle, przyłapali nerw. Przez pierwsze dwa lata normalnie bolało tak że do zbliżenia dochodziło ze łzami w oczach. Teraz jeszcze otyłość, nie cierpię swojego ciała. Jak ja mam przed nim paradowac jak wyglądam jak wieloryb. M mówi że jestem piekna, podobam mu sie jaka jestem sraty graty - nie wierzę. A mam takie ciacho w domu że łoł

Jakoś wstałam i siedzę już w poczekalni do endo. Boję się wizyty jak cholera....
@AgaB33 to może poczekaj i zrób sikańca jak nie przyjdzie @? Kurcze nie wiem co poradzić.... Żebyś potem nie musiała mieć żalu za wydanie bez sensu pieniędzy...
@Calineczka24 a ty gdzie? Spisz jeszcze czy co?? :p
@mamcia2014 oj tak, porządne kopy w d codziennie :p

reklama
Hej laski u mnie bigos się gotuje, kawę sobie zrobiłam i pranie robię młody ciągle czegoś chce a ja latam jak poparzona.

Na razie jeszcze mama jest w odwodzie ale dziś wyjeżdża i zostaniemy sami .Zostanie mi smazenie mies gotowanie potraw na Wigilje i pranie pościeli jeszcze

Do góry