reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lepiej nie skojarzenia kochana bo mi sie wszystko z seksem kojarzy....zawsze tak bylo jest i będzie :p ale teraz w tej chwili to już w ogole. Wystarczy ze o zwyklych kurzych jajkach pomysle i juz o innych jajach wkrada sie mysl hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Mam tak samo...
Jajka ==> fellatio

reklama
Widzialam ja. Bardzo ladna... mi tez sie czerwona zamarzyla, ta moja kosztowala niecale 300. Ale taka ona troche rozneglizowana a ja cyca nie mam.
Mi cyc2 urosly w ciagu miesiaca z 75c na 75d. Ciaza zakonczona a cyce nadal duze. Ale to przez obżeranie się :-/ szkoda ze jak schudne to pewnie mi wrócą do poprzedniego rozmiaru. W zasadzie szkoda że jak sie czlowiek odchudza to nie moze wybrac sam z ktorej czesci ciala ma zejsc :p bo tą miseczkę d bym sobie zostawila :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Moja gin mi w styczniu po bardziej inwazyjnym zabiegu bo to elektrokonizacja byla z lyzeczkowaniem, powiedziala ze nawet i dwa tygodnie po mogw probowac seksu. Ale ja sie jakos tak spinalam ze dopiero 5 tygodni po zabiegu się przemoglam. 3 tygodnie po zabiegu jak sprobowalismy to mnie bolalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wspolczuje. Ja jestem chyba heretyczka, po do konca krwawienia nawet nie poczekalam
Ja mam 70c... ale to takie jak 75b. Plasko jak paczki, na ktore ktos usiadl

Wspolczuje. Ja jestem chyba heretyczka, po do konca krwawienia nawet nie poczekalam
Ja mam juz koniec krwawienia i moze w sylwestra się pokochamy albo przynajmniej spróbujemy no bo miesiaca nie wyrobie....jak my od pozytywnego testu nic to juz poltora miesiaca z jednym numerkiem w miedzyczasie....aż mnie nosi....do kwietnia w mundurku żecz jasna musi byc nasza armatka wystrojona ale cóż....przezyjemy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hahahaha xD albo ostatnio kupilam ogórka xD i pomidory. Kurde ze ja zdjecia nie zrobilam jak tego ogorka z pomidorami ulozylam.... XD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Moja kolezanka kiedys opowiadala jak to zawija parowki na sniadanie. Ja nawet nie spojarzylam, ze chodzi po prostu o parowki.

Moja kolezanka kiedys opowiadala jak to zawija parowki na sniadanie. Ja nawet nie spojarzylam, ze chodzi po prostu o parowki.

Hahahaha dobra jesteś. Czasami mam wrażenie że jestem bardziej zbereźna niż mój M. A niby to faceci są bardziej zboczeni.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja mam juz koniec krwawienia i moze w sylwestra się pokochamy albo przynajmniej spróbujemy no bo miesiaca nie wyrobie....jak my od pozytywnego testu nic to juz poltora miesiaca z jednym numerkiem w miedzyczasie....aż mnie nosi....do kwietnia w mundurku żecz jasna musi byc nasza armatka wystrojona ale cóż....przezyjemy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Tu znow jestem heretyczka, bo zdaje sie na dary losu [emoji16] lubie po prostu saute. Moj S to tez kawal zboka, wiec jest fajnie

reklama
Tu znow jestem heretyczka, bo zdaje sie na dary losu [emoji16] lubie po prostu saute. Moj S to tez kawal zboka, wiec jest fajnie
A macie jakies gadżety? My mamy pejcze, kajdanki, jakieś sznurki, kulki, skórzane paski i taką mala skorzana łapke do klepania. A kajdanki to solidne takie. Raz sie przerazilam bo kluczyka M znalezc nie mogl bo sie gdzies po wyrze walal.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry