reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Faceci nie sa az tak zboczeni, bo maja mniej skomplikowany tok myslenia niz my. Ich mozg wyglada jak markowy butik, nasz jak lumpeks podczas dostawy...
Czasami trzeba im dłużej tłumaczyć coś, co nam wydaje się proste :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
A macie jakies gadżety? My mamy pejcze, kajdanki, jakieś sznurki, kulki, skórzane paski i taką mala skorzana łapke do klepania. A kajdanki to solidne takie. Az sie przerazilam bo kluczyka M znalezc nie mogl bo sie gdzies po wyrze walal.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jeszcze nie mamy[emoji4] ale to dlatego, ze mieszkamy razem na swoim dopiero 3 miesiace. Ale wyprawa do rzeczonego sklepu byla juz. Ale zabawki beda

Jeszcze nie mamy[emoji4] ale to dlatego, ze mieszkamy razem na swoim dopiero 3 miesiace. Ale wyprawa do rzeczonego sklepu byla juz. Ale zabawki beda
Taka wyprawa do rzeczonego sklepu sama w sobie potrafi być zabawna :-) my się jeszcze planujemy wybrać z raz może po nowym roku. Może jakiś kostium pielęgniarki albo policjantki....

Haha wyobrazilam sobie siebie w stroju kobiety kota i M przwbranego za batmana :-) i jak mnie goni w tej masce na oczach i pelerynie po pokoju z pejczem w ręku i aż wybuchłam śmiechem. Aż M się przebudzil hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dlatego, ze czeato nie widza zwiazku czegos z czyms, co dla nas jest tak oczywiste jak to, ze klape sie opuszcza, bo mozemy wpasc do kibelka robiac siku w nocy po omacku
Ja musialam mojego nauczyć mycia sie codziennie po pracy niezaleznie od tego na jakiej zmianie w pracy byl. Wczesniej to padal po robocie na lozko i zasypial i myl sie o wiele później albo dopiero dzien pozniej przed pracą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Taka wyprawa do rzeczonego sklepu sama w sobie potrafi być zabawna :-) my się jeszcze planujemy wybrać z raz może po nowym roku. Może jakiś kostium pielęgniarki albo policjantki....

Haha wyobrazilam sobie siebie w stroju kobiety kota i M przwbranego za batmana :-) i jak mnie goni w tej masce na oczach i pelerynie po pokoju z pejczem w ręku i aż wybuchłam śmiechem. Aż M się przebudzil hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hahaha wyobrazilam sobie nas w takiej samej scenerii[emoji23][emoji23][emoji23] ale moja wyobraznia poszla za daleko i S posliznal sie na dywanie. A ze ma brzusio tatusio to wygladalo to przezabawnie

Hahaha wyobrazilam sobie nas w takiej samej scenerii[emoji23][emoji23][emoji23] ale moja wyobraznia poszla za daleko i S posliznal sie na dywanie. A ze ma brzusio tatusio to wygladalo to przezabawnie
Ja juz ze smiechu placzę :-) a oczy mi sie kleją. Chyba zaraz ucieknę bo o 8 muszę wstac czyli w moim przypadku za 5 i pół godziny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja musialam mojego nauczyć mycia sie codziennie po pracy niezaleznie od tego na jakiej zmianie w pracy byl. Wczesniej to padal po robocie na lozko i zasypial i myl sie o wiele później albo dopiero dzien pozniej przed pracą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Bo to facet, oni tak maja. A jak sie rozbiera to zostawia.na podlodze takie gniazdo? Spodnie, w srodku majty a w nogawkach skarpetki?

reklama
Bo to facet, oni tak maja. A jak sie rozbiera to zostawia.na podlodze takie gniazdo? Spodnie, w srodku majty a w nogawkach skarpetki?
Jak sie rozbiera to z reguly robi to w lazience a ja sie ide po nim myc to gacie gdzies na szafce a skarpetki na podlodze [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry