Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie mamy[emoji4] ale to dlatego, ze mieszkamy razem na swoim dopiero 3 miesiace. Ale wyprawa do rzeczonego sklepu byla juz. Ale zabawki beda
Dlatego, ze czeato nie widza zwiazku czegos z czyms, co dla nas jest tak oczywiste jak to, ze klape sie opuszcza, bo mozemy wpasc do kibelka robiac siku w nocy po omacku
Taka wyprawa do rzeczonego sklepu sama w sobie potrafi być zabawna :-) my się jeszcze planujemy wybrać z raz może po nowym roku. Może jakiś kostium pielęgniarki albo policjantki....Jeszcze nie mamy[emoji4] ale to dlatego, ze mieszkamy razem na swoim dopiero 3 miesiace. Ale wyprawa do rzeczonego sklepu byla juz. Ale zabawki beda
Ja musialam mojego nauczyć mycia sie codziennie po pracy niezaleznie od tego na jakiej zmianie w pracy byl. Wczesniej to padal po robocie na lozko i zasypial i myl sie o wiele później albo dopiero dzien pozniej przed pracą.Dlatego, ze czeato nie widza zwiazku czegos z czyms, co dla nas jest tak oczywiste jak to, ze klape sie opuszcza, bo mozemy wpasc do kibelka robiac siku w nocy po omacku
Hahaha wyobrazilam sobie nas w takiej samej scenerii[emoji23][emoji23][emoji23] ale moja wyobraznia poszla za daleko i S posliznal sie na dywanie. A ze ma brzusio tatusio to wygladalo to przezabawnieTaka wyprawa do rzeczonego sklepu sama w sobie potrafi być zabawna :-) my się jeszcze planujemy wybrać z raz może po nowym roku. Może jakiś kostium pielęgniarki albo policjantki....
Haha wyobrazilam sobie siebie w stroju kobiety kota i M przwbranego za batmana :-) i jak mnie goni w tej masce na oczach i pelerynie po pokoju z pejczem w ręku i aż wybuchłam śmiechem. Aż M się przebudzil hehehe
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja juz ze smiechu placzę :-) a oczy mi sie kleją. Chyba zaraz ucieknę bo o 8 muszę wstac czyli w moim przypadku za 5 i pół godziny.Hahaha wyobrazilam sobie nas w takiej samej scenerii[emoji23][emoji23][emoji23] ale moja wyobraznia poszla za daleko i S posliznal sie na dywanie. A ze ma brzusio tatusio to wygladalo to przezabawnie
Bo to facet, oni tak maja. A jak sie rozbiera to zostawia.na podlodze takie gniazdo? Spodnie, w srodku majty a w nogawkach skarpetki?
Jak sie rozbiera to z reguly robi to w lazience a ja sie ide po nim myc to gacie gdzies na szafce a skarpetki na podlodze [emoji28] [emoji28]Bo to facet, oni tak maja. A jak sie rozbiera to zostawia.na podlodze takie gniazdo? Spodnie, w srodku majty a w nogawkach skarpetki?