reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak sie rozbiera to z reguly robi to w lazience a ja sie ide po nim myc to gacie gdzies na szafce a skarpetki na podlodze [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
O widzisz czyli jednak. Moj zazwyczaj zdejmuje skarpeki, robi z nich kulke i rzuca gdzie go wyobraznia poprowadzi

reklama
To uciekaj spac kicia ja to sypiam po 7 godzin bo inaczej jestem nie do uzytku i robie sie zlosliwa
Ja zwykle po maksymalnie 6 godzin i mi starcza ale dzisiaj coś łepwtyna pęka. Cosnienie mierzylam i mam 100/60 czyli w moim przypadku jeszcze normalne ale jak juz takie niskie mam to jesnak leb boli okrutnie.

Zatem w twoim przypadku do jutra a w moim do dzisiaj hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja zwykle po maksymalnie 6 godzin i mi starcza ale dzisiaj coś łepwtyna pęka. Cosnienie mierzylam i mam 100/60 czyli w moim przypadku jeszcze normalne ale jak juz takie niskie mam to jesnak leb boli okrutnie.

Zatem w twoim przypadku do jutra a w moim do dzisiaj hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jakbym ja miala takie niskie, to lezalabym jak trup...
Dobranoc [emoji6]

Rozmawialam z moim S na temat starania sie po poronieniu i dowiedzialam sie, ze lakarz zony jego kolegi zalecil nie czekac, tylko od razu probowac bo organizm nastawiony jest na ciaze. Udalo sie im w 1 cylku po stracie i dzis maja zdrowego bobasa. Tak, ze podejscie lekarzy jest zupelnie rozne. Taka dygresja.

@Calineczka24 @Aggs @Elodia zrobiły sobie pidżama party :-)
a ja spałam w najlepsze.

No na mnie wypada testowanie tak jak mnie tu @roki_1991 @Totois30 wydały :-) ogólnie muszę wziąć w piątek urlop bo córcia ma jasełka w szkole. Jak nie idę do pracy to muszę 70km pokonać aby do labo dotrzeć. Mija sie z celem. Dlatego jak sądzicie zrobić jutro (27dc) przy 28dniowych cyklach czy faktycznie poczekać do soboty czyli planowanego dnia @??? M każe jechać na krew ale ja sie boję że będzie jeszcze negatyw i wydam pieniądz a nadal nic pewnego wiedzieć nie będę. Taki mam dylemat. Ja skłaniam się do poczekania ma sobotę czy @ przyjdzie bo cos objawy mi minęły.

Ta wit d3 dr jacobs jest właśnie rozpuszczona w olejach także wystarczy aby podczas posiłku ja wziąć, nie musi już być jakis tłusty. A cenowo wychodzi super. No i ta druga co pisałam też cenowo dobra jest i nie trzeba dużo lykac aby mieć spora dawke. Ogólnie powinnyśmy mieć poziom min 60, nie 30 jak dolna granica. Doktor mojego M bierze 50tyś j.m bo ona utrzymuje poziom wit d3 w organizmie bliski100 także ja wcale nie tak dużo. Nigdy nie bierzcie wit d3 w twardych kapsułkach, nic nie daja i mają pełno chemi. Najlepiej w postaci płynnej.

@Calineczka24 sorki że pytałam o te trombofilie. Ja te badania teraz robiłam i.mi wyszły dwie mutacje a że dużo dziewczyn to tutaj badalo to myślałam że Ty może też.

@Elodia @Aggs zazdroszczę popędu. Mi coś po porodzie w głowie się poprzestawialo. Zszyli mnie trochę źle, przyłapali nerw. Przez pierwsze dwa lata normalnie bolało tak że do zbliżenia dochodziło ze łzami w oczach. Teraz jeszcze otyłość, nie cierpię swojego ciała. Jak ja mam przed nim paradowac jak wyglądam jak wieloryb. M mówi że jestem piekna, podobam mu sie jaka jestem sraty graty - nie wierzę. A mam takie ciacho w domu że łoł

Jakoś wstałam i siedzę już w poczekalni do endo. Boję się wizyty jak cholera....
@AgaB33 to może poczekaj i zrób sikańca jak nie przyjdzie @? Kurcze nie wiem co poradzić.... Żebyś potem nie musiała mieć żalu za wydanie bez sensu pieniędzy...
@Calineczka24 a ty gdzie? Spisz jeszcze czy co?? :p
@mamcia2014 oj tak, porządne kopy w d codziennie :p

reklama
Hej laski u mnie bigos się gotuje, kawę sobie zrobiłam i pranie robię młody ciągle czegoś chce a ja latam jak poparzona.

Na razie jeszcze mama jest w odwodzie ale dziś wyjeżdża i zostaniemy sami .Zostanie mi smazenie mies gotowanie potraw na Wigilje i pranie pościeli jeszcze

Do góry